- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
- Konu Sahibi dengesizim
-
Evet cnm yavaş yavaş hepsini tamamladım sayılır. Tşk ederimhayırlısı olsun cnm bitirmişsin maşallah vallagüzel günlerde kullan inş
Tşk ederim cnmMasallah hepsi çok güzel canım
İnş. cnm hepimiz herşeyimizi mutluklukla kullanırız.Gerçekten çok beğendiğim şeyler oldu. Güle güle kullan hepsini.
Ağız tadıyla, mutlulukla, huzurla
Begenmenize sevindim tşk ederim Büyük bir zevkle tamamlamaya çalışıyorum çeyizimi.Hayırlı olsunn hepsi çok güzell büyük bir zevkle alındıgı belli
hepside çok güzel canım bir mor sever olarak dikkatimi çekti aldıkların
Tşk ederim canım İnş. Gecelikler hastalık oldu bende ne bulsam alıyorum :)Hepside çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olur inş.iç çamaşırlarına bayıldım bu arada
Tşk ederimcanımm hepsii çok güzellerr hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan inşallahh :))
Tşklerhepsi çok güzel güle güle kullan
İnşallah canım Daha iyileri güzelleri senin olur inş.Güle güle kullan cnm mutlulukla kullan ii günlerde inşallah .. Ama cok gıpta ettım ozendım sana acıkcası
Sagol canım Sevgililer gününde şokda ve a-101 de satışa sunulmuştu o zaman almıştım Burdaki kampanya sayfasından öğrenmiştimcanm hayırlı olsun kalpli kaselerini nerden aldıgını sorabilirmiyim :)
Tşkler İnş. hepimizin.hepside çok güzeller canım mutluluğun daim olsun inş
İnş. tşklerAğız tadıyla kullanın ınşallah :)
Sağol cnm bnmde ceyızım fazla ama ev ayrı olmaynca cıkarpda kullanamıyorm ıcıne sıne sıne dokunamıosn bıle geceliklerimi bile doğru durust gıyemedım acıkcası.(
Tşk canım Pembe pasta takımım avondan hediye gelmişti:)Çok begendimmmm Siyah biraz cesaret ama begeniyorumgüle güle kullanırsın inş ya ne güzel herşeyin çok beğendim.. pembe pasta takımından bende de var
siyahlı nevresimini bende çok beğeniyorum ya ama cesaret edemiyorum almaya galiba biri battaniye acaba onları canlı çekerek koyma şansın var mı
hepsini alışsın
mutlu kullanmayı rabbim nasip etsinn:)
karaca bıçak standından istiyorum bendebenimde olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?