• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlerimii mutluluklaa sunuyorumm

Tşk canım Pembe pasta takımım avondan hediye gelmişti:)Çok begendimmmm Siyah biraz cesaret ama begeniyorum
Çeyizlerim kule gibi canım şuan açma gibi bir şansım yok

Amin canım inşallah All all bitmiyor ya:) Ne zor işler ama bir okadar zevkli:) Bıçak seti çok güzel kullanışlı gibide

evet banada avondan hediye gelmişti :1:
kısmet değilmiş ya napalım bigün canlı görürüm inş:1:

hepsi çok şık güle güle kullan iyi günlerde İNŞALLAH ALLAHIN izniyle AMİN
bişi sorucam canım o köpek figürlü şey sıcak su torbası mı nerden aldın acaba ben çok istiyorum hayvan figürlü sıcak su torbası adetliyken falan çok karnım ağrır o yüzden?

Çok güzel şeyler, güzel günlerde kullan inşallah
Sıcak su torbalarımızın tarzı aynı :)

$20121203_150152.webp

Çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan :)
Tşk ederim

çok güzeller canım güle güle kullan
Sagol canım inş.

hepsi çok şık güle güle kullan iyi günlerde İNŞALLAH ALLAHIN izniyle AMİN
bişi sorucam canım o köpek figürlü şey sıcak su torbası mı nerden aldın acaba ben çok istiyorum hayvan figürlü sıcak su torbası adetliyken falan çok karnım ağrır o yüzden?
İnşallah canım trendyoldan almıştım indirimde idi kapmıştım:)Çok güzel oluyor sıcak su torbası Şuanda kullanıyorum özellikle soguk havalarda üşüttüğümde falan

Çok güzel şeyler, güzel günlerde kullan inşallah
Sıcak su torbalarımızın tarzı aynı :)

Tşkler canım evet aynıymışş:)

[

Canım güzel günlerde güle güle kullan inşaAllah :)
kalpli tabaklar keramika'da Sevgi tabakları diye satışta var ben almak istemiştim de boyutlarını merak ediorum... baya ufak gibi gelio gözüme de bi fikir alabilir miyim tatlım ? sen kaça almıştın 18.90 şuanda fiyatı uygun mu acaba :16:

Canım güzel günlerde güle güle kullan inşaAllah :)
kalpli tabaklar keramika'da Sevgi tabakları diye satışta var ben almak istemiştim de boyutlarını merak ediorum... baya ufak gibi gelio gözüme de bi fikir alabilir miyim tatlım ? sen kaça almıştın 18.90 şuanda fiyatı uygun mu acaba :16:

Canım ben aldıgımda sevgililer gününe özel indirim yapılmıştı
Şokdan almıştım ama inan nekadara aldıgıımı hatırlamıyorum
Çerezlik gibi çok minik değil ama
Hatta kahvaltıda da kullanırırm diye düşündüm

güle güle kullanasın çeyizler çook güzelmişş ALLAH ım mutlulukla kullanmayı nasip etsin...

Back
X