ben de alırken kararsız kalmıştım :44:
o kadar cok yer gezdim ki ve neredeyse butun satıs elemanları kare takımlar fıyat olarak daha pahalı olmasına ragmen bana ragmen yuvarlak olanları onerdi :44:
kare olanlar da bulasık makınelerınde yıkarnırken uclarında asınmalar ve kırılmalar meydana gelıomuş, bır de uzerınde tencere kapatırken zorluk cekersınız de demıslerdı :44:
ama işte goruntu olarak kareler dıkkat cekıcıı

ha bır de kutahya porselendekı eleman," kare şimdilerde moda, moda olan hersey gıbı gelıp gecıcı bısey ama yuvarlak bı takımı on yıl sonra da rahatca mısafırlerınıze cıkarabılırsınız cunku onlar klasık " demıstı
bazı markalarda ıse kare ve yuvarlak takımlar arasında gereksız fıyat farkları var

tum bu anlattıklarımdan sonra ben de gıdıp yuvarlak bı takım almıştım, gayette memnunum ama sen bıraz daha modern bı gorunumu olsun dıyosan bazı markaların kare tabakları tam boyle köşeli değilde daha yuvarlatılmış şekilde, bence onlar karelerden daha kıbar duruyorlar hem de kareler masa da gereksız yer kaplıyo :44: karelerın bıraz daha yuvarlatılmış takımlarından al, hem modern ve zarıf olsun hem de kullanıslı, benım nacızane gorusum bu tabıkı kararı verecek olan sensın, kolay gelsınn :79: