• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlik Yemek Takımında Kare mi Yuvarlak mı?

daisyc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.095
11
158
Kızlar merhaba,

Yakında çeyizim için yemek takımı alıcam, kareler görünüm olarak çok hoş ama kullanışlı olur mı bilemiyorum, kullanışsız diyenlerle karşılaştım, yuvarlaklar da klasik ve kullanımı daha kolay gibi açıkçası fikirlerinize ihtiyacım var kızlar?

Kullanışı zor derken ne kastediyorlar acaba?
İçinden yemek yemek mi daha zor oluyormuş?
Bence kullanışlılık bakımından herhangibir fark yok.
Hatta bulaşık makinesine yerleştirme açısından bakarsak daha ergonomik

Son düzenleme:
Kullanışı zor derken ne kastediyorlar acaba?
İçinden yemek yemek mi daha zor oluyormuş?
Bence kullanışlılık bakımından herhangibir fark yok.
Hatta bulaşık makinesine yerleştirme açısından bakarsak daha ergonomik

Yuvarlağa göre daha düz olduğunu canım ve senin ergonomik dediğin konu hakkında yerleştirme zor dediler, hatta yazını okuyunca şaşırdım valla. Heralde makineye göre falan mı değişiyo acaba durum?

ben ikisindende kullaniyorum canim ikiside kullanisli ama gorsellige gelince kare daha sik

ben de alırken kararsız kalmıştım :44:
o kadar cok yer gezdim ki ve neredeyse butun satıs elemanları kare takımlar fıyat olarak daha pahalı olmasına ragmen bana ragmen yuvarlak olanları onerdi :44:
kare olanlar da bulasık makınelerınde yıkarnırken uclarında asınmalar ve kırılmalar meydana gelıomuş, bır de uzerınde tencere kapatırken zorluk cekersınız de demıslerdı :44:
ama işte goruntu olarak kareler dıkkat cekıcıı :69: ha bır de kutahya porselendekı eleman," kare şimdilerde moda, moda olan hersey gıbı gelıp gecıcı bısey ama yuvarlak bı takımı on yıl sonra da rahatca mısafırlerınıze cıkarabılırsınız cunku onlar klasık " demıstı :40:
bazı markalarda ıse kare ve yuvarlak takımlar arasında gereksız fıyat farkları var:34: tum bu anlattıklarımdan sonra ben de gıdıp yuvarlak bı takım almıştım, gayette memnunum ama sen bıraz daha modern bı gorunumu olsun dıyosan bazı markaların kare tabakları tam boyle köşeli değilde daha yuvarlatılmış şekilde, bence onlar karelerden daha kıbar duruyorlar hem de kareler masa da gereksız yer kaplıyo :44: karelerın bıraz daha yuvarlatılmış takımlarından al, hem modern ve zarıf olsun hem de kullanıslı, benım nacızane gorusum bu tabıkı kararı verecek olan sensın, kolay gelsınn :79:

Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Ben de kare almaya karar verdim inşallah memnun kalırım

bende çeyizlik misafir takımımı kare aldım köşeleri sivri olan karelerden değil normal kare aldım.
zaten bu takımları yılda kaç kez kullanıcam. bulaşık makinasında üzerine tencere kapatmayıveririm ne olacak.daha çok günlük kullanılan takımların kullanışlı olmasından yanayım.

$Karaca-yemek-tak%C4%B1mlar%C4%B1-kare.webp

Kızlar işte yemek takımım..Yorumlarınızı bekliyorum

benim su an bekar evimde kullandigim beyaz hafif kare takimim var süper

ceyizim icinde kare istiyorum, daha sik oluyorlar benim fikrim öyle en azindan:34:

Back
X