çeyizlik :(

Bunlar tamamen fasa fiso.

Bir kere aranızda resmi bir şey yok. Bu kadar telaş yapman çok anlamsız. Biraz koca karı tarafım tutuyor ama “gelin ata binmiş yaaa nasip” demiş.

Hele sen o noktaya gel bakalım, annen elbette bir şeyler yapar.

Hem yapmasa bile zaten çalışıyorsanız kendinizin yapması lazım.

Klişelere takılı kalma bu devirde.

Maddi hazirliginiz varsa 3 gunde bile tamamlanir hersey.
Acele etmeye gerek yokki. Ha begendigin seyleri al şimdiden zaten sonradan eksik cok cikiyo :)
Ben evlendigimde suzgecim renden bicagim filan yoktu ufak tefek seyler ama unutmusuz almayi :))
sonradan eksik elbet çıkar zaten canım ev düzüyosun kolay değil. maddi hazırlığım yok öyle çok, ama en önemlileri almaya başlıcam ufak tefek teşekkür ederim cevabınız için :)

ne güzel canım benimde bi arkadaşım da böyleydi annesi ve evlenceklerinde hala eksiğim var bitmiyo diyodu ondan çok telaş yaptım bende hiç bi hazırlığım yok diye ama burda ki yorumlar içimi rahatlattı teşekkür ederim cevabınız için

Mrb cnm benim annem vfat etti bbmda hç ilglenmdi.herşeymi kendm 1buck 2 senede takstle aldm kendi çalştgmla bide çeyiz görme dye bşey varya danteldr patiktr falan onlarda ceyiz görmeye gelenlerdn geldi.para varsa her şeyni alrsn drt etme

Ev kurmak 2-3 günlük iş, büyütmeyin gözünüzde.

Biraz bilinçli çıkın yalnız, kafanızda az çok bir şeyler olsun.

Araba ve para olduktan sonra a'dan z'ye 1 günde bile halledilir.
haklısın canım çok teşekkür ederim cevabınız için

ceyız mı kalmıs bıgunde yapılır
paran olsun
dantel hazırları var yapan yoksa da
bı aya tamamlarsın

bende dantel kullanmayı düşünmüyorum canım ama nişan söz bohçası falan giderken hep dantelli oluyor burda bohçalar, çok takılmıyorum ama yinede olsun istiyorum kullanmasam bile yoktu annesi yapmamış demesinler teşekkür ederim canım cevabının için

Annem ben daha bebekken masallah ceyizlerimi hazirlamaya baslamis sandik dolduda tasti bile sanki hemen kocaya gidecektimde

tabi nasip herşey, çalışmıyorum şu anda yeni ayrıldım işimden canım yoksa zaten kendim yaparım herşeyi gurur verir bu bana çalıştıklarımla almıştım zaten eskiden. O noktaya nasip olursa seneye gelicez inşallah o zamana kadar yetiştiremem diye telaş yaptım ama burda ki yorumlar rahatlattı beni. teşekkür ederim cevabınız için

Annem ben daha bebekken masallah ceyizlerimi hazirlamaya baslamis sandik dolduda tasti bile sanki hemen kocaya gidecektimde
olsun canım benim annemde tam tersi hiç umursamıyo vermeye niyeti yok beni

takma kafana Allah yardım ediyor bir şekilde hepsi olur hem çeyiz çok mu önemli önemli olan mutluluk anlaşmak uyum
Tabi ki canım herşeyden önemli o huzur mutluluk. teşekkür ederim cevabınız için

doğru söylüyosun canım bu günkü zevkinle aldıkların daha mutluluk verir. iyi ki açmışım buraya konu yoksa içim içimi yiyordu. teşekkür ederim canım iyi dileklerin için

amin canım. bende kendim yapmak isterdim ama son işimde çok talihsizlik yaşadım bırakmak zorunda kaldım şimdi resmi bi yer olmadıkça girmem diyorum. doğru söylüyosun canım hiç bişey dört dörtlük olmaz eksikler hiç bitmez zaten yavaş yavaş olduğu kadar yapmaya çalışcam çok teşekkür ederim canım cevabının için

Bende dediğin gibi temel ihtiyaçları alıcam ilk baş sonra o küçük eşyaları canım teşekkür ederim cevabının için

başın sağolsun canım. ne güzel tek başına halletmişin herşeyini gurur duymalısın kendinle. Bi birikimim yok canım bende tek tük öyle taksitle başlıcam teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…