- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
çalışıyodum canım bi sebepten dolayı işten ayrıldım şimdi şirket tarzı güvenebilir bi yer olmadıkça girmeyi düşünmüyorum. bende azar azar başlıcam artık bi yerden teşekkür ederim yorum için canım
Alırsın yaa kendin git al. Annenle olması şart değil. Görürsede görürannem meraklıdır bakar ya, ve bende çok hevesleniyorum açıkcası ama annem hiç konusunu açmayınca ister istemez utanıyorum
ne guzel ya bende istiyorummm
normal çeyizim yok ama onlardan baya var canımannem meraklıdır bakar ya, ve bende çok hevesleniyorum açıkcası ama annem hiç konusunu açmayınca ister istemez utanıyorum
ne guzel ya bende istiyorummm
dantel canım kullanmam zaten ama yinede çeyiz ya nunumelik bir tane bile olsun istiyorum. sanada mutluluklar diliyorum canım :)Bizim evde az önce isteme tarihi konuşuldu.. Benimde Çeyiz namına 1 iğnem yok.. telaş etme hepsini yaparsın .. da bu devirde dantel kalmadı ki.. sandikta sararak şeyleri zaten alma .. olmasada olur.. arkadaşların dediği gibi eksikler 1 haftada alınır.. sen yeterki evliliğe ruhen hazır ol..
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için :)Evet canim, yavas yavas alman hatta dahi iyi oluyor. Yillar önce çeyizine baslasaydin simdi birçok seyi zevkine göre uymiyacakt. Insallah hersey istedigin gibi olur canim. Fazla stress yapma, hepimiz bu yollardan geçtik :) Simdiden bol bol mutluluklar dilerim size.
çok haklısın canım çalışıyodum zaten ama bi sebepten dolayı işten ayrıldım şimdi doğru düzgün güvenebilir bi iş olmadan girmem diyorum. evet her sene değişiyor ama önümde çok yıllar yok nasipse, ondan telaşa düştüm bi ama burda ki yorumlar sağolsun içimi rahatlattımutlaka para kazanmalı her kadın...
ufak ufak köşeye para atıp toplu alırsın..
benim de hiçbir şeyim yok..
iyi ki de yıllar önce almamışım, her sene moda değişiyor, fikirler zevkler değişiyor...
toplu alırsan indirim falan da olur, panik yapma :)çok haklısın canım çalışıyodum zaten ama bi sebepten dolayı işten ayrıldım şimdi doğru düzgün güvenebilir bi iş olmadan girmem diyorum. evet her sene değişiyor ama önümde çok yıllar yok nasipse, ondan telaşa düştüm bi ama burda ki yorumlar sağolsun içimi rahatlattı
dantel canım kullanmam zaten ama yinede çeyiz ya nunumelik bir tane bile olsun istiyorum. sanada mutluluklar diliyorum canım :)
merhaba herkese erkek arkadaşım şubatta nasipse askere gidicek. bu gün annesine gittik düğünden çeyizden falan açıldı konu erkek arkadaşımın çeyizinde olanları saydılar nerdeyse hepsi tam. askere gidince hazırlıklara başlarız dedi kayınvalidem seneye düğün düşünüyoruz nasipse, ama benim çeyizlik namına bişeyim yok. Çalıştıklarımla almaya çalıştıklarım var ama eksiklerim o kadar çok ki dantelim bile yok annem fazla umursamıyo alınır hepsini toplu alırız falan diyor ama millet kaç sene öncesinden anca tamamlıyor benim gibi olan var mı aranızda içim içimi yiyor. Burda bide liste vardı çeyizde alıncaklar diye onu görünce içim iyice karardı. alınacak öyle çok şey var ki benim gibi olupta çeyizini sonradan yapan varmı arkadaşlar? okuduğunuz için teşekkür ederim
ben hepsini bir günde aldım ve 1 senede ödedim...çok abartmaya gerek yok... gerekli olanalrı al ıvır zıvırları zamanla alırsın... kasma kendini...hepsi hallolur... annemin yaptığı danteller vardı hiç birini kullanmadım...kendi aldığım hazır örtüleri kullanıyorum ....merhaba herkese erkek arkadaşım şubatta nasipse askere gidicek. bu gün annesine gittik düğünden çeyizden falan açıldı konu erkek arkadaşımın çeyizinde olanları saydılar nerdeyse hepsi tam. askere gidince hazırlıklara başlarız dedi kayınvalidem seneye düğün düşünüyoruz nasipse, ama benim çeyizlik namına bişeyim yok. Çalıştıklarımla almaya çalıştıklarım var ama eksiklerim o kadar çok ki dantelim bile yok annem fazla umursamıyo alınır hepsini toplu alırız falan diyor ama millet kaç sene öncesinden anca tamamlıyor benim gibi olan var mı aranızda içim içimi yiyor. Burda bide liste vardı çeyizde alıncaklar diye onu görünce içim iyice karardı. alınacak öyle çok şey var ki benim gibi olupta çeyizini sonradan yapan varmı arkadaşlar? okuduğunuz için teşekkür ederim
benim de hiç çeyizim yok hoş ortada aday da yok. mutfak eşyaları için başlangıç olarak ben olsam bir tencere takımı, bir yemek takımı, bir de günlük yemek takımı. bahsettiklerim böyle aşırı pahalı olanlardan değil gündelik kullanılabilecek zücaciyelerden alabileceğin takımlar yani.çatal bıçak kaşık takımı ama onlarda böyle milyarlık mobilyalı falan olanlardan değil. tamam oldu bitti bile. gerisi sonra yavaş yavaş alınır.yok canım mutfak ihtiyaçları, yastık mevresim yani kız çeyizinde ne gereklise onları. mutfak ihtiyaçları zaten nasıl bitiriceğimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?