Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öldürülsun diyen kim ki .
Adama hakkını iade etsin.
Düğün faturasını karşılasin.
Evin kira giderini, eşya ücretlerini.
Aklınıza ne gelirse.

Acındırma yok ortada. Bu kız ifşa olsaydı başına bi şey gelseydi vebali kimin boynuna?
İyi de ifşa falan yok ki. Kimse adını soyadını, fotoğrafını vs paylaşmadı burada. Sadece bir üye tanıyorum galiba dedi. Bu ifşa mı? Eğer öyleyse ifşa eden konu sahibinin bizzat kendisi oluyor çünkü. Tanınmasına sebep olacak bilgileri kendisi verdi zira...

Benı zerre ilgilendiren konu değil bu
Ceylanın adama yaptığı ne olacak?
Ay hep kadınlar kutsal evet ama insan olmak kutsal aslında

ve bu arada adamla da dalga geçmiş burada kendi yaptıklarıyla yüzleşsin
Yapmasaydı bakın ceylan bunu düşünmüyorsa ben hiç düşünmüyorum

kendi adıma bakireliği anlarım
Ama para için kendini bu kadar küçültmeyi anlamam

Diger konuda da bu ceylan kisisinin bu kadar sempati toplayip normal yorumlar almasina sasirmistim. Hala savunanlar oldugunu gorunce daha cok sasiriyorum. Kizda resmen seytan tuyu var. Bunca entrika planina ragmen hala savunuculari var :)

Ifsa olayina karsiyim ama kizin ekmegine yag suruldu resmen, kadin cinayetleri konusundan da magduriyet cikardi kendine, pes valla.

Aynen öyle.
Gayet dalga geçip gülüp eğleniyordu Ceyl_an hanım.
Böyle bir risk olsa laylaylom konu açmazdı.
İfşa olma yönü bence dolandırıcılıkla ilgili.
Ancak yönetim risk alamazdı.

Benı zerre ilgilendiren konu değil bu
Ceylanın adama yaptığı ne olacak?
Ay hep kadınlar kutsal evet ama insan olmak kutsal aslında
Ya ben haklı mı dedim? Konuya neler yazdım görmğşşsğnğzdür. Kız haklı değil orada hem fikiriz ama yaşadığımız coğrafya gereği her şey olabilir. Bunu düşğnerek yorum yapmamız getek? O kişi ya gerçekten akrabasıysa bu biz bilemeyiz kimse kimseye sebep olmamalı.

Benim de bildiğim bir üye olunca şaşırdım bir an
Kendi eski esi icinmi yazmis bu kizin baska bir yerde yazdiginimi yazmis anlamadim saolsun sadece bdv ye yetmemis gelinler ceyizler falan her topikte adami ezip soranlara bilgi gectigi icin oralardan birseymi diye dusundum bende anlamadim pek

O kişiye kalmıs o konu ceylan bir şekilde bedelini ödeyecek adama kalmış bu konu
Kadın cinayeti hassasiyetıni kullanan hem cinslerime de karşıyım

bu arada ifşaya karşıyım netim ölmesin de ama hayatında bir yerde bunun bedelini ödesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…