Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuyu şu anda 200 kişi okuyor biri de şu kardeşime özet geçeyim demiyor , bittiniz siz yazdım bunu
Ben anlatabildiğim kadar deneyeyim bari üzüldüm ceylan hanım evlendiği gün krizler geçirmiş gelin odasında, damat beye cinsellik iatemediğini söylemiş o da kabul etmiş fakat eve gidince kapısını kilitleyip yatınca damat bey alınmış ve boşanmak istemiş. Sonrasında burda bir üye damadı tanıdığını ve soracağını falan söyledi. Ceylan hanım da kadın cinayetlerinden dem vurunca, yöneticiler konuyu kapattı. Sonrası da bu konu işte

Breakingbadd’ mi? 2014???? Yaşım küçük demişti sonra özür dilemişti?

Kim öldürülebilirim dedi

Biraz daha detay ver ya nasıl hatırlıyak ne sormuştu

Kadın cinayetiyle bağlantıyı kuramadım. Adama zaten birlikte olmayacağız dedi boşanalım dediler ilk gece ok, neden cinayete kurban gidecek. 3 ay anlattı burada korkmadı da, şimdi mi korktu ?

AA o konu mu? Ne alaka ya konu teee nerelere gitmiş

o zaman bile başıma neler geldi yav avokado(bak doğru yazdım )ne müsrifliğim kaldı ne görgüsüzlüğüm kızıma avokado alıyorum seviyor dedim diye özelden bile hakaret ettiler di tövvbe artık sadece elma yiyoruzzz neyimize avokado bizim

Onu bilmiyorum ama bir üye vardı düzceden. Baya güzel bir kadındı hatta eşi de kıskançtı sanırım. O üyeye ne oldu acaba? Şimdi sen yazınca aklıma geldi. Aslında merak ettiğim çok üye var.

Eski eşimden hpv bile kaptım öyle kötü şeyler yaşadım ki kadın kadının kurduymuş gerçekten de insanlar çok kötü, ya öldürülseydim mutlu mu olacaktınız
Canım kötü bişey demedim bende eski eşimden kaptım seni anlıyorum hpv ile damgalamiyorum asla kimseyi bende yaşadım cok şükür atlattım tedavisi olan bişey sende üzülme bende kötü şeyler yasadim ama geçiyor emin ol, öldürülmek konusunda neyi kastettiğini anlayamadim ama?

Her türlü dalavere yapsın sonra aa canıma bişey olursa korkusu o zaman edepli olacaksın arkadaş derler adama konu gerçekti eski yazışmalarına kadar okudum herkes bi düşünsün aynı şey kardeşimin abimin başına gelir mi diye karşı tarafın hataları olabilir yok bilmem 1+1 rezidans tutmuş cimriymiş ya senin yaptıklarına ne demeli Ceylan hatun cimrilik mi kötü sahtekarlık mı?

eski konusunda sevmiyorsan para için niye mal gibi pazarlıyorsun kendini dedim diye beni önce linç ettirip sonra banlatmıştı ah Mune doğru söyleyeni köyden kovuyorsun, sonra böyle değneksiz geziyorlar burda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…