- 2 Ocak 2017
- 3.305
- 19.654
- 208
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Ben anlatabildiğim kadar deneyeyim bari üzüldümkonuyu şu anda 200 kişi okuyor biri de şu kardeşime özet geçeyim demiyor , bittiniz siz yazdım bunu
ayy sen nerdesin bebeğim, kayıplardasın. Doğurdun sanırım geceler uykusuz...Üfürük reis konuyu baştan beri takip ediyorum lakin anlatamıyorum beyin tutulması yaşıyorum
Ya inanın içimde öyle bir huzursuzluk oluştu ki kendime çok kızıyorumYok canım tamam pişmansınız anladım ama siteyi kullanmamak çözüm değil. Daha dikkatli olursunuz olur biter. Zaten ban yersiniz bi süre uzak kalmış olursunuz
Eskiler, ne sorucam aklima geldi de catlicam.7-8 senesi var.Siyasette bir kiz vardi.Kucuk biseydi.Fotosu falan vardi.Fake bi konu acmisti.Neydi o kizin adi ya.Hatirlayan var mi ?Baya hayalkirikligina ugramistik hatta abisiyle ilgili biseyler demisti sanki.Hayal meyalim.Biri ciziktiriverse hatirlayanAksam aksam dert oldu bana.
Kim öldürülebilirim dediHayır güvenlik sebebiyle silindi.
@Mune sen inanılmaz karakterli bir yöneticisin.
Iyi ki bu forumdasın..
Helal olsun sana..
Sen hiç buradan gitme..
Kıza o konudan dolayı bir şey olmasın diye yine büyüklüğünü gösterdin.
Bu konuyu da kapatır mısın?
Kız belki öldürebilirim dedi bazıları güldü..
Hemcinslerimden çok utandım. Yazıklar olsun..
Iyi ki burdasın..
@Mune bu konuda kapanabilir mi?
Kız adına bende tedirgin oldum..
Doğurdum reis şükür yarın 2 aylık oluyoruz :)ayy sen nerdesin bebeğim, kayıplardasın. Doğurdun sanırım geceler uykusuz...
Biraz daha detay ver ya nasıl hatırlıyak ne sormuştuEskiler, ne sorucam aklima geldi de catlicam.7-8 senesi var.Siyasette bir kiz vardi.Kucuk biseydi.Fotosu falan vardi.Fake bi konu acmisti.Neydi o kizin adi ya.Hatirlayan var mi ?Baya hayalkirikligina ugramistik hatta abisiyle ilgili biseyler demisti sanki.Hayal meyalim.Biri ciziktiriverse hatirlayanAksam aksam dert oldu bana.
Yok o vaka degil.Bu siyasette baya aktifti.Kendi fotosu diye rus bi siteden foto araklamisti.Breakingbadd’ mi? 2014???? Yaşım küçük demişti sonra özür dilemişti?
Yok o vaka degil.Bu siyasette baya aktifti.Kendi fotosu diye rus bi siteden foto araklamisti.
Kadın cinayetiyle bağlantıyı kuramadım. Adama zaten birlikte olmayacağız dedi boşanalım dediler ilk gece ok, neden cinayete kurban gidecek. 3 ay anlattı burada korkmadı da, şimdi mi korktu ?Ben anlatabildiğim kadar deneyeyim bari üzüldümceylan hanım evlendiği gün krizler geçirmiş gelin odasında, damat beye cinsellik iatemediğini söylemiş o da kabul etmiş fakat eve gidince kapısını kilitleyip yatınca damat bey alınmış ve boşanmak istemiş. Sonrasında burda bir üye damadı tanıdığını ve soracağını falan söyledi. Ceylan hanım da kadın cinayetlerinden dem vurunca, yöneticiler konuyu kapattı. Sonrası da bu konu işte
Of ya bi tanıdık geldi şimdi a detay lazim ya ne diyordu derdi neydiYok o vaka degil.Bu siyasette baya aktifti.Kendi fotosu diye rus bi siteden foto araklamisti.
AA o konu mu? Ne alaka ya konu teee nerelere gitmişBen anlatabildiğim kadar deneyeyim bari üzüldümceylan hanım evlendiği gün krizler geçirmiş gelin odasında, damat beye cinsellik iatemediğini söylemiş o da kabul etmiş fakat eve gidince kapısını kilitleyip yatınca damat bey alınmış ve boşanmak istemiş. Sonrasında burda bir üye damadı tanıdığını ve soracağını falan söyledi. Ceylan hanım da kadın cinayetlerinden dem vurunca, yöneticiler konuyu kapattı. Sonrası da bu konu işte
o zaman bile başıma neler geldi yav avokado(bak doğru yazdımOf ama bu çok eski konu ya. Benim fil hafızam sağolsun. Konu da yine geçinememekti, benim konum gibi karışmış avokado yiyen üyelerle yiyemeyenler birbirine girmişti. Ki o zaman döviz böyle şahlanmamıştı da
Burda 40 deli biz de, o taşı çıkarmaya çalışıyoruz işteKadın cinayetiyle bağlantıyı kuramadım. Adama zaten birlikte olmayacağız dedi boşanalım dediler ilk gece ok, neden cinayete kurban gidecek. 3 ay anlattı burada korkmadı da, şimdi mi korktu ?
Onu bilmiyorum ama bir üye vardı düzceden. Baya güzel bir kadındı hatta eşi de kıskançtı sanırım. O üyeye ne oldu acaba? Şimdi sen yazınca aklıma geldi. Aslında merak ettiğim çok üye var.Eskiler, ne sorucam aklima geldi de catlicam.7-8 senesi var.Siyasette bir kiz vardi.Kucuk biseydi.Fotosu falan vardi.Fake bi konu acmisti.Neydi o kizin adi ya.Hatirlayan var mi ?Baya hayalkirikligina ugramistik hatta abisiyle ilgili biseyler demisti sanki.Hayal meyalim.Biri ciziktiriverse hatirlayanAksam aksam dert oldu bana.
Canım kötü bişey demedim bende eski eşimden kaptım seni anlıyorum hpv ile damgalamiyorum asla kimseyi bende yaşadım cok şükür atlattım tedavisi olan bişey sende üzülme bende kötü şeyler yasadim ama geçiyor emin ol, öldürülmek konusunda neyi kastettiğini anlayamadim ama?Eski eşimden hpv bile kaptım öyle kötü şeyler yaşadım kikadın kadının kurduymuş gerçekten de insanlar çok kötü, ya öldürülseydim mutlu mu olacaktınız
Çok garip bir konu zaten. Bir anda bambaşka yerlere gidiyor. İlk konusu mantık evliliğiydi mesela sonrası, adamın kelliği, cimriliği ve kapanış öldürülebilirimAA o konu mu? Ne alaka ya konu teee nerelere gitmiş
eski konusunda sevmiyorsan para için niye mal gibi pazarlıyorsun kendini dedim diye beni önce linç ettirip sonra banlatmıştıkadın bakıre degılmıs ben ılıskıden korkuyorum dıye yalanlar soylemıs oncekı konulara bakılırsa adam zengın oldugundan para arzusundan adamla evlenıyor ve evlılıgı ozellıkle regl gunune denk getırmeye calısmalar 3 kez adı nısan attıya cıkacagına 1 gun evlı kalım da bekaretı de aradan cıkarayım adım kotuye cıkmasın planları falan var
bırde eltımın kolunda su kadar bılezık bana takmadılar bılıyor musunuz dıyor onca seyın ustune
ayrıntıları gozden kacırmıssınız demek kı cok mıde bulandırıcı bır konuydu maalesef
yanı adam ayrıntıları ogrense gercekten facıa cıkabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?