- 10 Nisan 2014
- 43.574
- 115.992
- 798
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Of ya bi tanıdık geldi şimdi a detay lazim ya ne diyordu derd
bi ara anlatırımm şimdi mevzu başkaaya kendimi o kadar ezik hissediyorum ki şu ortamda tam bir saftiriğim şu an . kimse beni sallamıyor , bak bu konuyu da bilmiyorum, ayy çok mutsuzum
konuyu şu anda 200 kişi okuyor biri de şu kardeşime özet geçeyim demiyor , bittiniz siz yazdım bunu
Evet malesef dürüst olmak en doğrusu sağlık sonuçta karşıdakine seçim yapma hakkı verilmeliInanmiyorum, dedigi hastalik HPV miymis? Ben eski konusuna ne yaparsin bilmem ama esine bulasici bir hastaliksa bu onu soylemekle yukumlusun demistim, cevap vermemisti. Adam onu bakire sanarken bulasici hastaligi oldugunu soylememek nasil bir dusunce bicimi inanamiyorum gercekten.
şu an 250 olduOnu nereden görüyoruz ya şuan konuyu kaç kişinin okuduğunu?
Siz fakirler göremezsinizOnu nereden görüyoruz ya şuan konuyu kaç kişinin okuduğunu?
Bakire olmadığını söylememiş, regl zamanına denk getirmeye çalışıyormuş ondan olabilir sanırım ben de sonuna yetişemedim konunun bu kadar öğrenebildimKadın cinayetiyle bağlantıyı kuramadım. Adama zaten birlikte olmayacağız dedi boşanalım dediler ilk gece ok, neden cinayete kurban gidecek. 3 ay anlattı burada korkmadı da, şimdi mi korktu ?
aslında bütün suç Trabzon burmasını bulan kişi ve onu takan kişide. Onlar olmasaydı olacaktı bu işKeşke Trabzon burmasını taksaydı adam......
bir de sahte fotoğraflarla sitede hava atan dünya güzeli bir doktor kızımız vardı o ne oldu acep ben de onu merak ettimYok o vaka degil.Bu siyasette baya aktifti.Kendi fotosu diye rus bi siteden foto araklamisti.
kaç yaşında adam gerizekalı mı adet kanıyla diğer mevzuyu ayırt edemeyecek mi ? ayy çok saçma sanki herşey sahteydi ya , ilk konusuna da yazmıştım. Pembe dizi gibi bişey yazıyordu sanki..Bakire olmadığını söylememiş, regl zamanına denk getirmeye çalışıyormuş ondan olabilir sanırım ben de sonuna yetişemedim konunun bu kadar öğrenebildim
Ya siz böyle yazınca gerçekten pişman oldum yazdığıma, malum konunun sahibinin yaptığı çirkin manipülasyonları kastederek ironi yapmıştım sadece, hani banlandı ama burada olsaydı böyle derdi gibisinden. Tam ifade edememişim sanırım ki yanlış anlaşıldı yorumum birçok arkadaş tarafından da. En ufak bir yanlış kelimem dahi olduysa çok çok özür dilerim. Çok geçmiş olsun size allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.Canım kötü bişey demedim bende eski eşimden kaptım seni anlıyorum hpv ile damgalamiyorum asla kimseyi bende yaşadım cok şükür atlattım tedavisi olan bişey sende üzülme bende kötü şeyler yasadim ama geçiyor emin ol, öldürülmek konusunda neyi kastettiğini anlayamadim ama?
En altta,pro üyeler görebiliyorOnu nereden görüyoruz ya şuan konuyu kaç kişinin okuduğunu?
Biri Daha vardı böyle genç polis sevgilisi vardı onun da konuları tartismaya açık olunca çok mesaj alıyorduİlginç Ceylanın adı geçen her konu mesaj patlaması yaşıyor.
Banlı halı bile reyting yapıyor
Siz fakirler göremezsiniz
Biri de bana hayrına şu konuşulan Dark Zeynep olayını anlatabilir mi çok merak ettim
Sözde manyak bir kocası ve kv vardı. Kv öldü. Kocası çekyatı mı ne yakmıştı. En sonunda bir üye o gün ölenlerin listesine baktı da fake olduğu ortaya çıktı. Üyenin adı da dark Zeynep değil. O dark bizimBiri de bana hayrına şu konuşulan Dark Zeynep olayını anlatabilir mi çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?