- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
- Konu Sahibi Postmodernik
-
İyi ettin ceycey gitme bi yerlere daha birikim yapacaz zaman kötüayyy hatırlandım çok mutluyum avakado artık almıyorum siteyi okuyorum her gün giriş yapmadım sadece ama sahalara bugün döneyim dedim
Yahu siz neden bu kadar duygularınızı doruklarda yaşıyorsunuz?
İlkokulda mıyız öğretmene şikayet eder gibi moderatöre bildireceğim diyorsunuz?
Konuya yazmayacağım deyip yazmaya devam falan ediyorsunuz?
Önceki konuda da söylemiştim stratejiniz çok değişik. Aşırı tatlı iyimser barışçıl kalpli gülücüklü yorumlarınızın altına illaki bir soru merak ögesi iliştiriyorsunuz falan.
Üzerinize alınmazsanız olur biter.
Konuyu merak ettiğiniz için hortlatıp duran da sizdiniz zaten.
Gökyüzünden yeryüzüne inmiş bir melek gibi davranmanıza gerek yok.
Konuyu farklı yöne çekmeyin dilerseniz zira ben aptal biri değilim.Itham olunca tabi ki yazarim.
O lafta kimin kast edildiğini biliyorum.
Ben melek olduğumu iddia etmedim.
Kimse beni cetecilikle suçlayamaz!
Evet konuya yazdım.. sizden icazet mi alacaktım acaba?
Size ağır ihtamlar gelince siz yazmazsınız.
Istediğim konuya yazarım.
Yok canım tamam pişmansınız anladım ama siteyi kullanmamak çözüm değil. Daha dikkatli olursunuz olur biter. Zaten ban yersiniz bi süre uzak kalmış olursunuz
ayyy hatırlandım çok mutluyum avakado artık almıyorum siteyi okuyorum her gün giriş yapmadım sadece ama sahalara bugün döneyim dedim
Itham olunca tabi ki yazarim.
O lafta kimin kast edildiğini biliyorum.
Ben melek olduğumu iddia etmedim.
Kimse beni cetecilikle suçlayamaz!
Evet konuya yazdım.. sizden icazet mi alacaktım acaba?
Size ağır ihtamlar gelince siz yazmazsınız.
Istediğim konuya yazarım.
ya kendimi o kadar ezik hissediyorum ki şu ortamda tam bir saftiriğim şu an . kimse beni sallamıyor , bak bu konuyu da bilmiyorum, ayy çok mutsuzumYalnız, iki sene evelki konu da da uyarmıştım ; avakado değil avokadoBen de hatırlıyorum sizi bakın
Konuyu farklı yöne çekmeyin dilerseniz zira ben aptal biri değilim.
Bu tarz sağa sola çekmeleri yemem yani.
Yiyen varsa afiyet olsun.
Moderatöre bildirmişsinizdir umarım
ya kendimi o kadar ezik hissediyorum mi ortamlarda . kimse beni sallamıyor , bak bu konuyu da bilmiyorum, ayy çok mutsuzum
Yahu siz neden bu kadar duygularınızı doruklarda yaşıyorsunuz?
İlkokulda mıyız öğretmene şikayet eder gibi moderatöre bildireceğim diyorsunuz?
Konuya yazmayacağım deyip yazmaya devam falan ediyorsunuz?
Önceki konuda da söylemiştim stratejiniz çok değişik. Aşırı tatlı iyimser barışçıl kalpli gülücüklü yorumlarınızın altına illaki bir soru merak ögesi iliştiriyorsunuz falan.
Üzerinize alınmazsanız olur biter.
Konuyu merak ettiğiniz için hortlatıp duran da sizdiniz zaten.
Gökyüzünden yeryüzüne inmiş bir melek gibi davranmanıza gerek yok.
yuh o konuda da tartışma mı çıktı? ben severim avokado , tarafım belli olsunOf ama bu çok eski konu ya. Benim fil hafızam sağolsun. Konu da yine geçinememekti, benim konum gibi karışmış avokado yiyen üyelerle yiyemeyenler birbirine girmişti. Ki o zaman döviz böyle şahlanmamıştı da
Beni birilerinin savunmasına ihtiyacım yok ben kendimi savurunum.Bazı üyelere ağır itham yapılıyor.
Sırf size denmediği için bana dokunmayan yılan bin yaşasın yapıyorsunuz.
Belli zaten kimin ne yöne çektiği.
Sadece şunu diyeyim bu hayatta gün olur devran döner. Bir gün size de denir.
Ama sizi kimse savunmaz.
yuh o konuda da tartışma mı çıktı? ben severim avokado , tarafım belli olsun
ayy o meyve den nefret ettik ailecek almıyoruz artıkım zengünnnn meyvesi o almammmmm bananeeeeYalnız, iki sene evelki konu da da uyarmıştım ; avakado değil avokadoBen de hatırlıyorum sizi bakın
Ulan hala gülüyorum aklıma geldikce sana
Üfürük reis konuyu baştan beri takip ediyorum lakin anlatamıyorum beyin tutulması yaşıyorumkonuyu şu anda 200 kişi okuyor biri de şu kardeşime özet geçeyim demiyor , bittiniz siz yazdım bunu
ayy o meyve den nefret ettik ailecek almıyoruz artıkım zengünnnn meyvesi o almammmmm bananeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?