Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin 10. Günün olmuş bile :) yarın sabahtan bi test mi yapsan acaba

Ben de bu ay çektirdim ama benim akıntım 3 gün oldu bitti. Bi de devlette çektirdim ben belki ilacı az vermişlerdir çok canım yanınca çekin dedim bugün özel iki hastanede sordum biri 5bin dedi biri 3.500 dedi. Ankaradayım ben sen hangi şehirdesin fiyat çok iyiymiş

Beklemek neden bu kadar zor ya her ay aynı sabırsızlığı yaşıyorum bana evde test yapma 14.gün kan ver düşünüp stres yapma dedi o kadar eminim ki beklemeden test yapacağıma
Sanırım bende öyle yapacağım, çünkü tam 15 ine denk geliyor ve ben bayram tatili için izmir e gideceğim orda da test yapamam. Yada testleri hazırda bekletmem gerek. Negatif sonucu alırsam moralimin iyi olmayacağını biliyorum..

Benimde sağda 1 yunurtam oluşmuştu ve doktorun ilişki verdiği saat çok ağrım oldu o gece çatlama saati yani sonraki günler ateş basması bende yasadim ama onu belirtiye saymamistim bugün iğne günü dahil 7. Günüm gece sağ tarafımda yine çok ağrı oldu belimmi kasık ağrısı mı çözemedim kasiklarim uyuştu sanki ama bugün yine çok normal kalktım aşırı derece bir belirti göstermiyor vicudum

Bende bu ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım test yapmamak için zor duruyorum sonucun ne çıkacağını bilsemde
benim 7.günde silikti 8.gün çoook çook silikti 9.gün tertemiz :) bugün 10.gün ama ben sabah erkenden vurdurdum ve bir gün öncesi ilişki demişti doktorum o yüzden iğne gününü de sayıyorum yani iğne etkisi geçti benim canım

o zaman iğnenin etkisi tamamen geçti :) bundan sonra çizgi görürsen gebeliktir :) tabi bir kaç test ile teyit etmek lazım bazı testler yalancı çizgi çıkarıyor

Senin 10. Günün olmuş bile :) yarın sabahtan bi test mi yapsan acaba
yaparsam çok üzülürüm en az 12.günü bekliycem negatifi gördükten sonra diye kendime söz verdim :) nasip artık gerisi ama benim öyle çok belirtim yok zaten koltukaltına doğru hafif acıma bir de kasıkta ince sızılar ama rahime doğru daha çok bir de seyirmeler ben bunları yaşayıp negatif olan çok insan gördüğüm için belirti bile saymıyorum

o zaman iğnenin etkisi tamamen geçti :) bundan sonra çizgi görürsen gebeliktir :) tabi bir kaç test ile teyit etmek lazım bazı testler yalancı çizgi çıkarıyor
laboquick kullanıyorum bir de innovitanın hcgleri var ama kaset yapıyorum ben diğeri çok hassas yanıltıyor diye kasetler 9.gün tamamen negatifti ovülasyonda silikti sonra birden nolduysa anlamadım belki de kiste çevirdi ama çatlama akıntısı çok net yaşadım bilmiyorum

Benimde öyle, ayakta kalma sürem fazla olduğu için işten dolayı arada hatırlatıyor kendini oturup dinleniyorum . Ayaklarımı karnıma doğru cektigimde kasikta agri oluyor birde hemen ayagimi uzatmak istiyorum bir de sanirim duygusallık fazla var gözlerim hemen doluyor . Onun dışında ilk iğne kadar belirti yaşamadım. Birde iğne olduğumun bilenler aman uzanma aman kendini zorlama aman ağır kaldırma falan diyor, gün içinde çocuklar tepemden inmiyor

Yani ben tek yumurta ve pcos ile umutsuz vakayım, o yüzden ümit bile edemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun ve gönlümüze göre versin inşAllah Amiiinnnn :)))

bakalım bekleyip göreceğiz artık :) burada hamile bir arkadaş ovü testi yaptı kopkoyu çıktı. her koyulaşan ovü testi gebelik anlamına gelmese de bizim için umut verici oluyor. belki de yeni bir yumurta olgunlaşıyor. yakında netleşir :)

Yaş 31
Fsh 8
Lh 7
E2 21
Prolaktin 21
Mart ayında hormonlarım bu sekildeydi. Amh değerime şubatta bakılmıştı 0,6ydı o zaman. Ben de clife kullanmaya başladım şu an 3.ayı kullanıyorum clife. Onun içinde de hayıt otu bal vs varmış. Doktorlar tüp bebek diyor ve her ay hamile kalamadıkça ben de doktorlara hak veriyorum gibi oluyor sizin var mı çocuğunuz peki, inşallah ilk mi olacak

ya iğne etkisini geç atıyoruz, ya da tutunmaya çalışıp tutunamıyorum bilmiyorum ki..
10.gün negatife dönmüştü bende.bilmiyprum beta 10 yüksek.normalde 0.1 çıkardı bende

yumurta takibinde arkadan gelen hiç yumurta yoktu tek büyüdü benim zor da büyüdü ondan da umudum yok, iğneyi 21.gün vurdurdum ben.. :) ama Allah ol der ve olur o yüzden bekliycem yapcak hiç bişeyim yok artık..

Yani ben tek yumurta ve pcos ile umutsuz vakayım, o yüzden ümit bile edemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun ve gönlümüze göre versin inşAllah Amiiinnnn :)))
noooo olumsuzluk yok :) burada neler neler gördük hepimiz hamile kalabiliriz yeter ki vakti gelsin :)

noooo olumsuzluk yok :) burada neler neler gördük hepimiz hamile kalabiliriz yeter ki vakti gelsin :)
Diyorum ya kuzum Allah ol der olur.. bekleyip görelim yazarım zaten buraya.. eşimde şehir dışında olacak çarşambaya kadar artık nasıl tutarım kendimi bilmiyorum.. Allah nasip etsin inş :)

Hiç öyle moralini bozma , benim çevremde çok kişi hamile kaldı, bebeklerini kucaklarına aldı
Kimi soğan kürü denedi , kimi hurma poleni denedi ama oldu.
Bende sebepsiz infertilite var , hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende ben 3 senedir uğraşıyorum

Allah tez zamanda nasip etsin inşallah şurda 5 aydır çekiyorum ben çok yıprandım gerçekten Allah nasip etsin en kısa zamanda.. rahim filmi çektirdin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…