Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu yüzden kimseye hiçbirsey söylemedim. Eşim ben bide annem biliyoruz. Söyleyince herkes altında bisey arıyor yok olmuyo mu yok sende mi sorun var laflarını psikolojim kaldırcak durumda değil
Ben anneme de söylemedim bu ay sadece 2 ablama .. o süreç çok yıpratıcı

Ben yalovadayim kuzum, gerçekten öyle çok üzücü coook.. çocukları çok sevdiğim için anaokul ogretmeni oldum ama Allah büyüt elbet benimde yüzüm gülecek

Çok teşekkür ederim canım inşallah yaa gece çok korktum
Yarın düşerse adet olursun ama canım düşmezde yükselirse inşallah hemilesindir. Kız zaten 14 gün olmuş bugün test yap artık yarın adet olman gerek normalde

Yarın düşerse adet olursun ama canım düşmezde yükselirse inşallah hemilesindir. Kız zaten 14 gün olmuş bugün test yap artık yarın adet olman gerek normalde
Evet 14 gün oldu canım bugün pazartesi yapacam hafta sonu gelmezse eşim evde o varken yapmam

Anladım görünce canım yarın önemli yani anlaşılan canım sana bişey soracam güzel hamişimiz sende süt gibi akıntı olmuşmuydu bende bu ay vardı bugün süt kesiği gibi kremsi bi akıntıya döndü akıntı şeklinde değil ama vajinada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…