- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Ben anneme de söylemedim bu ay sadece 2 ablama .. o süreç çok yıpratıcıBu yüzden kimseye hiçbirsey söylemedim. Eşim ben bide annem biliyoruz. Söyleyince herkes altında bisey arıyor yok olmuyo mu yok sende mi sorun var laflarını psikolojim kaldırcak durumda değil
İnşallahBenimde 14 15 gibi belli olur 14 ü eşimin doğum günü inşallah güzel haberler verebilirim
Ben yalovadayim kuzum, gerçekten öyle çok üzücü coook.. çocukları çok sevdiğim için anaokul ogretmeni oldum ama Allah büyüt elbet benimde yüzüm gülecekcanım doktorlar o kadar acımasız ki ilk evlendiğimde bi doktora gittiğim çocuk istiyorum diye 3 aylık evliydim beni bi kovmadığı kaldı, tsh 4,6 olmasına rağmen bişey yok dedi bana.. tmm dedim sevindim çıktım 3 ay denedik yine olmadı başka doktora gittim hiç bişeyin yok 3 ay doğum kontrol kullan dedi kendiliğinden olucak.. tmm dedim lanet olsun ki.. 3 ay kullandım 50 gün adet görmedim bırakınca adet oldum 5.gün doktora gittim klomen başladı bırakınca geldi gittim hiç istediğim gibi değil tüp bebeğe git dedi.. beni aşar dedi.. ağlayarak çıktım iki üç gün kesintisiz ağladım.. sonra çok güzel bi doktor buldum adetimin 17.günüydü evet istenilen büyüklükte değil ama sana bi takviye vericem dedi bir de tsh düşürmek için ilaç vericem gebeliği engeller bu yükseklik dedi.. 4 15mm yumurtam 5 gün sonra 20-21 mm olmuştu hemen vuruyoruz son gün zaten şansımız var dedi allah bin kere razı olsun.. şimdi işte sonuç bekliyorum anlıycağın doktor var doktorcuk var.. hangi ildeysen ben sana doktorumu söyleyebilirim kadın zaten prof bursada
Insallah bebisimiz olur ben test yaptim o ikinci cizgiyi gormek icin ignenin yan etkisi herhaldevalla çok zor geçecek canım :) akıntıdan da anlayabilirsin çatladığını
Ben baktım kuzum ateşine yüksek seyrediyor daha inşallah böyle devam ederPapatyamaviss fnd_50 melegim can canlar nasıl gidiyor umut var mı gece başım tuttu geliyor diye korktum
İnşallah olur benim bu ay mucize oldu hem kanserim hem sol tüpüm alındı sağ tarafta yumurtamı gördüler çarşamba 12mm diHemen hemen aynıyız canım benim de 25 nisan. Bayramdan sonra güzel haberlerimizi alırız umarım
Çok teşekkür ederim canım inşallah yaa gece çok korktumBen baktım kuzum ateşine yüksek seyrediyor daha inşallah böyle devam eder
tabikide bir tanıdıgıma kaç doktor dedi ki yumurta rezervin yok hamile kalamazsın sen.. iki çocuğu var şu an :)Ben yalovadayim kuzum, gerçekten öyle çok üzücü coook.. çocukları çok sevdiğim için anaokul ogretmeni oldum ama Allah büyüt elbet benimde yüzüm gülecek
Yarın düşerse adet olursun ama canım düşmezde yükselirse inşallah hemilesindir. Kız zaten 14 gün olmuş bugün test yap artık yarın adet olman gerek normaldeÇok teşekkür ederim canım inşallah yaa gece çok korktum
evet canım ilk bir hafta gebelik ve ovülasyon yanıltır bazılarının 14.güne kadar sürüyormuş ama onu bilmiyorumInsallah bebisimiz olur ben test yaptim o ikinci cizgiyi gormek icin ignenin yan etkisi herhalde
Evet 14 gün oldu canım bugün pazartesi yapacam hafta sonu gelmezse eşim evde o varken yapmamYarın düşerse adet olursun ama canım düşmezde yükselirse inşallah hemilesindir. Kız zaten 14 gün olmuş bugün test yap artık yarın adet olman gerek normalde
Hayy senin sabrını sevimmmmm emiiiEvet 14 gün oldu canım bugün pazartesi yapacam hafta sonu gelmezse eşim evde o varken yapmam
Korkuyorum canım elimde değil yaa şubat kimyasal geçen ayda test yaptım adet oldum işi garantiye alıyorum bu ayHayy senin sabrını sevimmmmm emiii
Yarın da dusmezse umut yuksekevet canım ilk bir hafta gebelik ve ovülasyon yanıltır bazılarının 14.güne kadar sürüyormuş ama onu bilmiyorum
Canım bana mi yazdın arkadaşa miYarın da dusmezse umut yuksek
yok sana yazmış canım çünkü konunun benle bi alakası yokCanım bana mi yazdın arkadaşa mi
Ay sana yazdımCanım bana mi yazdın arkadaşa mi
Anladım görünce canım yarın önemli yani anlaşılan canım sana bişey soracam güzel hamişimiz sende süt gibi akıntı olmuşmuydu bende bu ay vardı bugün süt kesiği gibi kremsi bi akıntıya döndü akıntı şeklinde değil ama vajinadaAy sana yazdım
Anladım canımyok sana yazmış canım çünkü konunun benle bi alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?