Teşekkürler canım bayagı acıklamışsın bende oruçtan sonra gideyim ozamn maden kan geliyorCanım adet bitiminden 3-4 gün sonra hiç ilişki olmadan gel dediler. Ben adetin 11. Günü gittim. Anestezi almadım. 5-10 dakikalık bir işlem içine ilacı verince kasıklarında adet ağrısından birazcık fazla bir ağrı oluyor ama o anlık işlem bitince geçiyor ben o yüzden anestezi almayı tercih etmedim ama acı eşiği çok önemli. Dayanabilirim diyorsan anestezi alma derim. Benim giriş kısmım biraz tahriş oldu bir de işlemden sonra biraz tansiyonum düştü iki dakika uzandım sonra geçti. Anestezi alacaksan aç gitmen gerekiyor çünkü kan falan alıyorlar. Ben özelde yaptırdım anestezi alsaydım 2600 tl idi anestezi almadan 2000 idi yani 2000 tl Ödemiş oldum. Önceden randevu aldım ben. Adet olunca bitme zamanını hesaplayıp ona göre randevu aldım. İlk günler siyah kahverengi leke geldi sonra kırmızıya dönüştü hiç dönüşmeden geçenler oluyor ama benim kanamam çok oldu. Doktor ertesi gün ilişki olabilir demişti ama biz yapmadık 7 gün. Kan azalır olunca ilişki oldu ilişkiden sonra kanamam daha da arttı iki gün daha kanama oldu9-10. Gün bitti. Bugün 12. Günüm hala siyah kahve pıhtı gibi akıntılarım peçeteye silince geliyor ama çok az kaldı. Böyle işte kuzum
hadi hayırlısyla pozitif sonuçlanır inşAllah :)Kızlar az önce çatlatma iğnemi vurdu doktorum. Dün ilişki olduğu için bugün olmasın yarın akşam 9 da ilişki olsun dedi inşallah yumurta Sabaha çatlamaz ben aslında bugünde ilişki olsun diyordum ama doktor olmasın diyince vazgeçtim
Beni de aynı şekil ekler misin sat 28 mart bat 30 nisanpolikistik oldupu için bat da kayar yumurtmala da kayar mayısa girer o aynurland
aynurland canım benide ekler misin sat 7 nisan bat 4 mayıs
ekledim canlar, inşallah hayırlı uğurlu gelir hepimizeselam kızlar listeye beni de ekler misiniz ? sat 4 nisan bat 3 mayıs
inşAllah hep birlikte anneler grubuna transfer oluruz :)Çok sevindim tatlım hayırlısı olsun inşallah tez zaman bebiş gelsin diyelim biz zaten hala biraktiğin yerdeyiz
ya iğne etkisini geç atıyoruz, ya da tutunmaya çalışıp tutunamıyorum bilmiyorum ki..Benimde beta hcg 10 çıktı başta.samki var gibiydi sonra 5e düştü ve adet oldum 5 gün önce.
Hoşgeldin canımAralık ayından beri her ay annelik planlayanlar gruplarını okuyorum ama artık dayanamayıp ben de üye olduminşallah mayıs bizimdir çok amiinn ben de önümüzdeki hafta hsg çekileceğim. Hsg sonrası kanamalar yüzünden yumurtlama dönemi kaçabiliyor mu
Yok kuzum ya. İlk defa duydum. Ben de kist oluştuğu için bir ay bekledim ancak doktorum başta bana bilgilendirme yaparken dedi ki "üç ay klomen+çatlatma iğnesi yapacağız" diye konuştu. Hatta klomenle ilk ay değil de ikinci ay hamile kalanlar daha çok diye biliyorumSelam kızlar
Ben de bu ay çatlatma denedim ancak adet oldum.
Doktorumla ilk defa çatlatma deneyimimdi. Adet olursan eğer 3 ay sonra gel , 3 ay evde dene olmazsa 3 ay sonra gel zaten ilaçların etkisi 3 ay devam ediyor dedi. Çatlatma tedavisini diğer doktorlar da bu şekilde mi uyguluyor aklıma takıldı. Araya bu şekilde 2-3 ay girmesi mi gerekiyor yoksa her ay klomen+çstlatma iğnesiyle mi tekrarlanıyor? Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Şuan adetimin 2. Günündeyim başka bir doktora randevu aldım eğer o şekildeydi randevumu iptal ettireceğim.
Ben ocak ayında hsg çekindim hemde iki kere oldu. İlki özel hastanede anestezili onda sağ tüpüm tıkalı çıktı sonra İstanbul da Cevat Bayrak ile acısız hgs çekimine girdim ve sağ tüpü açtı. Ocak ayında 2bin tl verdim . İstanbul ve yakın çevresi illerdeysen mutlaka Cevat hocayı öneririm çünkü eğer tüp kapalı çıkarsa o işlem sırasında açma işlemini de uyguluyor ve bunun için bir ücret almıyor.@fnd_50 canım bu ay hsg çekindin galiba bana biraz bilgi verirmisin ben de düşünüyorum ne zaman gitmem gerek uzunmu sürüyor sen özelde mi oldun ücreti ne kadar canın yandımı hepsini yazarmısın sana zahmet adet bitince mi gitmem lazım birde ben istesem hemen yaparlarmı gün mü veriyorlar
Hoş buldum canım inşallahHoşgeldin canımsağlıkla bebiş haberlerimizi birlikte alalım inşallah
Hemen hemen aynıyız canım benim de 25 nisan. Bayramdan sonra güzel haberlerimizi alırız umarımBenide eklermisiniz sat 25 mart , bat 24 nisan
YaaaEki Görüntüle 3229573
Guncelliyorum bugün yaptığım aşağı iki testte dün ki teste göre daha soluk çıktı sanırım kimyasal gebelik geciriyorum üzdü
Ben de pazartesi vurdum iğneyi o günü saymıyorum 4. GünümAhahah benimde bugün 7 bakalimm
Başka bi doktora gideyim ben o zaman yaYok kuzum ya. İlk defa duydum. Ben de kist oluştuğu için bir ay bekledim ancak doktorum başta bana bilgilendirme yaparken dedi ki "üç ay klomen+çatlatma iğnesi yapacağız" diye konuştu. Hatta klomenle ilk ay değil de ikinci ay hamile kalanlar daha çok diye biliyorum
Canım adetin 5. Günü mü başladın. Benim önceki kullanmada 28-16-14 mm oldu yumurtalarım. O 28mm olan muhtemelen ilk yumurtamdı kendiliğinden olan. Diğerleri ona yetişemedi, o çok büyüdü falan. Klomene bazıları 3. Günde başlıyor da ondan merak ettim. Neye göre 3. Gün de başlatılıyor acaba?Evet 5gün sabah akşam femara kullandım 2 yumurtam gelişmiş 17,5 ve 18,5 olduğunda çatlatma iğnesini verdi. Aynı akşam yapıldı iğneden yaklaşık 35 saat sonra da aşılama oldu
İğne sonrasından saymaya başlıyoruz canım doktor öyle demişti banaİğnenin vurulduğu günü mü 1. Gün sayacağız yoksa ilişki olduğu günü mü? Hep orda kafam karışıyor?
FSH kaç canım? Bir de yaşın kaç? Benim 35 yaş, 11 FSH... Hayıt otu suyuna başladım bu ay (geçen aylarda çakşır içmiştim), bal-polen-arı sütü hapları veya macunları var, ara ara onlardan alıyorum, başka da birşey yapmadım ama eşim de keçiboynuzu özü, çakşır falan içiyor.Hoş buldum canım inşallahsüreçte kullandığınız takviyeler var mı? Benim yumurta rezervim düşük bu durum fazlasıyla strese sebep oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?