Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler canım bayagı acıklamışsın bende oruçtan sonra gideyim ozamn maden kan geliyor

hadi hayırlısyla pozitif sonuçlanır inşAllah :)

Hoşgeldin canım sağlıkla bebiş haberlerimizi birlikte alalım inşallah

Yok kuzum ya. İlk defa duydum. Ben de kist oluştuğu için bir ay bekledim ancak doktorum başta bana bilgilendirme yaparken dedi ki "üç ay klomen+çatlatma iğnesi yapacağız" diye konuştu. Hatta klomenle ilk ay değil de ikinci ay hamile kalanlar daha çok diye biliyorum

Ben ocak ayında hsg çekindim hemde iki kere oldu. İlki özel hastanede anestezili onda sağ tüpüm tıkalı çıktı sonra İstanbul da Cevat Bayrak ile acısız hgs çekimine girdim ve sağ tüpü açtı. Ocak ayında 2bin tl verdim . İstanbul ve yakın çevresi illerdeysen mutlaka Cevat hocayı öneririm çünkü eğer tüp kapalı çıkarsa o işlem sırasında açma işlemini de uyguluyor ve bunun için bir ücret almıyor.

İğnenin vurulduğu günü mü 1. Gün sayacağız yoksa ilişki olduğu günü mü? Hep orda kafam karışıyor?

Başka bi doktora gideyim ben o zaman ya

Evet 5gün sabah akşam femara kullandım 2 yumurtam gelişmiş 17,5 ve 18,5 olduğunda çatlatma iğnesini verdi. Aynı akşam yapıldı iğneden yaklaşık 35 saat sonra da aşılama oldu
Canım adetin 5. Günü mü başladın. Benim önceki kullanmada 28-16-14 mm oldu yumurtalarım. O 28mm olan muhtemelen ilk yumurtamdı kendiliğinden olan. Diğerleri ona yetişemedi, o çok büyüdü falan. Klomene bazıları 3. Günde başlıyor da ondan merak ettim. Neye göre 3. Gün de başlatılıyor acaba?

Hoş buldum canım inşallah süreçte kullandığınız takviyeler var mı? Benim yumurta rezervim düşük bu durum fazlasıyla strese sebep oluyor
FSH kaç canım? Bir de yaşın kaç? Benim 35 yaş, 11 FSH... Hayıt otu suyuna başladım bu ay (geçen aylarda çakşır içmiştim), bal-polen-arı sütü hapları veya macunları var, ara ara onlardan alıyorum, başka da birşey yapmadım ama eşim de keçiboynuzu özü, çakşır falan içiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…