CHP'den HDP'ye geçmiş olsun ziyareti

keleşim sen başkasın ama sen gerçek bir chp lisin yani atanın kurduğu partinin mensubusun.. ben senin burada tek taraflı yorumlar yaptığına şahit olmadımm ve yorumlarına alkışladığım birisinn..

Yüreğine sağlık baldankabak.
Şimdi el ele olma zamanı.

Duruma uzulme konusunda haklısın.

keleşim sen başkasın ama sen gerçek bir chp lisin yani atanın kurduğu partinin mensubusun.. ben senin burada tek taraflı yorumlar yaptığına şahit olmadımm ve yorumlarına alkışladığım birisinn..

Tuttuğum partinin yanlışını bile görsem hemen yazar söylerim,zaten bugğnde tepkimi verdim.
Neden gittin dedim.bana göre yanlıştı gitmesi.
Kim yanlışsa topa tutarım zaten..

O habere bende inanmadım. Ortada kanıt yok polisin yaptıgına dair resim foto yok, her sey olabilir polis yapacak olsa yakalanan ölen her teröriste yapar bunu. Bugune kadar ne askerden ne polisten kadın teröristi soymuşlarda sürüklemişlerde falan hiç böyle bir sey görmedim. O yuzden inanmıyorum o habere de.

Kesinlikle yalan bir haberdi bu,amaç suçu polise atmaktı..

Az önce okuduğum haber dehşet verici mardin de tam 20 tonluk bomba yapımında kullanılan amonyum nitrat ele geçirilmiş bunlar tezgahı önceden iyi kurmuş hala daha hemen silahlar susturulsun diye açıklama yapanlar var

Sevgili Mune
Ciddi anlamda kıyısından ucundan gidiyoruz inan ki.
Kurallar çerçevesini aşmamak adına zorlanmıyır da değiliz hani
Zorlanmazsınız, eleştiri hakkı var yasalara göre, eleştiri yapabilirsiniz ama Aşağılama, hakaret suç.
Haliyle sitede de yazmak yasak.

Misal ben eleştirimi yapıyorum şimdi: Ben ziyaret edilen partiye ne oy veririm Allah yazdıysa bozsun, ne ziyaret ederim zira amacı da söyledikleri de ortada, başkanlarını alenen söylüyorlar.
Kılıçdaroğlu ziyaret etmeli miydi? Ben Kılıçdaroğlu olsam ziyaret etmezdim, humanistlik, siyasi raconda bir yere kadar.
Barış Çağrısı yapacaksa, ortalığı sakinleştirip sağduyu diyecekse çıkar kamera karşısına çağrısını yapar ama o partiyi ziyaret ağır kaçıyor, adamlar cezaevinden gelen mektubu okuyup Başkanlarının posterlerini asıyor, heykelini dikeceğiz diyor, biz geçmiş olsun diyoruz, yok demem ben kardeş.

Noktasına virgülüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…