- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
keleşim sen başkasın ama sen gerçek bir chp lisin yani atanın kurduğu partinin mensubusun.. ben senin burada tek taraflı yorumlar yaptığına şahit olmadımm ve yorumlarına alkışladığım birisinn..Hatırlıyormusun geçenlerde kadın teröristi güya polisler sürüklemiş işkence f,ilan yapıldı diye konu açılmıştı.
Suçu direk polisimize attılar,ben buna zerre inanmadım inanmamda zaten.
Hatta dedimki,kesin kadın örgütten klaçmaya çalıştı adamlar fark edince kadını öldüğrdüler..
Yüreğine sağlık baldankabak.Arkadaşlar sevgili KK kadınları ülke iç savaşa sürükleniyor farkında mısınız ? Bir adım ötesi iç savaş. Onedio dün cok güzel bir paylaşım yaptı: Sonra bir bakmışsın bedenin hiç bilmediğin bir kıyıda sahile vurmuş diye. Sonraki aşamalar bunlar, hiç olmaz demeyin ülkenin durumu ortada. Tabiki birileri hırslarına, egolarına yenik düşmeyip orta yolu bulmaya, ortamı sakinleştirmeye çalışmalı. Daha mı çok gencimiz ölsün, daha mı çok can kaybedelim ?
Duruma uzulme konusunda haklısın.Şu haberi de dün okudum. Pkk nın cizrede attıgı roketatar bir eve isabet ediyor 2 kişi ölüyor o evden. Ama sorsan polis yaptı olur. Belki, hatta buyuk ihtimalle cemile de pkk tarafından öldürüldü. Ama kimin öldürdüğünden cok durumu üzüyor beni.
keleşim sen başkasın ama sen gerçek bir chp lisin yani atanın kurduğu partinin mensubusun.. ben senin burada tek taraflı yorumlar yaptığına şahit olmadımm ve yorumlarına alkışladığım birisinn..
Hatırlıyormusun geçenlerde kadın teröristi güya polisler sürüklemiş işkence f,ilan yapıldı diye konu açılmıştı.
Suçu direk polisimize attılar,ben buna zerre inanmadım inanmamda zaten.
Hatta dedimki,kesin kadın örgütten klaçmaya çalıştı adamlar fark edince kadını öldüğrdüler..
O habere bende inanmadım. Ortada kanıt yok polisin yaptıgına dair resim foto yok, her sey olabilir polis yapacak olsa yakalanan ölen her teröriste yapar bunu. Bugune kadar ne askerden ne polisten kadın teröristi soymuşlarda sürüklemişlerde falan hiç böyle bir sey görmedim. O yuzden inanmıyorum o habere de.
Bile bile lades demeyiz çünkü ...Tuttuğum partinin yanlışını bile görsem hemen yazar söylerim,zaten bugğnde tepkimi verdim.
Neden gittin dedim.bana göre yanlıştı gitmesi.
Kim yanlışsa topa tutarım zaten..
Bile bile lades demeyiz çünkü ...
Harfiyen destekliyorum seniTabiki,körü körüne bağlılık olmaz benim mantığımda..
O kadar da değil hani..Benim için chp neyse HDP de odur şaşırmadım.
Harfiyen destekliyorum seni
Zorlanmazsınız, eleştiri hakkı var yasalara göre, eleştiri yapabilirsiniz ama Aşağılama, hakaret suç.SevgiliMune
Ciddi anlamda kıyısından ucundan gidiyoruz inan ki.
Kurallar çerçevesini aşmamak adına zorlanmıyır da değiliz hani
Benim için chp neyse HDP de odur şaşırmadım.
Hepimiz aynı fikre sahip olmayabiliriz buna zorunlu da değiliz ancak ;zaman içte birlik zamanı ve dediğin gibi ;olması gerektiği gibi Hanım"cımOlması gerekende budur işte.
Noktasına virgülüneZorlanmazsınız, eleştiri hakkı var yasalara göre, eleştiri yapabilirsiniz ama Aşağılama, hakaret suç.
Haliyle sitede de yazmak yasak.
Misal ben eleştirimi yapıyorum şimdi: Ben ziyaret edilen partiye ne oy veririm Allah yazdıysa bozsun, ne ziyaret ederim zira amacı da söyledikleri de ortada, başkanlarını alenen söylüyorlar.
Kılıçdaroğlu ziyaret etmeli miydi? Ben Kılıçdaroğlu olsam ziyaret etmezdim, humanistlik, siyasi raconda bir yere kadar.
Barış Çağrısı yapacaksa, ortalığı sakinleştirip sağduyu diyecekse çıkar kamera karşısına çağrısını yapar ama o partiyi ziyaret ağır kaçıyor, adamlar cezaevinden gelen mektubu okuyup Başkanlarının posterlerini asıyor, heykelini dikeceğiz diyor, biz geçmiş olsun diyoruz, yok demem ben kardeş.
Hepimiz aynı fikre sahip olmayabiliriz buna zorunlu da değiliz ancak ;zaman içte birlik zamanı ve dediğin gibi ;olması gerektiği gibi Hanım"cım
Daha güzel bir vatan gündemi görmek istiyorsak bu böyle olmalı Hanımım ...Fikirler ayrı olsada ortak noktada birlekşmek lazım şu zor günlerde..
Daha güzel bir vatan gündemi görmek istiyorsak bu böyle olmalı Hanımım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?