- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
Umudumuz bu yönde umarım herkes yaptığı yanlışı düzeltir ve bu sorunlar bir daha yaşanmasın adına sorumlu olan herkes elini taşın altına koysun artık...Birlik beraberlik her daim olsun,bu vatan kolay kazanılmadı.
Yok edilmesin yaşanacak güzel bir vatan olsun..
Umudumuz bu yönde umarım herkes yaptığı yanlışı düzeltir ve bu sorunlar bir daha yaşanmasın adına sorumlu olan herkes elini taşın altına koysun artık...
Cümleten iyi akşamlar olsun bende kaçtım yine gelirim :)Kesinlikle öyle olmalı,her parti üstüne düşen görevi yapmalı.
Birlik beraberlik adına.
Ben kaçtım yemek hazırlama vaktim geldi,iyi akşamlar olsun
Abla keşke bin tane beğenme hakkım olsaydi.Zorlanmazsınız, eleştiri hakkı var yasalara göre, eleştiri yapabilirsiniz ama Aşağılama, hakaret suç.
Haliyle sitede de yazmak yasak.
Misal ben eleştirimi yapıyorum şimdi: Ben ziyaret edilen partiye ne oy veririm Allah yazdıysa bozsun, ne ziyaret ederim zira amacı da söyledikleri de ortada, başkanlarını alenen söylüyorlar.
Kılıçdaroğlu ziyaret etmeli miydi? Ben Kılıçdaroğlu olsam ziyaret etmezdim, humanistlik, siyasi raconda bir yere kadar.
Barış Çağrısı yapacaksa, ortalığı sakinleştirip sağduyu diyecekse çıkar kamera karşısına çağrısını yapar ama o partiyi ziyaret ağır kaçıyor, adamlar cezaevinden gelen mektubu okuyup Başkanlarının posterlerini asıyor, heykelini dikeceğiz diyor, biz geçmiş olsun diyoruz, yok demem ben kardeş.
30 yildir kinayip koklerini kaziyoruz zaten baskada bisey yapmioruz. Artik baska seyler soylenmeli, yapilmasi gerekenler dusunulmelidir. Parti binalarina saldirmak yanlis bi hareket ama CHP'lilerin yaptiklarida ideolojilerine aykiri bir durum. Bu sebepten gitmemeliydiler.Anlayamadim, niye yalnis olsun gidilmesi? Bu nefret ve kin ile, evet Türkiye ic savasa dogru gider ve tayyipin hayalleri gercek olur. Hdp halen bir politik bir partidir, hatta mecliste temsil edilmis bir parti. Bu is bina yakmak ile olmaz. Ayni tepkiyi ben chp, mhp, hatta akp bina yakip yikilsaydi da gösterirdim.
Bu olaylar hatirlatirim tayyip'in ürünüdür, hdp'nin degil. Kendisi '400 milletvekili olsaydi böyle olmazdi" dedigine göre talimatlari o veriyor, doguda neler oldugunu gayette farkinda. Yani bu "cözüm sürecinde silah stockladilar" bana palavra gibi geliyor. Silah stocklayip neyi beklediler? Kürtlerin meclise girmesini mi? Nasil oluyorda yeni asfaltlanmis yollarda mayin oluyor? Dogruyu söylemek gerekirse, pkk bu olaylar ile pek alakasi olmadigini düsünüyorum. Daglica olayinda bircok insan 30-40 ölümleren, hatta daha fazlasindan bahs ediyor. Olay hic dogru düzgün aciklanmandi.
Hayir yani hdp baraji asip, meclise girmisken, niye böyle birsey istesin yada desteklesin? Niye oy kayibini yasamak istesin? Hdp erdogan'in baskanligini onaylasaydi bu olaylar hic olmazdi ve eminim erdogan hdp icin "kürt kardeslerim" bile derdi.
Herkesin gözü kana burumus. Cok korkunc seyler okuyorum bu sitede. "Köklerini kazmak" diye birsey yok. Bu sadece ic savasa, daha cok genc yavrularin hayatin sonu demek olur. Ki bana kalirsa kazilcak kök bile kalmadi, yukariya yazdigim seylerden ötürü.
Bunlarda var tabi... Peki ya gerçekler? Sahteyle karsilastirilamayanlar?
Bunlar cizrede bulunanlarin paylasimlari canli video baglantisida yapiliyor. Fotoğrafları aratirsaniz resmi twitter adreslerine ulaşabilirsiniz.Hi hi evet. Siz de haber alinamayan! Cizreden gelen Twitter'da dolanan fotolardan gördünüz sanırım. Hani hepsi fake olduğu kanıtlanmış fotograflar.
30 yildir kinayip koklerini kaziyoruz zaten baskada bisey yapmioruz. Artik baska seyler soylenmeli, yapilmasi gerekenler dusunulmelidir. Parti binalarina saldirmak yanlis bi hareket ama CHP'lilerin yaptiklarida ideolojilerine aykiri bir durum. Bu sebepten gitmemeliydiler.
Konu Cizre ye gelmiş.
Oradaki sokağa çıkma yasağını ve operasyonları sonuna kadar desteklesem de çocukların ve hastaların akıbetini merak ediyorum.
Bu konuda yeterli açıklama yapılmadığı için internette dolaşan belkide sadece bilgi kirliliği olan haberlerin doğru olabileceğini düşünmeye başladım.
Evet Cizre PKK dan temizlenmeli, ama burdaki hastalar tedavilerini yaptırabiliyor mu? Çocuklar beslenebiliyor mu? Neden çocuklar güvenli yerlere götürülmüyor?
Bu soruların cevabını devletten duymak isterim.Aksi takdirde PKK nın duygu sömürüsüne çanak tutuyorlar.
Bunların çoğunun provakasyon olduğunu düşünüyorum. Ama düşüncelerimi haklı çıkartacak birşey bulamıyorum. Bu belirsizliği kaldırmaları gerekiyor.Feyste gördümde, cizrede ölen cocuklar aileleri tarafindan derin dondurucu konuluyormus. Sokak yasagindan dolayi morg'a bile gidilip evlatlarini topraga veremiyorlarmis
HDP gucunu PKK ve PYD den alan bi parti, CHP gucunu cumhuriyetten, halkciliktan alan bir partiydi taa ki 1-2 sene oncesine kadar. Ewet yapilan yanlis ama bunu kinamak icin chp'nin pkk yandasi olan bi partinin ayagina gitmesi yanlistir. Secim donemindeki desteklerini bu sekilde percinlemis oldular benceIste bunu diyorum. 30 yildir anneler agliyor. Bircok anne bile ogullarini gömemiyorlar bile, kayiplar. Yani 30 yildir politakicalar kendi cikarilari icin gencecik yavrularin ölmesine zaten izin vermislerdir ancak bu sefer baska bir boyut var bu olaylarda. Pkk degil, cumhurbaskan bu ülkeyi rehine almis.
Niye ideolojilerine ters olsun ki? Dedigim gibi hdp politik bir partidir. Hürriyette basildi, er yada gec chp parti binasida yakilip yikilabilir. Dedigim gibi kimin partisi oldugu önemli degil, neticede yapilan yalnistir.
Sözde aydınlar kovalasın sizi ya. En doğru bulan chp li bile demiski doğru değil ama..... diye cümle kurmuş. Ayrıca üyelerin bir çoğu bende dahil banli olduvu icin kalanlar gerekli cevabi vermis zaten. Gezinin derdi bitmedi gittiHani Chp'li kk üyeleri nerede? Bakalım şimdi sesleri çıkacak mı? Şu an Osmanlı ocakları ve Ülkü ocakları olmasa kimseden tepki gelmeyecek şehit haberlerine. Sözde Aydınlar gezi parkında tencere tava çalıyordu şimdi meydanlarda göremiyoruz sebebi ne ola ki? Yoksa şehitlerimizin kanı bir ağaç etmez mi?
PesssBenim için chp neyse HDP de odur şaşırmadım.
Bunların çoğunun provakasyon olduğunu düşünüyorum. Ama düşüncelerimi haklı çıkartacak birşey bulamıyorum. Bu belirsizliği kaldırmaları gerekiyor.
Anlayamadim, niye yalnis olsun gidilmesi? Bu nefret ve kin ile, evet Türkiye ic savasa dogru gider ve tayyipin hayalleri gercek olur. Hdp halen bir politik bir partidir, hatta mecliste temsil edilmis bir parti. Bu is bina yakmak ile olmaz. Ayni tepkiyi ben chp, mhp, hatta akp bina yakip yikilsaydi da gösterirdim.
Bu olaylar hatirlatirim tayyip'in ürünüdür, hdp'nin degil. Kendisi '400 milletvekili olsaydi böyle olmazdi" dedigine göre talimatlari o veriyor, doguda neler oldugunu gayette farkinda. Yani bu "cözüm sürecinde silah stockladilar" bana palavra gibi geliyor. Silah stocklayip neyi beklediler? Kürtlerin meclise girmesini mi? Nasil oluyorda yeni asfaltlanmis yollarda mayin oluyor? Dogruyu söylemek gerekirse, pkk bu olaylar ile pek alakasi olmadigini düsünüyorum. Daglica olayinda bircok insan 30-40 ölümleren, hatta daha fazlasindan bahs ediyor. Olay hic dogru düzgün aciklanmandi.
Hayir yani hdp baraji asip, meclise girmisken, niye böyle birsey istesin yada desteklesin? Niye oy kayibini yasamak istesin? Hdp erdogan'in baskanligini onaylasaydi bu olaylar hic olmazdi ve eminim erdogan hdp icin "kürt kardeslerim" bile derdi.
Herkesin gözü kana burumus. Cok korkunc seyler okuyorum bu sitede. "Köklerini kazmak" diye birsey yok. Bu sadece ic savasa, daha cok genc yavrularin hayatin sonu demek olur. Ki bana kalirsa kazilcak kök bile kalmadi, yukariya yazdigim seylerden ötürü.
Sözde aydınlar kovalasın sizi ya. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?