çiçeği burnunda hamile olanlar ve bu başlık altında sohbet etmek isteyenler..buyrun:)

ece2525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
42
0
36
39
Muğla
merhaba arkadaşlar.bu sitenin çok yakın takipçisiyim.Diğer başlıklar altında birbirini tanıyıp ve aylardır sohbet edenleri kıskandım:) ben 6+1 günlük hamileyim.bu yolda deneyimlerimizi paylaşalım istedim

Bende dun hamıleleıgımı ogrendım bana yardımcı olurmusun adete bırgun kala kan testı yaptırdım 130 cıktı ? Doktor adetten once yuksek deger ıkız olabılır dedı sızın kac cıkmıstı degerınız soleyebılırmısınız.

Cvpp veren yok mu adetten 1 gun once 130 cıkması kan degerının cok mu yuksek sızlerın kac cıkmıstııı????????????*

öncelikle tebrik ederim.bende tam adet olmam gereken günde yaptırdım.beta hcg 976 çıktı.doktorum hiçbirşey söylemedi yalnız bende senin gibi şüphelendim ve internette kısa bir araştırma yaptım.beta hcg çok değişkenmiş bu değerin yüksek çıkması çoğul gebelik göstergesi diyemezmişiz.geçen haftada karından ultrasonda kesem göründü.çoğul gebelik yok.Ama umarım senin gönlüne göre olur herşey.

inşş rabbım banada senın gıbı nasıpp ederr sagol ıcımı cok rahatlattın cok tsk ederım rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıl etsın

amin inşallah canım..ben daha öncede bir tane boş gebelik geçirdiğim için şuan çok korkuyorum.en kısa zamanda bebişlerimizin kalp atışlarını da duyarız umarım

Kizlar hepinizi tebrik ederim oncelikle....
Belirtilerinizide yazin lutfenn,daha cok yeni oldugunuz icin yeni belirtiler bekleyenler icin faydali olucaktirLutfen kizlar hepiniz yazin ne olurne belirti yasiyosunuz...

Teßrik ederim :) ßende adet olacağım gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı .. 3 şubat 2012'de öğrendim .. sadece karın ağrısı yaşadım umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı ßir gebelik geçiririz :)

Son düzenleme:
bende dun 181.4 çıktı adetm 3 gun geçti sizce bu değer normal mi düşük mü.4 haftalıkmış kızlar.

arkadaşalr meraba bende hamile olduğumu çarşamba günü öğremdim rabbime şükürler olsun 7 aydır bebek istiyorduk hatta hamile kalamayacağım diye çok üzülüyordum çok şükür hamileyim.adet olmam gereken günde test yaptım pozitif çıktı.1saat sonrada kan tahlili yaptırdım ve 494 çıktı sonucum doktorum hamile olduğumu söyledi.yalnız ultrasınla baktı keseyi göremedi çok yeni olduğu için.yarın tekrardan gidecem keseye bakcak.acaba benim kaç haftalıktır:??

canım değerin iyi doktorumun dediğine göre 25 den yüksekse değerin iyidir ve hamilesindir dedi.ve gün geçtikçe o değer yükseliyormuş.

ayy inş.canım ya yarın tekrar yaptırcam tahlil bakalım ne çıkacak.içimi ferahlatıyorsunuz tşk ederim.bir düşük yaşadım ben geçen yıl onda dolayı çok endişeliyim mazur görun heycanımı.bunuda her an kaybedecem die korkuyorum allah korusun

olurmu öyle şey tabikide heyecanın normal her hamile bayanda olur böyle şeyler bende yarın doktora gidecem ve kesesine bakacak bende evhamlıyım ya kese görünmezse dış gebelikse die..rabbim dualarımızı kabul etsin ve kucagmıza almayı nasip etsin hayırlısıyla..

bende dun 181.4 çıktı adetm 3 gun geçti sizce bu değer normal mi düşük mü.4 haftalıkmış kızlar.

canım öncelikle hayırlı olsun 2.defa hamile kalmış biri olarak,değerin yüksek yada düşük olması önemli değil önemli olan 2 günde bir ikiye katlanması gerekir yani bu olçümden 2 gün sonra ölçtürceksin yaklaşık olarak 360 olmalı sağlıklı bi gebelik olması için

selam kızlar.
Benimde sat 25 aralık 2011 34 günde bir adet oluyorum.bat 27 ocak 2012 iyi.1 şubatta beta hcg 178 cıktı benimde değerim bana düşük gibi geldi cok korkuyorum yarın tekrar beta hcg yaptıracagım umarım herşey yolundadır :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…