sanırım benim durumumda pek parlak olmayacak:)ama napıyım acıkıyorum bide bulantım falanda olmuyor..ah ah...çok zahmetliymiş bu bebişlerimiz galiba:)[/QUOTE]
canım benım hıc bulantım olmadı .. hıc de sıkıntılı bır hamıs degılım sukurler olsun .. hele 3 aydan sonra ohh dunya varmıs dıyorsun sekerımmmmmmm
ya sımdı gıdıcem karınan cgoremedık haftaya gel dıcek her gıdısımde muayene parası odemek ıstemıyorum kızlar oyuz den beklıcem ama kotu bırsey olmaz umarım ya gelısemezse dıye korkuyorum.
sevgili çiçeği burnunda veya göbüşünde:) olan hamiş dostlarım benim eşim artık benimlede biraz ilgilen bugün haftasonun gecesi diyor.ben kaçıyorum yarına kalp atışını duyarım umarım bana iyi şans dileyin.yarına görüşürüz
aaaa sizin baya olmus massallah Allah bi solukta kurtulmayi nasip etsinde benim cicekten kastim moral o annelik hamilelik heyecaniydi hic biri yok kocam sagolsun
aaaa sizin baya olmus massallah Allah bi solukta kurtulmayi nasip etsinde benim cicekten kastim moral o annelik hamilelik heyecaniydi hic biri yok kocam sagolsun
canım bende de heyecan yok hıc kocam gayet sakın ve sabırlı bense hemen dogurmak ısteyen kudurmus bı hamıle kadın .. SA OL IYI DILEKLERIN ICIN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH HERKESI BIR SOLUKTA KURTARSINNN
canım bende de heyecan yok hıc kocam gayet sakın ve sabırlı bense hemen dogurmak ısteyen kudurmus bı hamıle kadın .. SA OL IYI DILEKLERIN ICIN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH HERKESI BIR SOLUKTA KURTARSINNN
amin cnm ins. hepimiz bnm kocam hic orali bile deilmi yoksa banami öle gelio vala bilmiom;(cnm bisi cekio diom salllio hic acele felan edim de ama n bnm karimin cani bisi mi cekmis demio
merhabalar ...
benim normalde bugün adet olmam gerekiyordu
son adet tarihim 17 ocak normalde 26 günde bir oluyorum
adetlerimden 4-5 gün önce kahverengi akıntım olurdu bu sefer sadece 1 defa çoook açık renkte peçeteye gelecek kadar oldu
oda dün
kasıklarımda hafif ağrılar var başka bi belirti yok acaba mı diyorum hamile olabilir miyim
evet cnm olabilirsin eğer adetin geciktiyse test yaptır gerçi ben adet olacagım gün test yapmıştım gebe olduğum çıkmıştı inşallah hayırlısı olur senin için..
Merhaba arkadaşlar bende 4 gün önce kan testiyle hamileliğimi kesinleştirdim. Ama beklediğimiz bir durumdu eşimle birlikte, nasıl olursa olsun bizde karmaşık duygular içindeyiz. Cenabı Allahım isteyen herkese nasip etsin. Şimdide doktor arayışındayız, istiyoruz ki bi doktor olsun doğuma kadar...
kızlar bende 9 haftalık hamileyim, şu aralar sabahları çok bulantım oluyor öğlene kadar ağzıma hiç birşey süremiyorum. önceden tatlıyı çok severdim şimdi yiyesim gelmiyor. elevit ve progestan kullanıyorum haftaya doktor kontrolüm var 7 haftalıkken keseyi gördük kalbini dinledik çok heyecanlıyım tüm hamileler inşaallah sağlıkla evlatlarını kucaklarına alsınlar:)))