kızlar mrb hamişlerimizi tekrardan tebrik ediyorum
benim sizlere bir sorum olacaktı
ben carsamba günü doktora gittiğimde 4+5 günlük
dedi doktorum sadece keseyi gördük
carsamba gününden beri sayıyorum 4+5 4+6 diye
4+7 diye sayacakmıyız yoksa 5+0 diye mi sayacağız
kafam çok karıstı
yardımcı olur musunuz?
5+0 olacak canım 5 haftalık olacak yani bebişin , bu arada merak ettim canım vajinal ultrasonda mı gördün bebişini???
merhaba arkadaşlar.bu sitenin çok yakın takipçisiyim.Diğer başlıklar altında birbirini tanıyıp ve aylardır sohbet edenleri kıskandım:) ben 6+1 günlük hamileyim.bu yolda deneyimlerimizi paylaşalım istedim
Cvpp veren yok mu adetten 1 gun once 130 cıkması kan degerının cok mu yuksek sızlerın kac cıkmıstııı????????????*
merhaba kızlar benim batım bugün ama dün test yaptın 2 tane silik 2 çizgi gördüm bugün sabahta yaptım yine çift çizgi var
sizce nezaman dr gitmeliyim? birde kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor bu normal mi?
merhaba gözün aydın hemilesin:) benimde seninle aynı bugun bat tarıhım dün test yaptırdım pozıtıf cıktı kan tahlili yaptır bence benımde kasıklarımda aynen sancı var tıpklı adet olcakmısım gıbı tekrar hayırlı olsun canm
merhaba canım seninde gözün aydınsen kan testi yaptırdınmı tatlım birde nezaman dra gitmek lazım sence ?
evet canım benim temmuzda bi kaybım var kalbi durmuştu bebişimin ilk olacak Allah kısmet ederse inşallahhhtesekkur ederım evet dun kan testı yaptırdım ben oylesine gittim dk pozıtıf dedı ben pazartesı yaptırmıstım gecen hafta negatıftı yenı olmus dk bana salı yada carsamba gıtmemı soledı bugun bekle ıstersen yarın gıt sonucta ıdrar testınde pozıtıf cıktıysa yanılma payı yok:) ilk bebişin mi seninde :)
selam kızlar bende bugün test yaptım silik çıktı.... :)
evet canım benim temmuzda bi kaybım var kalbi durmuştu bebişimin ilk olacak Allah kısmet ederse inşallahhh
ben yarın ararım drumu giderim ozaman canım... evet canım 3 tane farklı test yaptım canımhepsindede çıktı çift çizgi çok şükür rabbime
ofluuu kuzummm gözün aydınnnAllah sağlıkla kucağımızada almayı nasip eder inşallah bu sefer
evet canım benim temmuzda bi kaybım var kalbi durmuştu bebişimin ilk olacak Allah kısmet ederse inşallahhh
ben yarın ararım drumu giderim ozaman canım... evet canım 3 tane farklı test yaptım canımhepsindede çıktı çift çizgi çok şükür rabbime
ofluuu kuzummm gözün aydınnnAllah sağlıkla kucağımızada almayı nasip eder inşallah bu sefer
bende ekimde düşük yapmıştım 7 aylık evlıyım allah inş kucagımıza almayı nasıp eder isteyen herkese allah tattırsın
senide tebrik ederim tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş kaç haftalıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?