amin canım benimmmbende ekimde düşük yapmıştım 7 aylık evlıyım allah inş kucagımıza almayı nasıp eder isteyen herkese allah tattırsın
tebrikler güzelimmm rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inş
Bende dun hamıleleıgımı ogrendım bana yardımcı olurmusun adete bırgun kala kan testı yaptırdım 130 cıktı ? Doktor adetten once yuksek deger ıkız olabılır dedı sızın kac cıkmıstı degerınız soleyebılırmısınız.
merhaba merhaba merhabaa.. bende bugün itibari ile 8+4 günlk hamileyim..başımdan baya üzücü olay geçmişti 8 aylık evliyim
25 kasımda bozulmuş gebelik missed nedeniyle kürtaj oldum,40 gün sonra adet olmam lazımdı olmadım bekledim bekledim olamayınca 23 ocakta test yaptımki tekrar hamileyimmm..beta hcg 61200 çıktı ve çok yüksekti inanamadım doktora 3-4 gün sonra gittiğimde hemen kalp atışlarını duyabildim ilk bebeğimde kalp atmadığı için başımızdan üzücü bu olay geçmişti, ama şimdi çok şükür allahıma bize aratmadı hemen daha adet bile olmadan yeniden bebek nasip etti inşallah sıkıntısız devam eder hamileliğim ve allahın izniyle kucağımıza sağlıklı bi şekilde alırız..
canım bende aynı şekilde kalbi atmaması nedeniyle mart ayında kürtaj olmuştm şimdi yine hamileyim 12 haftalık oldu çok şükür allahın izniyle kucağımıza da alırız inşallah hala korkular devam edio etmio deil ama nasibi varsa bu dünyada hiç bişey engel olamaz allah tamamına erdirsin allah yardımımız olsn ...........
Kizlar hepinizi tebrik ederim oncelikle....
Belirtilerinizide yazin lutfenn,daha cok yeni oldugunuz icin yeni belirtiler bekleyenler icin faydali olucaktirLutfen kizlar hepiniz yazin ne olur ne belirti yasiyosunuz...
canım merhaba, 5in üzerindeyse gebe sayılıyorsun, üstelik bazen ilk günlerde degerler çok düşük çıkıp sonrasında yükseliyor, bazen de bu durum kötü haber oluyor, sen ikisine de kendini hazırla ama bence pozitif düşün seninki sonradan yükseleceklerden olabilirtebrik ederim hepinizi:) Rabbım saglık sıhhatli kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize:) bende 3 şubatta öğrendim . ama benim B HCG 68 cıktıdüşük mü demek oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?