çiçeği burnunda hamile olanlar ve bu başlık altında sohbet etmek isteyenler..buyrun:)

herkesi tebrik ediyorum. bende dün hamile olduğumu öğrendim benimki biraz buruk bir sevinç oldu 1 yaşında kızım var şimdi tekrar hamileyim ne yapacağımı nasıl yapacağımı düşünüyorum Allah herkese hayırlısını versin

merhaba merhaba merhabaa.. bende bugün itibari ile 8+4 günlk hamileyim..başımdan baya üzücü olay geçmişti 8 aylık evliyim
25 kasımda bozulmuş gebelik missed nedeniyle kürtaj oldum,40 gün sonra adet olmam lazımdı olmadım bekledim bekledim olamayınca 23 ocakta test yaptımki tekrar hamileyimmm..beta hcg 61200 çıktı ve çok yüksekti inanamadım doktora 3-4 gün sonra gittiğimde hemen kalp atışlarını duyabildim ilk bebeğimde kalp atmadığı için başımızdan üzücü bu olay geçmişti, ama şimdi çok şükür allahıma bize aratmadı hemen daha adet bile olmadan yeniden bebek nasip etti inşallah sıkıntısız devam eder hamileliğim ve allahın izniyle kucağımıza sağlıklı bi şekilde alırız..

kızlar bende aranıza geldim.. öncelikle hepinizi tebrik ediyorum rabbim sağlıkla aldırsın kucağımıza bebeklerimizi..2 yıllık evliyim 7 aydır korunmayı bırakmıştık ve bugün hamile olduğumu öğrendim şoktayım ve çok mutluyum ..benim değerim 526.4 çıktı kaç haftalık anlamadım doktorda söylemedi ..

ben hastalığımın ilk günü yaptırdım 58,60 çıktı

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende hamileyim bebeğim 6.haftasında rabbim hepimize sağlıklı doğum nasip etsin

Allah evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn... sizden ricam lütfen benim için dua edin bende bu şubat ayında bebeğimin haberini alıyımm....

2 kez bebeğimi kaybettimm bu ay bi umutla yeniden sağlıklı bi bebeğe hamile olduğumu öğrenmek istiyorummmm....

Son düzenleme:

canım bende aynı şekilde kalbi atmaması nedeniyle mart ayında kürtaj olmuştm şimdi yine hamileyim 12 haftalık oldu çok şükür allahın izniyle kucağımıza da alırız inşallah hala korkular devam edio etmio deil ama nasibi varsa bu dünyada hiç bişey engel olamaz allah tamamına erdirsin allah yardımımız olsn ...........

Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Benim de SAT 6 Ocak. 4+5 deyim bugün itibariyle. 2 yaşında bir oğlum var. Bu bebek sürpriz oldu aslında ama çok sevindik. Zaten arayı açmayı istemiyorduk. Yalnız iki gündür hafif kahverengi akıntım olmaya başladı. Oğlumda da olmuştu. İnşallah bunda da sorun olmaz. Dr iğne verdi onu yaptırıyorum şimdi. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

amin inşallah sorunsuzca kucağımıza alırız bizim gibi sorun yaşayan yaşamayan tüm anne adaylarının yüzü gülsün inşallah

cıcegı burnunda hamıleler merhabalar

bende dun ıdrar testınde hamıle oldugumu ogrendım bugun kan testı yaptırıcam ınsallah bır sorun cıkmaz degerlerde vs.
hepınıze guzel ve sorunsuz bır hamılelık gecırmenızı dılerım..

hamile olduğunu yeni öğrenen arkadaşlar belirtilerini ve şikayetlerini anlatabilir mi? benim adet tarihime 5 gün kala kasıklarımda ve belimde sancı başladı, hala devam ediyor. başka herhangi bir belirti yok, yaklaşık 5haftalık hamileyim. benden başka sürekli sancılanan var mı?

Kizlar hepinizi tebrik ederim oncelikle....
Belirtilerinizide yazin lutfenn,daha cok yeni oldugunuz icin yeni belirtiler bekleyenler icin faydali olucaktirLutfen kizlar hepiniz yazin ne olurne belirti yasiyosunuz...

tebrik ederim hepinizi:) Rabbım saglık sıhhatli kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize:) bende 3 şubatta öğrendim . ama benim B HCG 68 cıktı düşük mü demek oluyo

tebrik ederim hepinizi:) Rabbım saglık sıhhatli kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize:) bende 3 şubatta öğrendim . ama benim B HCG 68 cıktı düşük mü demek oluyo
canım merhaba, 5in üzerindeyse gebe sayılıyorsun, üstelik bazen ilk günlerde degerler çok düşük çıkıp sonrasında yükseliyor, bazen de bu durum kötü haber oluyor, sen ikisine de kendini hazırla ama bence pozitif düşün seninki sonradan yükseleceklerden olabilir

26 ocakta öğrendim ben de .buradaki arkadaşlığa ve paylaşımlara çok imrendim. umarım biz de beraber başladığımız bu yolculukta hep güzel ve tatlı anılarımızı paylaşır be kader ortağı oluruz :))

bende 3 ocakta ogrendim dusukten 1 sene sonra bana umut oldu bu gun itibariyle 9+0 dayız kalpn atısaını duydum kendini gordum ama korkularım gecmiyor((

bende 1 şubatta öğrendim. 5+3. Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin meleklerimizi:) yalnız midem çok bulanıyor en sevdiğim yiyecekleri bile yiyemiyorum(

bende 2 gun once ogrendm hamıle oldugumu salı gunu gormeye gıdıcez ınsallah bı aksılık cıkmaz.gelısemıcek vs olcak dıye cok korkuyorum bende.sızde karın bolgesınde batma gıbı kasıklarda sancı oluyor mu ne gıbı etkıler oluyor sızlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…