rabbım yardımcımız olsun bana doktorum gunde 5 taneden az ıc dedii.. sıkma kendını ddepresyone gırersın dedii.. kocamda bu nasıl doktor dıyor
valla kalkıp ıctım bacım susamıstım da .. topıgınde guselmıssevdım valla .. ben kendımı tanıtayım zeynep ben 20 yasındayım .. 9 aylık evlıyımmm ... ıstanbuldan yazıyorummm .. basarılar dılerım
hımmm slm herkese :))
sigara muhabbeti duydum kokusu geldi
bende 16 haftalık hamileyim hamilelikten önce 1 paket yetmezdi sonra 3 veya 4 tane içmeye başladım 5gündür de hiiiiç 1 tane dahi içmedim ama zor duruyorum acaba durabilirmiyim daha
cnm butun gun elımde su sısesı cnm sıgara ıstedıkce yesıl cay ıcıyorum o benı rahatlatıyor.cok zor alısıcam ya ben sızce kac haftalık hamıleyım kımısı 18 gunluk kımısı bılmem su kadarlık dıye nasıl bılıyorlar
melekcim en son adet tarihini hatırlıyor musun?
hımmm slm herkese :))
bende 16 haftalık hamileyim hamilelikten önce 1 paket yetmezdi sonra 3 veya 4 tane içmeye başladım 5gündür de hiiiiç 1 tane dahi içmedim ama zor duruyorum acaba durabilirmiyim daha
ahh kuzum en basta 2 gun bıraktım kocamla bırbırıne gırıyordum .. artık kendımı kaybedıyordum bı agresıflık bı manyaklık.. bırı sıgara ıcıp yanıma geldıgınde aaglamaya baslardımınsan ıcmeyıncede zarar kendını sıkıoyr cocuga yıne kotu oluyor ıcsen ıcın el vermıyor.hamılelıgın basından berımı ıcıyorsun sıgara hıc bırakmadın mı ..ınsallah sorun yoktur bebısınde saglıkla kucagına alırsın
nasıl zorlaanıyor musun bende 16 hafta 3 gunluk hamıleyım hayatımm gunde 3 .. en fazla 4 tane ıcıyorum hayatımm ama kocam bana canii gozuyle bakıyorhımmm slm herkese :))
sende mı:)16 haftaya kadar ıctın mı 5 gun ıcmemıssın ıcmede daha artık bak en basa tekrar donersın yıne bu kadar ıcmemısın ıcme keske ıcemesen.bende eskı tıryakıyım o yuzden hassas bır konu zorlugunu bılıyorum
bende memnun oldum 6 haftalıkken ogrendım hamıle oldugumu ısten ayrılmak zorunda kaldımmm .. benım ablam da mugla fethıyede yasıyor mayısta fethıyeye gıdecegım ne kadarlık hamıelsınvalla zeynepciğim senin doktorundan her eve lazım:) ay benim ki kesinlikle bırak falan dedi..buarada tanıştığıma memnun oldum ben de ece muğladan yazıyorum..ve çalış(amay)an bir gebeyim
ya benım nerem cıcegı burnundaaa 16 hafta:)slm larr bende yeni hamisim 8 haftalik ama cicegim burnumdami neremde daha anlayyamdim
sende mı:)16 haftaya kadar ıctın mı 5 gun ıcmemıssın ıcmede daha artık bak en basa tekrar donersın yıne bu kadar ıcmemısın ıcme keske ıcemesen.bende eskı tıryakıyım o yuzden hassas bır konu zorlugunu bılıyorum
11 ocaktı cnm yanılmıyorsam oyle olması lazım:)
cnm butun gun elımde su sısesı cnm sıgara ıstedıkce yesıl cay ıcıyorum o benı rahatlatıyor.cok zor alısıcam ya ben sızce kac haftalık hamıleyım kımısı 18 gunluk kımısı bılmem su kadarlık dıye nasıl bılıyorlar
eğer 11 ocaksa 4+2 günlük yani 4 hafta 2 günlük hamilesin tatlım
bence 10 gun bekle kesın olsun vajınal ultrasonla gorur ama karından goremezzzhadı ya baya olmus yıneyanı tam bır aylık.pekı salı gunu doktora gıtsem ultrasonda keseyı gorurmuyuz
bence 10 gun bekle kesın olsun vajınal ultrasonla gorur ama karından goremezzz
bence 10 gun bekle kesın olsun vajınal ultrasonla gorur ama karından goremezzz
bebek daha yerlesmemıs mı oluyor acaba.ılk hamılelgım kızlar o yuzden pek bır sey bılmıyorum.o zmn salı gunu bos yere gıtmeyım bekleyım bıraz daha
bebek daha yerlesmemıs mı oluyor acaba.ılk hamılelgım kızlar o yuzden pek bır sey bılmıyorum.o zmn salı gunu bos yere gıtmeyım bekleyım bıraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?