çiçeği burnunda hamile olanlar ve bu başlık altında sohbet etmek isteyenler..buyrun:)

ınsan ıcmeyıncede zarar kendını sıkıoyr cocuga yıne kotu oluyor ıcsen ıcın el vermıyor.hamılelıgın basından berımı ıcıyorsun sıgara hıc bırakmadın mı ..ınsallah sorun yoktur bebısınde saglıkla kucagına alırsın

hımmm slm herkese :))
sigara muhabbeti duydum kokusu geldi
bende 16 haftalık hamileyim hamilelikten önce 1 paket yetmezdi sonra 3 veya 4 tane içmeye başladım 5gündür de hiiiiç 1 tane dahi içmedim ama zor duruyorum acaba durabilirmiyim daha

sende mı:)16 haftaya kadar ıctın mı 5 gun ıcmemıssın ıcmede daha artık bak en basa tekrar donersın yıne bu kadar ıcmemısın ıcme keske ıcemesen.bende eskı tıryakıyım o yuzden hassas bır konu zorlugunu bılıyorum

valla zeynepciğim senin doktorundan her eve lazım:) ay benim ki kesinlikle bırak falan dedi..buarada tanıştığıma memnun oldum ben de ece muğladan yazıyorum..ve çalış(amay)an bir gebeyim

melekcim en son adet tarihini hatırlıyor musun?

5 gün baya iyiymiş inan.sık kendini başarabilirsin(bu söylediklerime be bile tam inanmıyorum ama neyse:))

ahh kuzum en basta 2 gun bıraktım kocamla bırbırıne gırıyordum .. artık kendımı kaybedıyordum bı agresıflık bı manyaklık.. bırı sıgara ıcıp yanıma geldıgınde aaglamaya baslardım sen ne kadarlık hamılesın hayatımmm

nasıl zorlaanıyor musun bende 16 hafta 3 gunluk hamıleyım hayatımm gunde 3 .. en fazla 4 tane ıcıyorum hayatımm ama kocam bana canii gozuyle bakıyor

valla zeynepciğim senin doktorundan her eve lazım:) ay benim ki kesinlikle bırak falan dedi..buarada tanıştığıma memnun oldum ben de ece muğladan yazıyorum..ve çalış(amay)an bir gebeyim
bende memnun oldum 6 haftalıkken ogrendım hamıle oldugumu ısten ayrılmak zorunda kaldımmm .. benım ablam da mugla fethıyede yasıyor mayısta fethıyeye gıdecegım ne kadarlık hamıelsın

içmiycem yahuu aaa benden bebişimden kıymetlimi dimi amaa :))offf çook sıkıntılı bir konu

11 ocak sat ise 4 hafta 2 günlük hamile oluyorsun :)

5.haftada kese görünüyor 7.haftada kalp atışları duyuluyor son adet tarihinin ilk günü hamileliğinin ilk günü sayılıyor yani yumurtanın döllendiği zaman değil

bebek daha yerlesmemıs mı oluyor acaba.ılk hamılelgım kızlar o yuzden pek bır sey bılmıyorum.o zmn salı gunu bos yere gıtmeyım bekleyım bıraz daha

gittiğinde 5 haftalık olacak vajinal ultrasonla görünüyor zayıfsan eğer abdominal de görünebilir bende ilk gittiğimde 5 haftalıktı 7. haftada tekrar çağırıyor bence git yani

bebek daha yerlesmemıs mı oluyor acaba.ılk hamılelgım kızlar o yuzden pek bır sey bılmıyorum.o zmn salı gunu bos yere gıtmeyım bekleyım bıraz daha

evet melek bencede biraz daha bekle ben kesemi 5 hafta 3 günlükken gördüm mesela sende boşu boşuna gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…