canım merhaba, 5in üzerindeyse gebe sayılıyorsun, üstelik bazen ilk günlerde degerler çok düşük çıkıp sonrasında yükseliyor, bazen de bu durum kötü haber oluyor, sen ikisine de kendini hazırla ama bence pozitif düşün seninki sonradan yükseleceklerden olabilir
Merhaba kızlar,
Sonunda ben de hamileyim :)2 Şubat'ta idrar testiyle öğrendik. Sat 2 Ocak 2012.
Bende beklenen adet öncesi belirti sadece bel ağrısı ve kasık sancısı oldu, adetten zannettim, üşütmüşüm zor geçecek bu regl diye en büyük boy ped aldıydım :)))))
Ama şimdi 5+4 ve her sabah saat 4'te nedensiz uyanıyorum, 2 gündür çok hafif ama sürekli başım ağrıyor, sürekli acıkıyorum ve sigarasızlık feci şekilde canımı sıkıyor :)))
Bugün ilk doktor randevuma gideceğim. Ben yurtdışındayım ve ne yazık ki burada ilk randevuda ultrason kullanmıyorlar. Bebeğimizi görmemize daha çok var yani.
Hepimize sağlıklı ve mutlu hamilelikler ve kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim.
Çok sevindim bu başlığa bende 11 haftalık hamileyim ve çok mutluyummmmmmm
selam biped..öncelikle tebrik ederim.benimde bugün çok başım ağrıdı.sıvı tüketimi biraz az olunca baş ağrısı olur diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.ayrıca bende hamile olduğumu öğrendiğim an sigara içmeyi bıraktım.ama şuan rüyalarımda bile içtiğimi görüyorum:)bgn doktor randevun nasıl geçti?
yaşasın özge-nur.hemen seni soru yağmuruna tutayım azıcık:) bebşini ne zamn gördün?kalp atışlarını ne zamn duydun?bulantıların oldu mu?ve son olarak kilo aldın mı?
yeni hamiş kimse yok mu?
5. haftada keseyi 7. haftada kalp atışını duyduk 11 hafta önümüzdeki cumada ikili taramam var
ilk başlarada bulantım olmadı ama 7. haftadan itibaren sabah bulantılarım çok arttı aam bu iki gündür rahtladım gibi sadece iştahım yok hamile kaldığımı öğrendiğimden bu güne yani 2 ayda 2 kilo verdim :) ama yolunda imiş beebğin gelişimi ole işte
sen nasılsın?
bende hamıs oldugumu ogrenınce sıgarayı bıraktım ve cok zorlanıyorummmmmmm.
ah melek sorma bende tam bağımlıydım.Günde bir paket içiyordum.Ama dayanacağız yapacak birşey yoksen kaç haftalık hamilesin?
merhaba .. evlatlarınız sımdıden hayırlı ugurlu olsun .Rabbım evlatlarınızı hayırlı eylesın ınsallah( BEnımde ınsallah) bende 16 hafta 3 gunluk hamıleyımm.. ahhh o sıgara benı mahfettı .. kızlarr belkı kızılacak seyy ayıpp ama gunde 3 tane falan ıcıyorum doktorum da musade edıyor cunku dayanaömıyorumm tabıı 3 taneyı kökune kadar ıcmıyorum ama geberıyorummmm boleeee
cnm ben ıkı gun once ogrendım hamıs oldugumu.salı gunu doktora gıdıcem ama 568 cıkmıstı kan testınde kac haftalıktır bılmıyorum..bende hergun 1 paket ıcerdım bugun cok zorlandım dayanamadım bı tane yaktım yarısına geldım sondurdum cok uzuldum sımdı ıcmıyorum
rabbım yardımcımız olsun bana doktorum gunde 5 taneden az ıc dedii.. sıkma kendını ddepresyone gırersın dedii.. kocamda bu nasıl doktor dıyorah cnm ah bende bır paket ıcıyordum gunde hamıs oldugumu ogrenınce ılkın 3 e dusurdum etesı gun 2 ye bugunde yarım ıctım bırakmaya calısıyorum ama ayreten calısan bır bayanım sabah erkenden kalkıyorum ve cok zorlanıyorum
valla kalkıp ıctım bacım susamıstım da .. topıgınde guselmıssende bol bol su içmeye çalış.vücudun bari bide sigaradan dolayı ödem yapmasın.hadi şimdi kalkıp hepimiz koca bir bardak su içelim:)
sende bol bol su içmeye çalış.vücudun bari bide sigaradan dolayı ödem yapmasın.hadi şimdi kalkıp hepimiz koca bir bardak su içelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?