çiçeği burnunda hamile olanlar ve bu başlık altında sohbet etmek isteyenler..buyrun:)

cnm cok sıkıldı hafta içi çalıştıgım ıcın gidemedim doktora cok merak edıyorum inşallah bir sorun yoktur.

Merhaba kızlar,
Sonunda ben de hamileyim :) 2 Şubat'ta idrar testiyle öğrendik. Sat 2 Ocak 2012.
Bende beklenen adet öncesi belirti sadece bel ağrısı ve kasık sancısı oldu, adetten zannettim, üşütmüşüm zor geçecek bu regl diye en büyük boy ped aldıydım :)))))
Ama şimdi 5+4 ve her sabah saat 4'te nedensiz uyanıyorum, 2 gündür çok hafif ama sürekli başım ağrıyor, sürekli acıkıyorum ve sigarasızlık feci şekilde canımı sıkıyor :)))
Bugün ilk doktor randevuma gideceğim. Ben yurtdışındayım ve ne yazık ki burada ilk randevuda ultrason kullanmıyorlar. Bebeğimizi görmemize daha çok var yani.

Hepimize sağlıklı ve mutlu hamilelikler ve kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim.

Selam Kızlar :)

3 aşılama ve onca klomen tedavisinden ve tek çarenin tüp bebek olduğunu söylediklerinden sonra bıraktım her şeyi.. Gitmiyorum doktara, ilaç da içmiyorum, yumurta takibi de yaptırmıyorum dedim (Çünkü Ekim 2010'dan beri uğraşıyordum) son adetim 6 Ocaktı ve 8 Şubat'ta hamile olduğumu öğrendim. tarifi imkansız bir duyguymuş hala inanamıyorum, kocam deseniz hala havalarda uçuyor :) 12 Şubat'ta keseyi görmeye gideceğiz. her şey çok daha güzel olacak, biliyorum, bekliyorum.

Son düzenleme:

selam biped..öncelikle tebrik ederim.benimde bugün çok başım ağrıdı.sıvı tüketimi biraz az olunca baş ağrısı olur diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.ayrıca bende hamile olduğumu öğrendiğim an sigara içmeyi bıraktım.ama şuan rüyalarımda bile içtiğimi görüyorum:)bgn doktor randevun nasıl geçti?

Çok sevindim bu başlığa bende 11 haftalık hamileyim ve çok mutluyummmmmmm

yaşasın özge-nur.hemen seni soru yağmuruna tutayım azıcık:) bebşini ne zamn gördün?kalp atışlarını ne zamn duydun?bulantıların oldu mu?ve son olarak kilo aldın mı?

Ben de çok tebrik ederim Ece2525 :)
Sorma, doktordan döneli 1 saat oldu, sinirden ağladım durdum (biraz da hormonlardan olabilir tabii :))). Adam hiçbir şey yapmadı. Ne acayip bir sistemi var buranın yahu. Sadece SATı girdi bilgisayara, aman sigara ve içki içme, dedi. O kadar. Ha bir de, 12 haftalık olduğunda ilk ultrason için hastaneden çağırılacaksın, dedi. 10 sayfalık bir bilgisayar çıktısını tutuşturdu elime, haydin yallah!!!
Ee peki, dedim, sağlıklı normal gebelik değilse ya, o zaman ne olacak? Dedi ki, kanaman ya da çok ağrın olursa kliniğe gel, sana bir kağıt vereceğiz, onunla hastaneye gidersin... Hay yarabbim!
Hay gözünü sevdiğimin ülkesinde gözünün içine bakıyorlar ultrason çektir diye.
Aman neyse... Böyle işte. 12. haftada ben çağırmalarını beklemekten ve herşeyin yolunda gitmesi için dua etmekten başka çarem yok. Hamileliğime dair tek kanıt idrar testi :)

Neyse, dediğini yaptım bolca su içtim ama hava çok soğuk, zor oluyor su içmek :)
Senin nasıl oldu başın bu arada? Kontrollerin nasıl gidiyor?

yaşasın özge-nur.hemen seni soru yağmuruna tutayım azıcık:) bebşini ne zamn gördün?kalp atışlarını ne zamn duydun?bulantıların oldu mu?ve son olarak kilo aldın mı?

5. haftada keseyi 7. haftada kalp atışını duyduk 11 hafta önümüzdeki cumada ikili taramam var
ilk başlarada bulantım olmadı ama 7. haftadan itibaren sabah bulantılarım çok arttı aam bu iki gündür rahtladım gibi sadece iştahım yok hamile kaldığımı öğrendiğimden bu güne yani 2 ayda 2 kilo verdim :) ama yolunda imiş beebğin gelişimi ole işte
sen nasılsın?

biped canım eve bende çok zorluyorum kendimi su içmek için bide sigarayı bırakınca vücut ödem yaparmış ve kilo artışı fazla olurmuş diye çok su iç dediler.o yüzden kendimizi çok çok zorlamamız lazım.ben bugün itibariyle 7+0 günlük hamileyim.yarın doktora gidicem kalp atışlarını dinlemek için ama çok korkuyorum daha öncede boş geblik geçirdim çünkü.umarım herşey yolunda gider canım.sende mecburen şartların dahilinde bekleyeceksin 12.haftaya kadarhangi ülkedesin canım?

bende 5 haftada keseyi gördüm.yarın kalp atışlarını dinlemeye gidicem ve çok korkuyorum.bulantım çok nadiran oluyor.ama benim iştahım çok açık.İşin en ilginç tarafı normalde iştahsız bir insandım.sigarayı bıraktım belki ondan iştahım açılmıştır diye düşünüyorum.canım çok sevindim gelişiminin iyi olmasına umarım yarın bende beişimin kalp atışını duyarım

ah melek sorma bende tam bağımlıydım.Günde bir paket içiyordum.Ama dayanacağız yapacak birşey yok sen kaç haftalık hamilesin?

cnm ben ıkı gun once ogrendım hamıs oldugumu.salı gunu doktora gıdıcem ama 568 cıkmıstı kan testınde kac haftalıktır bılmıyorum..bende hergun 1 paket ıcerdım bugun cok zorlandım dayanamadım bı tane yaktım yarısına geldım sondurdum cok uzuldum sımdı ıcmıyorum

merhaba .. evlatlarınız sımdıden hayırlı ugurlu olsun .Rabbım evlatlarınızı hayırlı eylesın ınsallah( BEnımde ınsallah) bende 16 hafta 3 gunluk hamıleyımm.. ahhh o sıgara benı mahfettı .. kızlarr belkı kızılacak seyy ayıpp ama gunde 3 tane falan ıcıyorum doktorum da musade edıyor cunku dayanaömıyorumm tabıı 3 taneyı kökune kadar ıcmıyorum ama geberıyorummmm boleeee

ah cnm ah bende bır paket ıcıyordum gunde hamıs oldugumu ogrenınce ılkın 3 e dusurdum etesı gun 2 ye bugunde yarım ıctım bırakmaya calısıyorum ama ayreten calısan bır bayanım sabah erkenden kalkıyorum ve cok zorlanıyorum

sende bol bol su içmeye çalış.vücudun bari bide sigaradan dolayı ödem yapmasın.hadi şimdi kalkıp hepimiz koca bir bardak su içelim:)

rabbım yardımcımız olsun bana doktorum gunde 5 taneden az ıc dedii.. sıkma kendını ddepresyone gırersın dedii.. kocamda bu nasıl doktor dıyor

sende bol bol su içmeye çalış.vücudun bari bide sigaradan dolayı ödem yapmasın.hadi şimdi kalkıp hepimiz koca bir bardak su içelim:)
valla kalkıp ıctım bacım susamıstım da .. topıgınde guselmıs sevdım valla .. ben kendımı tanıtayım zeynep ben 20 yasındayım .. 9 aylık evlıyımmm ... ıstanbuldan yazıyorummm .. basarılar dılerım

cnm butun gun elımde su sısesı cnm sıgara ıstedıkce yesıl cay ıcıyorum o benı rahatlatıyor.cok zor alısıcam ya ben sızce kac haftalık hamıleyım kımısı 18 gunluk kımısı bılmem su kadarlık dıye nasıl bılıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…