çiçek almayan erkekler...

yani ilişkinizi çiçek almadığı için noktalayacaksanız zaten noktalayın...hem sizin,hemde arkadaşınızın zamanına yazık....
sevgi dili diye bir kitap var,yazarını unuttum,eğer bulursanız mutlaka okuyun.ana teması şu...
herkesin sevgiyi anlama ve gösterme şekli farklıdır...
kimi seni seviyorum der...
kimi elinde çiçekle bekler...
kimide akşamları mutfakta biriken çöpleri döker...vs.vs..
bunlar hep sevgi belirtisidir...arkadaşınız nasıl sevgisini gösteriyor bunu öğrenmeye çalışın...bırakın çiçekte almasın...zaten çiçekler dalında daha güzel ve uzun yaşıyor...
sevgiler...

benimki çiçek almayı sever ben de alma derim gerek yok çiçeği yatırcağı paraya ben başka şeyler yaparım ama onun yeri ayrı dio ne diyim almak istiosa alsın ama çok da istemem he ilk vakitler almıo diodum ozaman sabahın körü çiçekçi bulamadığından alamıomuş.)) aldıktan sonr da böle bi takıntı yapmadım hp alsın demedim seniniki de sana alsa bi kez daha bu kadar ısrarlı istemezsin eminim şimdi hırs yapıosun biraz inat durumu var bence

Son düzenleme:
benimki de alır her zaman, insanın ruhunu okşuyor çok cici bir davranış bence.ama ayrılacak kadar ileri gitmeyin derim.

benımkıde hiç almıyordu.asla almam başka sey iste alayım derdi ama onuda ben istemezdım.boşver ya almasın bu yüzdende ayrılma sakn yoksa pişman olursun.

Aşkım yılda iki-üç defa alır çiçek en son mezuniyetimde almıştı hiç beklemiyordum çok hoşuma gitticoksekeriremsu ama almasa da sorun olmazdı önemli olan bence çiçek değil onun bana olan sevgisini bir şekilde göstermesi bunun içinde illa çiçek alması gerekmiyor:1closedeyes:.Bence ayrılmaya kadar gidilmesi bu durumda yanlış

arkadaşlar hepiniz haklısınız aranızda benim gibi olanlarda var ama ilişkiye emek veren taraf olmaktan yoruldum belkide orjinal süprizleri yoktur yani ayaklarımı yerden kesmez herşeyi ben düşünmek zorundayımdır çıkma yıl dönümüz için ben hazırlık yaparım bir erkeğin yapması gerekenleri ben yaparım insan bir kere geliyor dünyaya ve sevgilisi ya da eşi tarafından şımartılmak istiyor. gurur duymalı bir erkek beni yanında çiçeğimi elinde taşımaktan daha doğrusu aşkını haykırmaktan onun bana verdikleriyle yetinmeye herşeye olur demeye başladıktan sonra onun ilişkiye emek harcamadığını fark ettim artık hiç birşey yapmıyor yani bir çiçek bile almıyor ben herşeyi kabul ediyorum :çok üzgünüm:

benımkıde hiç almıyordu.asla almam başka sey iste alayım derdi ama onuda ben istemezdım.boşver ya almasın bu yüzdende ayrılma sakn yoksa pişman olursun.

Asla almam Allahallah neden bukadar diretirler anlamis degilim, erkegin bayana cicek almasi bence cok,cok hos birsey.a.s

kiz ben evliyim dogum yaptim eli bos geldi senağlamasonra bana soruyor cicek alayim mi diyeÇok üzgünüm çoook sorunca ne kiymeti kalmis yok istemez dedim:dilcikar:
ama her defasinda kavga edersek bunu basina kalkarim dogum yaptim bir cicek bile almadin diye:mymeka:

canim cicek almiyor diye ayrilinmaz ama esindede inatcilik hat safhada heralde :))

Esim cok güzel cicekler alirdi ama super cicekler yaptirirdi amaa:1no2: o güzelim cicekler en fazla bir hafta sonra cöpte.

Artik istemiyorum yazik ya bir canliyi öldürüp cöpe atmak gibi zor geliyor bana, esimin cicek almasini istemiyorum dedim.

arkadaşlar inanın insanın sevdiğinden çiçek alması çok güzel bir duyguymuş allah herkese nasip etsin. sürekli surat asınca bugün bana çiçek almış tabi ayrılalım da demiştim ama olsun en azından benim için kurallarından vazgeçti benden vazgeçmedi :sm_cool: eşleri çiçek almayanlar gerçekten isteyince almayacak erkek yokmuş benimki aldıysa herkesin alır. darısı başınıza a.s.

bence onun içinden gelıp sana cıcek alması daha onemlı ben esıme bana cıcek al desem ve alsa o benım için onemlı degıldır kı

benimki de 2 yıldır bana hiç çiçek almadı,birinin bana çiçek alması nasıl bir duygu bilmiyorum.zaten çok da gerekli görmüyorum buket,gül vs...ama bi tanecik papatya getirip saçıma taksa yeter.
ben de hiç al demedim bu zamana kadar,mevzusu bile geçmedi.
ben söyledikten sonra ne önemi var ki???

tabi içinden gelmesi önemli ama prensip haline getirmiş işte ona anlamsız geliyor ancak nasıl sevindiğimi görünce niye daha önce yapmamışım bile dedi iyiki diretmişsin dedi inanın çocuklar gibi sevindim seni daha sık mutlu edeceğim dedi :dance: benim mutlu olmam onuda mutlu etti yani hem insan aşkından başkasına böyle şımaramıyorki:asigimkadarcık lüksümüz olsun

Biri beni çimdiklesin. Yahu doğrumu okudum, arkadaş eşi çiçek almıyor diye boşanacakmıymış. Pehhhh ne günlere kaldık. Şimdi bu dert oluyor ve üstelik boşanmaya bile sebep olabiliyor haaa.
Yahu arkadaşım 2 gün sonra solacak çiçek için bu kadar dertlenmeye ne gerek var. Ya adam seni çiçeklere boğup sonrada aldatsa ne olacaktı. Sorun yok o zaman değilmi çiçek alındı ya gerisi mühim değil.. Sen çiçekle değer ölçüleceğinimi sanıyorsun. Değer, karşındakinin sana olan davranışı saygısıyla ölçülür.
Lütfen biraz sağduyulu olun. Böyle saçma şeyler yüzünden evde huzursuzluk çıkartmaya değermi yahu. Bazen erkeklere hak vermiyor değilim.
Ben eşime sıkı sıkı tembih ederim sakın özel günlerde falan çiçek alma diye, ona verdiği parayla 1 kilo kıyma alsın bir güzel köfte patetes yaparım ailecek yeriz. Çiçeği ne yapayım ben ya, huzur, sağlık olsun yeter.

hepinizin eşleri sizlere çiçek almış ama benim sevgilim hiç almamıştı yani incelikleri yoktur süprizler yapmaz ve bizim ilişkimiz 1.5 senelik biraz ilgiyi alakayı hak ettiğimi düşünüyorum ayrıca aldatması tabi çok kötü ancak benim ilişkim beslenmezse o beni mutlu etmezse bende onu mutlu edemem ve herşey çok geç olunca ayrılık kaçınılmaz olur zaten ben ona birbirimizin kıymetini bilelim demek istedim siz bir kilo kıymayla mutlu olabilirsiniz ben de bir buket çiçekle mutlu oluyorum ve tekrar diliyorum herkes sevgilisinden hakketiği ilgiyi görsün.a.s.

özel günlerde bi tek gül veya bi küçük buket papatya almak hiç bi erkeği iflas ettirmez herhalde kızlar bence de arada düşünmesi lazım karşı tarafın.
hergün alsa kıymeti kalmaz ama arada da jest olur ilişkiye romantizm getirebilir a.s.:asigim:

bende severim çiçekleri arada ister bence.hergün deil arada a.s.

sadece bi çiçekse sorun ayrılam ben alayım çiçek sana
hem çiçek dalında güzeldir...
bazende erkekler inatlaşır ....
başka sorunuz yoksa dert etme bunu canım
ne dertler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…