• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çiçek almayan erkekler...

arkadaşlar çiftlerin birbiri ile ilgilenmesinden bahsediyorum bende. çiçek en ucuz ve en romantik hediye bence kişiler sevdikleri ile bu tip duyguları paylaşmalı yaşlandığımda şunu da yaşamadım demek istemediğimdem sevgilime biraz bu konuda kendini geliştirmesi için destek oldum bir süre görüşmedim konuşmadım o da daha romantik olmaya başladı. bazı şeyleri hep tek taraf düşününce yoruluyorsunuz ben çok yorulmuştum şimdi o da bir şeyler yapıyor ve bu beni çok mutlu ediyor. inanın bir erkek sizi seviyorsa yapamayacağı şey yok herkese mutlu birlikteliklera.s.

erkek arkadaım bana çok alır ama mesela dışarıda buluştuğumuzda bana çiçek getirmesi hiç hoşuma gitmez böyle ne biliim lise çocukları gibi elimde çiçekle gezmeyi hiç sevmem alma bana böyle dedim o da almıyor artık :)))) bence çok da önemli deil çiçek alıp vermek içten gelerek güzel söz söylesin mektup yazsın benim için daha iyi..çiçekler kuruyup gidio ama yazı kalır:))

ilişkide yada evlilikte herşey çok güzel giderken çiçek almamış olması sorun asla olmamalı,ama eğer sizi kıran yaralayan başka şeylerde varsa o zaman cidden her bayan bu konuyu büyütürde büyütür.

Evrimce seni anlıyorum,sen çiçek almadı diye değil,neden senin bu kadar istediğin ufacık birşeyi yapmıyor diye üzülüyosun ve ilerde başka isteklerini de umursamaz veya yapmaz diye de tereddüt oluşmuş olabilir kafanda.Bence haklısın da...Bugün olur çiçek böcek,yarın olur bambaşka bi istek.Benim eşim bana çiçek alır özel günlerde.Almaması,hele ki ben isteyip durduğum halde almaması beni çok üzerdi.bazı şeyler basit görünür ama insanı hep basit şeyler üzer genelde unutmayalım.Mutluluk da mutsuzluk da ayrıntılarda gizlidir bence.Seninle aynı durumu yaşayan bi arkadaşım vardı sevgilisi çiçek almazdı ve arkadaşım da hep söylerdi al diye,sonunda ne mi oldu.Nişanlandılar ve şu an çok da mutlular.Nasıl mı???Sevgilisi artık çiçek alıyo :):):)

Sevgilisinden çiçek bekleyen kadın hakimiyet işaretinin peşindedir elbet. hemi de uygar bi adamı kapatmış olma gösterişindedir ayrıca. ona çiçek alsın diye erkeğin ödediği bedelin farkındadır kadın, tam da bu yüzden diretir çiçek de çiçek diye.cebinden para çıksın ister adamın,halkın içinde elinde tüfek tutar gibi nasıl taşıyacağını bilemeden o buketle utana sıkıla yürüsün ister, iş arkadaşları duymasın diye "daima birlikte" gibi saçmasapan bir notu telefonun öte yanındaki mahalle adamı çiçekçiye fısıldasın ister; kısacası basbayağı eziyet etmek ister kadın erkeğe. teslim olsun ister, burnu sürtülsün ister, bakalım kendisi için "bunu da yapacak" mıdır diye sınar.
o yüzden çiçek almış kadının gözlerindeki pırıltıya tekrar bakınız diyorum, muzaffer komutan edasını göreceksiniz. papatya sevgisi falan değildir o. yoksa papatyanın düşkünü, gider kendi alır çiçeğini, değil mi ya?

ya bu kadar doğru bi tespit olabilir bayıldım gerçekten
tam nokta atışı olmuşşşş süperrr
:lepi:a.s.:enbuyukkk:

ya bnm eskı sewgilimden yüzsüz bir şekilde çiçek istemiştim bir türlü aldıramıyordum adam almıyor artık yüzümde yok tabii.ama hak getire.....
süreklı başka birsey iste çiçek almam derdi cimri hiç değildi ama lüzumsuz israfa gerek yok derdi işine yarayan birsey alalım derdi bende birsey isteyemezdım oyle sürüp gitti:):):):)ALDIRAMADIM:)

ya aslında benimki çiçek almayı bırak doğum günümü bile ben hatırlatıyorum bide demezmi önemli günleri bana önceden söle diye..:oklava::oklava::asigim:

sadece çiçek almıyo diye ayrılmak bence çok saçma:1closedeyes:
her erkek romantik değildir.olamazda zaten.

bugün bir çiçeğe takılmışsınız ve aldırmayı başarmışsınız
fakat erkek arkadaşınızın bir huyu bir özelliği kaybolmuş
belki oda çiçeği dalında seviyordu
belki dalından kopartıldığı zaman solacağını kuruyacağını bildiği birşeyi sizi çok sevdiği için bir benzetme yapmamak için size vermeyi düşünmeyen hassas bir ruhtu
şimdi belk siz onun içinde yeşermiş olan çiçeği aldınız belki solmaya başladı
sevildiğimizi bir bakışından anlayalım güzel bir bakış dünyanın en güzel çiçeğidir
hep fedakarlık yapan siz iseniz siz istediğiniz için yapıyorsunuz

aferin kıs çiçeği aldırdın sonunda. yapıcak tabi bi erkek. kadın ruhu cok zarif hep güzel şeyler bekliyo. süprizi bırak bide söylenipte yapılmaması banada cok sinir geliyo.sanki alsamda almasamda bu benimle zaten ne gerek para harcamaya. ama öle dğil yapması lazım bencede. arada bir böyle güzellilkler. ne anlamı kaldı ozaman ilişkinin.duygusuz erkekler kadınlara ufacık seyi çok görürler.

1.5 yıllık evlıyım kocam hıcbır ozel gunumuzde cıcek almaz bırak cıcek almayı bırde ozel gunlerde aksılık gıbı kavga edıoruz. onuda gectım annesının kardesının ablasının dogum gunu olur cıcekler hedıyeler bana gelınce hıcbırsey yok. cok sınırlerım bozuluo bu duruma. o cıceklerı alıp bürüp kafasına sokmak ıstıorum cıcegıde gectım okuzun ta kendısı hıcbr ıncelk yaptıgı yok odun gıbı bı adamla evlenmısım lanet olsun

bende aynı durumdayım benim imalarım sonucu bana aldığı bir tek gül var oda geçen sevgililer gününde.
okadar üzülüyorum ve kırılıyorumki anlatamam. mesele çiçek diil ilgisizlik düşüncesizlik arka planda kalma...
bunları haketmiyorum.
hiçbirimiz haketmiyoruz.. o şimdi horul horul uyurken ben burda ilişkimiz için kafa patlatıyorum çareler arıyorum.
benim kadar o da özen gösterse bunların hiçbirine gerek kalmicak.
ben ve bnim gibi evliliği için kendini paralayan bütün arkadaşlarım için gerçekten üzülüyorum.
umarım bir gün hak ettiğimiz değeri görürüz.

Back
X