Cicek yaptirip gelmis.. beni tekrar goturdu.. salak kafam.

Ben bu yorumu yıldızlayıp alıntılayıp koca bir helal desem?

ewt kocası bileziği sornca kaç haftadr ayrıyız bu mu merak ettğn demiş. hafta oldu mu ki ayrılalı . umarım fake konudr. insanın sinrleri zıplıyo

Size inanamiyorum konu fake dediniz aslinda evli degil dediniz bisuru hakaretler ettiniz. Size gercekten inanamiyorum. Gulup kinadiginiz,sey basiniza gelmedikce olmeyeceksniz umarim gelmez ben sadece bi umut duzelir mi ki diye tekrar geldim duzelmedigini duzelmeyecegini de gordum birdaha size hicbiseyimi anlatmayacam. Benden icin erkek bile yazanlar olmus. Isim gucum yok size hikaye uydurucam. Birdaha kimseyw de cvp vermiyorum yaziklar olsun

biraz ağır olacak fakat senin kocan tam bir manyakkkkkkkk..
canım bebeğimmmmm birtanemmm nolur artık bırak şu adamı ay bütün konularını okudum kafayı yedim burda yaaaa

Bitane bilezik kaldi iki de set takimi.. alip .... bitaraf... koysun. Ben ne derdindeyim adam ne derdinde. Bu adamin uc milyar da maasi var. Benim hic gelirim yok ama benden ac.
geri kalanları bankaya altın hesabına yatır. evladın için acil bi durumda kullanırsın. bu adamın evladına sahip çıkacağı yok sen düşünmelisin bunları. ayrıca çocuk anne Baba'nın devamlı kavga ettiği ortamda büyüyeceğine babasız büyüsün. sonuçta babasız büyüyen bir Sürü çocuk var hepsinin mi psikolojisi bozuk?

Sana söylenecek söz yok..madem fıkır ıstıyorsun..konu açıyorsun, dıkkatte aldığın yok . gururlu ol bence herdefasında donme ya gıt sınıye Çek madem ayrı kalamıyorsun, yada baba evınde otur süründür boşan ne dıyelim sana. bugun gıdıp yarın donuyorsun ..

Ööööffff valla öf. Aciz insanların bu "kınadığınızı yaşamadan ölmeyin" den başka sığınacağı bir şey yok mu acaba ya ? Ayrıca bacım bize değil kocana çemkireceksin yanlış yapıyorsun. Seni parmağında oynatan adam.

Ben sizin konularınızdan birşey anlamıyorum konu sahibi.
Böyle birşey yok yani. Baba evine döndüm,geri dönmem,sonra çiçekle gelmiş döndüm ama bana altınlar nerede lan dedi verdim diyorsunuz,tükürüyorsunuz falan adamın suratına. Tuhaf yani. Çok mu olmazsa olmaz bu adam. Kendinizi ezdirmekten,mutsuz olmaktan zevk mi alıyorsunuz anlamıyorum ki. Çocuk oyuncağı değil bu,çıkıp gidersiniz mümkünse uzun süre burnunu sürtersiniz,arada dışarda buluşur gözlemlersiniz,oturur konuşursunuz tabi bunlari zamana yayarsınız,düzelme varsa dönersiniz ama eskisi gibi olmaması şartıyla ve bunu 1 kez yaparsınız ha bire gidip bir çiçeğe 1 tatlı söze hemen kanılmaz ki.
Lütfen kendinize biraz değer verin.

Adam gel degince geliyor git degnce gidiyorsun bu kadar aciz oldugunu belli etmeseydin bu adam sana bunlari yapamiycakti.. bilezikler icin cagirmis seni hepsini verde kurtul nasilsa degirmenin suyu bitince geri gondercek seni. Sevdigi ve duzelcegi falanda yok bos hayaller kuurup durma

sen gel bize inanma git inatla kocana inan olacak iş mi

ilk konularinda ailem bebekle istemiyor gibi biseyler soyluyordun?valla ben de fake diyenlere inanicam nerdeyse artik..yilan hikayesine dondu bu is.. bi insan bu kadar da saf olmaz ki canjm.. cocuguma gebersin diyecek.olan adama hicbi kuvvet geri donduremez beni.. bu ku verecek baba sevgisi de ablanin cocugundan iyi olacak.durumu cocugun? bence ablanin cocugunun psikolojiyi arayacaksin sen..

Kinasak yine iyi beybisi

bu duruşunu eşine karşı da göster oldu mu canım.

Çocuğunu istemeyen ve ileride o çocuğa baba sevgisini göstereceğinden şübheli bir adamla büyüyeceğine, babasız büyümesi daha iyidir. Siz bence çocuğunuzdan ziyade kendinizi daha çok düşünüyorsunuz. Bir çiçeğe kandığınıza göre...

Konunuzdaki bazı tutarsızlıklardan böyle düşünenler olmuş olabilir
Bana fake gibi gelmedin
Daha çok konuyu toparlayamadan anlatıyor gibisin
Kafa karışıklığı bi an önce yazayım telaşıyla yanlış yazmış olabilirsin
O yorumların dışında sana yardımcı olmaya çalışan bir sürü insan var
Bu küstüm oynamıyorum tavrı olmamış hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…