o kim kiii
evlilik falan da yok bence. konu sahibi uyduran bir ergen de olabilir, erkek de.Ya ortada anlatılan gibi birsey yok zaten arkadaşlar çok saçma bakın bu kız neredeyse bir haftadır sürekli konu acıyor. Her birin de mutlaka bir olay yaşıyor eşiyle alakali. Dün kocası geldi gitmedi bugün gelir mi bu adam 3 5 gün geçse anlarım. Hadi diyelim gitti baba evine ya gerçekten gidersem akillanir dedi kendini kandirdi. Ama tek bildiğim oraya kalmak için gitmedi.
öyle birini bulamadım ama ben cnm kapattımıki acabaO da kocasından hergün dayak yer konu acardi ama yinede çocuklarım var bosanamam derdi. Ben tabi tansiyon 1500
öyle birini bulamadım ama ben cnm kapattımıki acaba
hımm çok kötü bişey ya Allah kimseye vermesin öyle bi koca yani ,Bilmem uzun zamandır yok o da olabilir
İşi gücüde yok sanırım.oturmuş milleti işletip insanların iyi niyetlerine gülüyor galiba.ne kadar ezik olursa olsun insan bir noktadan sonra bir şeylere dur der.kendine eğlence bulmuş.adamın yüzüne tükürmüş böyle bir adam hiçbir şey yapmadan bakmış.kesinlikle.
1 temmuz da canım kaynanam, canım kocam diye konu açıyor. 1 ağustos a kadar hepsi tü kaka oluyor, 3 kere baba eviyle koca evi arasında gidip geliyor. bir de gebeliğinin 1. haftası diye takvim hazırlayıp ne zaman hamile kalınır, nasıl anlaşılır, bilmeyen bir kadın.
hepsi de reyting getiren konular.
fesat kv, öküz koca, evi terkeden hamile kadın, altınları isteyen koca vs.
hımm çok kötü bişey ya Allah kimseye vermesin öyle bi koca yani ,
ama bu konu sahibinin en azından dövmesi yok sözel şiddet gösteriyor hatta hemen hemen oda yok.
tamam cnmCansuyu bulup atıcam sana
hani bazı konu sahiplerini görüyoruz gerçekten gidecek yeri olmadığı için o kocaya mahkumdur.İşi gücüde yok sanırım.oturmuş milleti işletip insanların iyi niyetlerine gülüyor galiba.ne kadar ezik olursa olsun insan bir noktadan sonra bir şeylere dur der.kendine eğlence bulmuş.adamın yüzüne tükürmüş böyle bir adam hiçbir şey yapmadan bakmış.
tamam cnm
tamam cnm bekliyorumÖzelden atarım konu içinde başka konu paylaşmak yasak
tamam cnm bekliyorum
Bende baktım ama silinmiş üyeliği sanırımBulamıyorum silindi galiba hatırlayan arkadaşlar vardır mutlaka
bak ben ne diycem burdaki yorumlara gore degil aklin mantigin kalbin gelecegin yavrun ve kendini bir suzgecten gecirerek bi karara var..
suan esinin de ustune gitmeyip sakin kalarak ev arkadasligi gibi biraz yasayip durumunuzu gozden gecirin.ayni gun icinde gel git ne bu boyle ve kacinci...
esininde elbet hatalari var.ancak bi erkegin de esinin evini kendi yuzunden de olsa terketmesi onlara travma oluyor..kolay atlatilmiyor..
zaman sabir bekle biraz..
sen bilirsin ama..
bebise de yazik stres stres...
erkek olsaydı cinsellik olurdu konuevlilik falan da yok bence. konu sahibi uyduran bir ergen de olabilir, erkek de.
belli olmaz :)erkek olsaydı cinsellik olurdu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?