- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Daha önceki konularınızı bilmiyorum. Sadece bu kısım için konuşacağım.Kizmayin bana olurmu bnm ablamin ilk esinden,bi oglu var babasiz buyuttu onu bosandiklari,icin. O cocugu gorunce onun pskolojisini gorunce yuzunun gulmedigini gorunce benim cocugum oyle buyumesin diyorum oyuzden geliyorum her defasinda bu adama. Acaba duzelirmi diye.
Aynen bende .Sana inanmıyorum konu sahibi
Muhtemelen hiç ailenin evine de gitmedin.
Evinde oturup bu yazdıklarını sanki yaşamış gibi anlattin.
Hikayende çok eksik karakterler var.
Adımın x olduğu kadar da eminim ayrıca
beni kim taşlarsa taşlasın senin kocan ya ensest bir ilişki içinde ya ensest bir ilişkli üçlüsünde bu ne beee,safella güzelim yoluna bak ,daha kaç kere söylenir ki kardeşim olsan bu kadar güzel anlatmam biliyor musun?Kizlar benim whatsap resmimde dogumdan hwmen sonra anne baba ve bebegin resmi olan bi fotograf koymustum. Dogum aninda cekilmis guzel bi uclu resim koymustum.
Esimde annesiyle olan resmini koymus simdi
Ailem istemez olur mu ama hep cocuk var duzelin cocuk olacak iyi olun dediler. Bir de bu adam ailemin yaninda melek gibi davraniyor onlarda inaniyor.
Onlisans mezunuyum calisabilirim bakabilirim. Rabbim yardim eder.
Fakat ben su kafamdaki duzelir umudunu atmam lazimdi atamadim iste salaklik yaptim
Aynen bende .
Bide ben konu sahibinin tek derdinin koca olduğunu düşünmeye başladım nedense. .
Aynen. Bide millete acıyorum ben artık. Sürekli aynı şeyi yazıp duruyorlar. .Dün gelmişti konuşmaya kabul etmemisti bugün çiçek alıp gelmiş
Yaa öf diyecek çok şey varda vallaha sinir kat sayım artıyor.
Ya bana da mantıksız gelen nokta.Yüzüne tükürünce bir tane yapıştırmadı mı sana ?
kesinlikle aynı fikirdeyim.ben artık inanmıyorum.iş iyice saçma bir hal aldı.sen fakesin ve milleti aptal yerine koyup eğleniyorsun bence.
can sıkıntısından herhalde ya da kafa gidik sıcaklardan.
o kim kiiiYazıp yazıp siliyorum bana cansu98 hatirlatiyorsun konu sahibesi
kesinlikle.kesinlikle aynı fikirdeyim.ben artık inanmıyorum.iş iyice saçma bir hal aldı.
Aynen. Bide millete acıyorum ben artık. Sürekli aynı şeyi yazıp duruyorlar. .
Konu Sahibi nin tek derdi kendini acındırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?