cicekbahcesi20 Burun Estetiği Amelyatı

cicekbahcesi20

hopiiiidiii hopiidiii =)
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
628
0
96
36
İstanbul
resimlerimi kaldırıyorum kızlar
resimlerim burada hemen hemen 1.5 aydır duruyor vakit ayırıp iyi veya kötü hiç farketmez yorum yaptığınız için teşşkür ediyorum amacım amelyat olucak arkadaşlara biraz olsun yardımcı olmaktı...eğer bir nebze olsun yardımcı olduysam ne mutlu bana,bütün amelyat olmak isteğen ve olmuş arkadaşlarıma sağlıklı günler diliyorum
ve arkadaşlar lütfen yorumlarmızı iyi veya kötü yönde eleştirilerimizi saygı çerçevesinde yapalım =)

Son düzenleme:
insanın bütün hjavasını bi anda değiştiriyo gerçekten
dr'un payı büyük muhakkak
çok beğendim inşallah bi sorunla karşılaşmazsınız ilerde

insanın bütün hjavasını bi anda değiştiriyo gerçekten
dr'un payı büyük muhakkak
çok beğendim inşallah bi sorunla karşılaşmazsınız ilerde

tşşkür ederim benimde tek temmenim bu doğrultuda şuanda düzgün nefes alabildiğim içinde ayrı bir mutluyum ayrıca hihoyyyt

Son düzenleme:
canim cok guzel olmus burnun gule gule kullan. daha cok yeni. zamanla cok daha guzel olucak ama suanki hali bile cok ama cok guzel. cok yakismis sana.

tatlım cok güzel olmuş.. çok doğal... saglıkla kullan işh. izmirdemi bu doktor? maliyeti nedir? merakettim!

tatlım cok güzel olmuş.. çok doğal... saglıkla kullan işh. izmirdemi bu doktor? maliyeti nedir? merakettim!

öncelikle yorum yapan arkadaşlara çok teşşkür ediyorum

canım çok sağol..bu doktor istanbulda..şöyle söyliyim bende kemik eğriyliğine bağlı nefes alamama problemi olduğu için eğer ssk hastanesinde amelyat olsaydım tek kuruş ödemiycektim fakat öyle olursada bu cerrah amelyatımı tek başına yapamıycak başka doktorlarda müdahale edicekti ben özel hastanede olmayı tercih ettim oyüzden ek bir fiyatla amelyatımı olduma.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…