cicekbahcesi20 Burun Estetiği Amelyatı

tesekkür edrim cevabın için... a.s.gecmiş olsun... gercekten cok dogal...arkadaşlar tesekkür butonu yok mu?neden yok!mirmirmirmir

burnun gercekten çok güzel olmuş ya diyorum işte bizim bu türk doktorlar harikalar yaratıyor diye buda onlardan bitanesi eminim şu an bu değişim seni çok mutlu etmiştir yeni burnunla hep böyle mutluluğun daim olsun güle güle kullan canım:lepi:

kızlar teşşkür ederim inanın çok moral buluyorum yazdılarnızdan...ladyanna gerçkten çok kötü ve sorunlu bir burnum vardı kendimle hiç bir zaman barışık değildim çevremlede alakası oldu insanların bakışlarından rahatsız oluyordum allahın gücüne gitmesin ama kendime bakamıyordum üzülüyordum:çok üzgünüm: ama şimdi gerçkten çok mutluyum çok çok çok güzel olmasına gerek yokki normal olsun yeter şükür oda oldu normal oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.

Yüz ifadeni olumlu yönde değiştirmiş.Bence başarılı bir sonuç ortaya çıkmış.Güle güle kullan canım.

canım güle güle kullan çok çok çok doğal duruyor önemli olanda bu bence dortorun kimdi vede kaça mal oldu bana bilgi verirsen çok memnun olucam şimdiden teşekkür ederim
a.s.

kızlar öncelikle güzel yorumlarnız için teşşkür ederima.s.elimden gelediği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışıcam...doktorumun adı serdar ceylan kbb uzamanı.çok bilndik bi doktor değildir fakat işini iyi yapan bir doktordur(işini iyi yapıyor evet ama ilgisi ve alakası pek hoşuma gitmedi açıkcası neden derseniz burnumu nasıl korumam gerektiğini anlatmadı bana mesela yada ben gıcık oldum delikafadulden)bir arkadaşım bu doktora amelyat olmuştu sonuçtan çok memnundu benimde rahatsızlığım olduğu için olmam gerekiyordu sonuçtan memnum..rahatsızlığım olduğu için ssk hastanesinde olursam tek kuruş ödemiycektim ama ben orda olmak istemedim..çok sorunlu bir amleyattı çünkü ve risk alamazdım

Son düzenleme:
tatlım güle güle kullan. ben beğendim. bana kalırsa yüzünün kişiliğini korumuş doktorun. bazıları başka biri gibi oluyor yüzüne bakasın gelmiyor. seninki doğal da aynı zamanda. çok geçmiş olsun. a.s.

canim benim cok cok güzel olmusun. bi burun insani anca bu kadar degistirebilir. benim burnumda sorunlu. 1 hafta sonra bende ameliyat olacam. korku fazla yok. yillardir bunu cok istiyorum. ve nihayetinde insallah yeni ve en azindan düzgün bi buruna kavusacam. inanilmaz bi merak ve heyecan var bende suan. sadece merak ettigim tamponlar cikarken agri oluyormu. bizim insanlarimiz abartmayi cok seviyor biliyosun. siddetli bi agri oldugunu söylüyorlar. ben inanmak istemiyorum ama en yakin tarihte sen oldun. nasildi? bana bilgi verirsen cok cok sevinirim.
sevgiyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…