cicekbahcesi20 Burun Estetiği Amelyatı

clementine88 :) beğenenler olduğu kadar beğenmeyenlerde olucaktır elbette sizede teşkkür ederim kusurabakmayın ama düşüncelerinize saygı duyarak önemsemediğimi belirtmek isterim ben siz veya bir başkası beğensin diye koymadım resimlerimi önemli olan benim istediğim gibi bir burundu burun sırıtındaki kavis falan ben anlamam benim burun sırtında kavis istedğimi size kim söyledi ayrıca :) ...ben doğal olsun istedim bu benim istedğim yüzüme giden bir burundu benim yüzüm zaten uzunki bence bunun en iyi kararını ben veririm siz değil siz benim eski burnumun sadece profil fotoğrafını gördünüz bence bukadar insan doğal bulup sizin başarısız bulduğunuz bi amelyatta bizde değil sizde bir sorun vardır saolun yinede =) sanırım siz burun deliklerinden içerisi gözüken bir burun beğeniyorsunuz ama onuda ben pek beğenmiyorum açıkcası

Son düzenleme:
merhaba burnunuz çok yakışmış:lepi:
ben 20 kasımda ameliyat oldum.genel anestezi oldum.hiç acı çekmedim.şimdi tam 2 ay 7 gün oldu.çok memnunum.bahadır imer hocam süper bi hoca....ameliyat olmak isteyenler tavsiye ederim.çok memnunum burnumdan o kadar doğal oldu ki beni tanıyanlar bile değişiklilği farkettiler ama burnumdan olduğunu fark edemiyolar.ben çok memnunum gerçekten.burun ameliyatını çok önemli etrafıma bakıyorumda hiç doğal olmuyolar kalıp gibi.....
burun ameliyatı olmak isteyenler bahadır imer hocamla görüşsün derim.tavsiye ederim..soru sormak isteyenler olursa memnuniyetle cevaplarım....

çok güzel olmuş tatlım boşver takma kimseyi :teselli:sen beğendikten sonra gerisini salla gitsin :teytey:

keşke kıskanç yaftası yapıştırırken bunu özel mesajda değil de burada belirtseydiniz. ben gördüğümü söylüyorum. göz var izan var. hem profilden hem de önden gördüm. kavis olmaması ve burnun kemerinin düzgün alınmamış ve hala biraz kemerli olması burnunuzu doğal yapmamış. uzun burun da istenilen bir şey değildir hiçbir zaman zira yüzün harmonisini bozan bir şeydir ki bu görülüyor da.

ben tekrar söylüyorum moralinizi bozmak istemem. ama ben kötü yapılmış bir burun görüyorum burada. ameliyatlarda da önemli olan şeylerden biriyse ameliyatın belli olmamasıdır.

bunu burada bir tek ben söylüyorsam o da cesaretim olduğu içindir.

tamm canım sen bir estetiysen olarak doğru kararı vermişssin :) herkes cesaretsiz korkak bir sen cesaretlisin halkın diline tercüman olduğun için çok tşşkür ederiz hepimiz sana :) tmm sen beğenmedin tatlım en kötü burun benim burnum mutlumusun oke konu kapansın moralim bozulmaz sadece gülüyorum merak etmesırnaşık şeysendeki gözden bizde olmadığı için kusrabkma arkadışım nacizane yorumlarına çok teşşkür ederimm

Son düzenleme:
1. her estetisyen iyi ameliyatlar olsaydı revizyon diye bir şey olmazdı, herkesin burnu güzel olurdu.
2. neden hakaret olarak algıladın bunu da anlamıyorum. ben gördüğümü söyledim. beğenmeme özgürlüğü var sanırım?
3. gülmeye devam et, umarım ağlamazsın bir süre sonra.

canım yorumunu yaptın bizde bütün hepimiz karar verdik benim burnum en kötü burun tamam tatlım ilerde ağlarımda gülerimde hayat bu uzatma artık bence ben burnumu beğeniyorum seviyorum bundan kime ne:) ayrıca benim burnum hem devilosyan hemde estetik amelyatı geçirdi estetisyen revizyon olduğunu kim söyledi ? kbb uzamanı yaptı öyleee uzaktannn duruptaa mavall okumak çokk kolayy sen benim ne zorluklar çektiğimi biliyomusun hayır hiçte bilmiyorsun orda durmuş yok kavis yok uzun bukadar insanda göz yok nizam yok sende var...madem varsa o engin yorumlarını başkasına yap bir tek senden deil birkaç kişiden daha böyle birşey duymuş olsam evet düşünebilirdim ama kabalığına kabalıkla karşılık verdim ....öncelikle burdaki bütün arkadaşlarımdan özürdiliyorum kusurabkmayın kızlar...a.s.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
patavatızlık yapmanın adı ne zaman cesaret oldu merak ettim dogrusuu insanların morelini bozmak cesaretmi oldu begenmedigini daha kapalı bi uslüpla söyleyebilirdin ameliyat olmuş biriyle bu şekilde konuşman yanlış madem bu kadar kendini çok bilgili görüosun ameliyattan yeni çıkmış birininde pskolojisini bilmen lazım laelaelaelaelaelülülülülülünaniknanik

ben beğendim burnunu vallaki her öyle burnu beğenmem ayrıca arkadaşın dediği ne katılmıyorum her yüze kavisli burun gitmez..... bu burun tam arkaddaşın yüzüne yakışmış.Her yüze küçük fındık hokka burun gitmezzz

hayırlı olsun mu denir geçmiş olsun mu :) ikisi birden. ben sırf görsel açıdan olan estetiklere sıcak bakmıyorum. isteyen yaptırır isteyen beğenir isteyen beğenmez. önemli olan sağlık.
sağlıklı günler

cnm merhaba, koyduğun ameliyat sonrası fotolarda burnunda şişlik var mı hala acaba?,bende senin doktoruna ameliyat olcam büyük ihtimall..ama korkularım varr hala
:1hug:korkma tatlım serdar bey işini çok iyi biliyor yüzüe gidicek olan burunu yapıcaktır...evet bu resimlerde şişlik var benim amelyatım açık amelyat olduğu için bukadar ödem olması çok normal şuanda gözle görülmesede hala burnumun ucunu hissetmiyorum denebilir canım benim amelyatımda yeni daha 2 ay bile olmadıki =) serdar bey girdiğim zor amelyatlardan birtanesiydi dedi bana gerçktende çok problemli bir burnum vardı herşeyden öte nefes alamıyordum ama şuanda iyiyim burnumu seviyorum hala şişlerim var zamanla geçicek böyle kalmıycak sakın korkma bana güven böylesine kötü bir burundan böyle bir sonuç çıktıysa eminim seninki çok ama çok güzel olucaktır:teselli:a.s.a.s.

Son düzenleme:

evet size katılıyorum...şunu belirtmek istiyorum sağlık sorununuz varsa amelyat olun(bu sadece nefes alma sorunları değil benim için pskolojik olarak sağlınızıda bozmuş olabilir)çünkü eğer gerçkten burnunuz düzgünse bıçak altına yatmayın... övünülücek bir tarafı yok,evet grçkten büyük sorunlar yaşadım ben amelyat olmam gerektiği 6 yaşımda belirlenmişti :1rolleyes:eğer amelyat olucaksanız doğal olsun cümlenin başında gelsin doğallık herzaman iyidir kızlar bakmayın başklarının kavisi kaydırak gibi gördüklerine doğal bir kavis doğal bir burun her zaman en estetik olanıdır benim suratımda bir insana yapılıcak küçük burun ancak ceylanın burnuna benzer :roflol:sırnaşık şey

hadi yaaa bi an kendi fotolarım sandım benim ameliyat öncem ve sonram diye düşündüm :d çok benziyor benim eski ve yeni burnuma canım. hayırlı olsun.artık profilden güzel güzel pozlar verirsin :)

çok doğal olmuş sanki böyle doğmuşsun kimse anlamıodur bahse varırım şişde durmuo bende böle olsun istiorum kimse anlamasın . güle güle kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…