- Konu Sahibi cicekbahcesi20
-
clementine88 :) beğenenler olduğu kadar beğenmeyenlerde olucaktır elbette sizede teşkkür ederim kusurabakmayın ama düşüncelerinize saygı duyarak önemsemediğimi belirtmek isterim ben siz veya bir başkası beğensin diye koymadım resimlerimi önemli olan benim istediğim gibi bir burundu burun sırıtındaki kavis falan ben anlamam benim burun sırtında kavis istedğimi size kim söyledi ayrıca :) ...ben doğal olsun istedim bu benim istedğim yüzüme giden bir burundu benim yüzüm zaten uzunki bence bunun en iyi kararını ben veririm siz değil siz benim eski burnumun sadece profil fotoğrafını gördünüz bence bukadar insan doğal bulup sizin başarısız bulduğunuz bi amelyatta bizde değil sizde bir sorun vardır saolun yinede =) sanırım siz burun deliklerinden içerisi gözüken bir burun beğeniyorsunuz ama onuda ben pek beğenmiyorum açıkcası
:1hug:korkma tatlım serdar bey işini çok iyi biliyor yüzüe gidicek olan burunu yapıcaktır...evet bu resimlerde şişlik var benim amelyatım açık amelyat olduğu için bukadar ödem olması çok normal şuanda gözle görülmesede hala burnumun ucunu hissetmiyorum denebilir canım benim amelyatımda yeni daha 2 ay bile olmadıki =) serdar bey girdiğim zor amelyatlardan birtanesiydi dedi bana gerçktende çok problemli bir burnum vardı herşeyden öte nefes alamıyordum ama şuanda iyiyim burnumu seviyorum hala şişlerim var zamanla geçicek böyle kalmıycak sakın korkma bana güven böylesine kötü bir burundan böyle bir sonuç çıktıysa eminim seninki çok ama çok güzel olucaktır:teselli:a.s.a.s.cnm merhaba, koyduğun ameliyat sonrası fotolarda burnunda şişlik var mı hala acaba?,bende senin doktoruna ameliyat olcam büyük ihtimall..ama korkularım varr hala
hayırlı olsun mu denir geçmiş olsun mu :) ikisi birden. ben sırf görsel açıdan olan estetiklere sıcak bakmıyorum. isteyen yaptırır isteyen beğenir isteyen beğenmez. önemli olan sağlık.
sağlıklı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?