cicekbahcesi20 Burun Estetiği Amelyatı

gerçekten çok güzel olmuşş kıskandım :) bende istiyorum ama kbb doktorlarına pek iyi bakmıyorlar cerrahide o yüzden çok kararsızım doktor seçiminde

burnun çok güzel olmuş senin adına sevindim darısı başıma ama bir türlü nerede olacağımı karar veremiyorum.sedar beyle bende gorüştüm .sen ozelde mi samatya da mı oldun canım.cevap yazarsan çok sevinirim.Tekrar geçmiş olsun.

Bu arada ozel mi yoksa devlette mi olmamı onerirsin?Serdar bey iyi bi doktordur muhakkak ama sağlık bu insan şıp diye karar veremiyor.Nerde ve kaça olduğunu da yazarsan sevinirim.İyi akşamlar

Merhaba,oncelikle geçmiş olsun.Ben siteye yeni üye oldum ve bende ameliyat olmayı düşünüyorum.Serdar beyle bende gorüştüm acaba sen ozelde mi yoksa samatyada mı ameliyat oldun.ve ne onerirsin bu konuda sence biraz paraya kıymalı mıyım.Bir sürü yer araştırdım.Çok kararsızım bu sorularıma cevap verirsen çok sevinirim...

tşkkür ederim kızlar önceliklea.s.a.s.
songülilayda; canım tamponlar çıkarken acım olmadı bende amelyat sırasında kanamam olmadığı için silikon tampon kullanıldı bilmiyorum oyüzdenmi ama okadar bi ağrım olmadı..bende senin gibi tamponlar çıkarken ağrım olucakmı diye teredüte düştüm aman aman bi ağrım olmadı abartıcak kadar sadece dikişiler alınırken biraz canım yandı ama onuda ben amelyattan 1hafta sonra alınmasına bağlıyorum çünkü burnun henüz yara oyüzden pamuk deyse bi ağırlık biniyor gibi geliyor insan tamponlar alınırken sanki burnunun içi ellektrikli süpürgeyle çekilior gibi gelicek sana :1hug:sana hiç ağrın olmıycakta diyemem çok ağrıycakta diyemem ama düşündüğün kadar bi ağrın olmıycak =)..

odessa86;darısı seninde başına canım ben özel hastanede oldum amelyatımı ssk hastaneleride elbette iyidir ama benim kendi tercihimdi sonuçta bir defa amelyat olucaktım çok istediğim birşey hiç bir aksaklığı göze alamazdım birazda kuzenimin durumu korkutmuştu beni 2 defa bıçak altına girdi ilk doktoru 6yerden kırmıştı burnunu 2.amelyatı 8 saat sürdü 8 saate toparlandı kendine geldi umarım yardımcı olmuşumdur ssk hastanesinde amelyata giren doktorları öğrenmelisin deneyimlerini öğrenmelisin bunları iyice araştırdıktan sonra içine sinen hangisiyse onu yapmalısın bence

Son düzenleme:
cevapladigin icin cok cok tesekkür ederim. biraz rahatladim desem. ameliyatta kacta girdin.ve sen ne kadar zaman sonra uyandin. uyandiginda nasildi. cok soru soruyorum kusura bakma ama iste merak ve heyecan bir arada. insallah benimkide seninki kadar güzel olur. artik takinti olmus bende. yandan hc kimse beni görsün istemiyorum. cok fazla sorun ediyorum kendime.

cevapladığın için teşekkür ederimm..bende senin gibi düşünüyorum serdar bey aynı hastenede ümit beyle görüştüm ikisi arasında bi tercih yapmam gerekicekk..ama seni gördüğüm için birincisi daha içeme yattı..:)

evet,çok doğal duruyo.yapay olanlar çok belli oluyo,çünkü genellikle burunlarını kaldırtmak istiyolar,abartıncada çok çirkin duruyo bence.doktorunda çok iyiymiş belliki.bi kemiğin görüntüsünü yok etmiş,törpüleme diyolar sanırım ona.walla estetik ameliyat cesaret işi kızlarmirmirmirmirnasıl oldu nasıl yaptılar diye sormakla pek anlaşılacak gibi diil.ilkten korkuyosun lokal anestezi nasıl olucak canım acıcakmı falan diye,ama sonra hiçte o kadar korkulcak bişey olmadığını görüyosun.biraz ağrısı,şişliği oluyo,ama kendin istedin diye katlanıyosun artık bi süre.

tşkkür ederim canlar evt arkdşında dediği gibi ürkülücek korkulucak bir şey yok..amelyata kaçta girdin gibi bi soru gelmiş kızlar ben amelyatımı saat 5 gibi oldum saat 7.30da çıktım veee en güzelide serdar bey ben amelyattan çıkar çıkmaz adımı seslendi uyandım =)=) isteğin gibi bi burnun oldu dedi ve teşkkür ettim ona hatta espiri bile yapıyordum :):):dilcikar:-tatlicadiarzu-

canım gerçekten çok doğal görünüyo yeni burnunkaydirigubbakcemile5
bir arkadaşımda olmuştu sadece kışın soğuktan biraz sızladığını söylüyodu.zamanla oda geçmiş.
sen kendini iyi hissediyosun ya önemli olan oŞeniza.s.

Estetik oldugum belli oluyo demissin bence hic belli olmuyo ilk resmini gormeseydim anlamazdım bile Yakısmıs gule gule kullanın :1hug:

Estetik oldugum belli oluyo demissin bence hic belli olmuyo ilk resmini gormeseydim anlamazdım bile Yakısmıs gule gule kullanın :1hug:

cnm tşkkür ederim ama şuanda senn gibi düşünüyorum bandajım açıldığı ilk günler öyle bir pskolojiye sahiptim çok korkmuştum ama şişler indi şükür =)kaydirigubbakcemile5:1hug:

cnm merhaba, koyduğun ameliyat sonrası fotolarda burnunda şişlik var mı hala acaba?,bende senin doktoruna ameliyat olcam büyük ihtimall..ama korkularım varr hala

ben hiç beğenmedim açıkçası kusura bakmayın ama, burun sırtında kavis çok çok az ve kemer iyi düzeltilememiş. burun yüzde uzun duruyor. bence çok başarısız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…