Kuaföre bile bahşiş vermem sonuçta işinin parasını veriyosunuz bende çalışıyorum kimse arada 5 10 lira sıkıştırmıyo elime bazı meslek gruplarına bahsiş vermek çok saçma bence buarada annemde kuaför tyzemde kuaför bahşiş vermeyen müşteri gelince arkasından cimri bişey vermediler diolar bunu bildiğim halde kuruş vermem :)
Kuaföre bir de bahşiş mi verecekmişiz
Fönsüz sadece saç kesmeye 15 lira alan kuaföre değil bahşiş günahımı bile vermem
Veren veriyo canım bnm hatta dikkat et kuaförler sacını yaptıktan sonra kasada biri olsa bile senle kasaya kadar gelir sacını düzeltmek için falan bahşis beklerler :)
Kuaföre bir de bahşiş mi verecekmişiz
Fönsüz sadece saç kesmeye 15 lira alan kuaföre değil bahşiş günahımı bile vermem
sen ne diyosun,ben evlenirken kuaförden çıktım para istediler
pek yüzsüzler,eşimde 100 tl bahşiş verdi,o gün çok sinir olmuştum
haketse neyse,nerdeyse başımı bile ben yaptım zıkkım olsun o para
esinizin gönlü bolmus
sizin degil sanirim
Vermek zorunda değilsiniz.İçinizden gelirse, gönlünüzden koparsa verirsiniz.oldum olası bu konu beni tedirgin etmiştir çiçek getirene mutlaka bahşiş verilmeli mi???
benim düşüncem şu ki özel bir gün olmadan yani çiçeği ticari değerinin artmadığı (yani sevgililer günü anneler günü gibi günler dışında) zamanlarda gelen özellikle gösterişli bir çiçek için verilebilir ama daha sıradan ya da çiçek fiyatlarının ikiye katladığı bugün gibi günlerde vermek zoruma gidiyor zaten ederinin katlı pahasını eşimden almışken bir de benim vermem saçma geliyor
ama yine de kendimi vermedim diye suçlu hissediyorum(
(bi kaç defa da hiç beklemediğim bi anda yoğun çalıştığım sırada geldi şaşkınlıktan akıl edemediğim için üzülmüştüm sonrasında)
heleki yanımdaki arkadaş bi beş lira verseydin dedikten sonra vicdan azabı duymaya başladım vermeli miydim???
Veren veriyo canım bnm hatta dikkat et kuaförler sacını yaptıktan sonra kasada biri olsa bile senle kasaya kadar gelir sacını düzeltmek için falan bahşis beklerler :)
Eveeeet.Neden böyle yaptıklarını hep merak etmiştim çok da safmışım.Öğrenciyiz biz de ne bahşişi aa
oldum olası bu konu beni tedirgin etmiştir çiçek getirene mutlaka bahşiş verilmeli mi???
benim düşüncem şu ki özel bir gün olmadan yani çiçeği ticari değerinin artmadığı (yani sevgililer günü anneler günü gibi günler dışında) zamanlarda gelen özellikle gösterişli bir çiçek için verilebilir ama daha sıradan ya da çiçek fiyatlarının ikiye katladığı bugün gibi günlerde vermek zoruma gidiyor zaten ederinin katlı pahasını eşimden almışken bir de benim vermem saçma geliyor
ama yine de kendimi vermedim diye suçlu hissediyorum(
(bi kaç defa da hiç beklemediğim bi anda yoğun çalıştığım sırada geldi şaşkınlıktan akıl edemediğim için üzülmüştüm sonrasında)
heleki yanımdaki arkadaş bi beş lira verseydin dedikten sonra vicdan azabı duymaya başladım vermeli miydim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?