yattığınız odadan uzak tutun evet zararlı
kaktüslerin bakımı çok kolay oluyor
hem açtıkları zaman da hangi renk açacakları hiç belli olmuyor
benim kaktüslerim benim en sevdiğim renk turuncu ve sarı açıyordu, beni seviyorlar mıydı ne
kalanço bakımı kolay, dayanıklı, kurudu diyelim, bekle seneye aynı zamanlarda yeniden açıyor o kuru dallar nasıl da yeniden doğuyorlar..
sinerya çok şahane açıyor, böceklenebiliyor, özellikle yeşil böceklerden
begonyalar çok narin, böceklenebiliyor, özellikle beyaz örümcek
menekşeler de çok narin, böceklenebiliyor
aloa vera çok dayanıklı, bitki biti ya da böcek ya da beyaz örümcekler yanaşmıyor hiç onlara, yaşamaları garanti gibi. üstelik cildinizde her hangi bir yara yanık morluk olduysa, bir dalını koparıp içindeki suyunu o bölgeye dökünce iz kalmadan geçiriyor.
lale açımı çok kısa sürüyor, ama toprak içinde soğanları çok çok çok uzun süre yaşıyor
yediğin meyvelerin çekirdeklerini bahçene gömebilirsin çıplak ayaklarınla üzerine basarak. kendi ağzından çıkardığın ve ayaklarınla bastığın için meyve ağacı senin DNAlarından oluşur. senin hastalıklarını bilir bitki ve meyvelerini seni iyileştirmek için sana özel üretir. diyelim bağışıklığın düşük, meyveler bağışıklık güçlendirici olur.
biber ekebilirsin, çok bereketli olur, uzun bir saksıya bir sıra dört tane fide ekersen her sabah en az 2 biber verir, kahvaltıya..