- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Ama nasil baslarsa oyle gider diyorlar bana ve ben bosanmayi dusunuyorum su an
Hayırlısı olsun hakkınızda :)Cok haklisiniz
Evliliğim hiç yolunda gitmiyor çünkü cicim aylarım zehroldu yani o yüzden merak ediyorum cicim ayı doğru mudur[/QUOTne oldu da zehroldu??
YuhEski konunuz var şiddet gördüğünüze dair. 3aylık evliyken hamile kalınmış da dayaktan bebeğiniz ölmüş...
Bu kişiden hala eşim diye bahsediyorsunuz, tebrik ediyorum sizi, devam edin aynen. Sevgili eşiniz sizi de öldürünce anca boşanmaya karar vereceksiniz belli ki.
Hala cicim ayı var mı eşim ilgisiz diyorsunuz. Pes.
Dayaktan bebeğin ölmüşHayır canim zaten boşanma kararı aldim çoktan sadece merak ediyorum acaba yalnız beni başına mi geliyor cicim ayı var mi diye merak ettim
Bunu gördükten sonra üstteki yorumumu geri alıyorum..Eski konunuz var şiddet gördüğünüze dair. 3aylık evliyken hamile kalınmış da dayaktan bebeğiniz ölmüş...
Bu kişiden hala eşim diye bahsediyorsunuz, tebrik ediyorum sizi, devam edin aynen. Sevgili eşiniz sizi de öldürünce anca boşanmaya karar vereceksiniz belli ki.
Hala cicim ayı var mı eşim ilgisiz diyorsunuz. Pes.
Fakat benim durumum çok farklı gerçekten boşanmasam düzeleceği yok bu konuyuda çok merak ettiğim için yazdım belki biraz rahatlarım diyeEvliliğiniz nasıl gidiyor mesela?
Beklentileriniz nedir?
Her an canım gülüm balım demesini mi bekliyorsunuz yoksa?
Ciddi sebeplerde bile boşanmak en son çaredir bana göre..
Anlayışlı mi eşiniz size karşı?
İsteklerinize önem veriyor mu? Ailesi ile sorunlar mi yaşıyorsunuz mesela?
Konuyu detaylı anlatmazsaniz yardımcı olamayız.
Ayrıca cicim ayı diye birşey yoktur. Alışma süresi vardır.
İlk zamanlar yeni yeni alışır çiftler birbirine ve yabancılık çekebilir, çekingen olabilir..
Zamanla insan umursamaz olabiliyor bazı durumlarda ve bu sevgisizlik olarak görülüyor.
Mesela aşkım balım diyen bir erkek bir süre sonra işten yorgun gelip, ben çok yorgunum üzerime gelme diyebilir.. Anlayış göstermek gerekir..
Bayanlar için de geçerli..
Karşılıklı anlayış ve hoşgörü olmazsa evlilik zaten yürümez ama, bahaneler üretmek yerine, mutlu olmak için çareler arama taraftarıyım ben..
Hayatta herşey için mücadele etmek lazım..
Yok canım aynı evde değilim savcılığa başvurdum fakat 1 yıl olmadan boşanma davası acıkmıyormuş sadece darp raporu alıp polise şikayetimi belirttimDayaktan bebeğin ölmüş
Oncelikle basın sağolsun
Umarim hala ayni evde degilsinizdir...
Bu adamdan kurtulun da sonrası iyi olur inşallah
Iyi bari sevindim beter olsunYok canım aynı evde değilim savcılığa başvurdum fakat 1 yıl olmadan boşanma davası acıkmıyormuş sadece darp raporu alıp polise şikayetimi belirttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?