- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Bir yıl dolmadan da boşanılır. Şiddet söz konusu burada. Çekiimeli boşanma davası açar ve boşanırsınız. Darp raporu aldıktan sonra sizi her hakim haklı bulacaktır.Yok canım aynı evde değilim savcılığa başvurdum fakat 1 yıl olmadan boşanma davası acıkmıyormuş sadece darp raporu alıp polise şikayetimi belirttim
Darp raporu aldığınızda hastanedeki polisle görüşmediniz mi? Orada şikayetçiyim dediniz ve uzaklaştırma kararı çıkarttınız mı? Üzgünüm ama inanmıyorum bunu yaptığınıza. Çarşamba günü açtığınız konuda hala eşim ilgisiz yazmışsınız çünkü.Gerçekten mi sizin gibi uzun uzun açıklamadılar o zaman en kısa zamanda bu dediğinizi söyleyip bir daha savcılığa giderim
O kadar güzel yazmissin ki ınsallah ne diyeyim bana bu konuyu açtığım için hesap soran insanlar var beni anladığın için teşekkür ederim çok sagolVar tatlım hiç merak etme, cicim yılı bile var, ikinci evliliğinde en güzelini yaşarsın, bu sana tecrübe olmuş. Sakın üzülme.
Ya Kuzm konuyu okumadım ama neden canım evet cicim ayı vardır ilk aylarda ben 2 atina daha girmeden olay olay yanı artik alisiyon herkes ilk gun ki gibi kalamıyorAma nasil baslarsa oyle gider diyorlar bana ve ben bosanmayi dusunuyorum su an
Evet tabi ama bazı boyutlar insanı cikmaz yola sokuyor bizim evliligimizde hiç olmamıştı merak edip sordum sadeceYa Kuzm konuyu okumadım ama neden canım evet cicim ayı vardır ilk aylarda ben 2 atina daha girmeden olay olay yanı artik alisiyon herkes ilk gun ki gibi kalamıyor
Zaten boşanma kararı aldım demiş. Ailemin yanındayım demiş. Anladığım kadarıyla onun için tamamen bir hayal kırıklığı olan evliliğinin ( resmi olmasa da kafada biten bir evlilik) muhasebesini yapıyor kafasındaÇarşamba günü konu açmışsınız kocam ilgisiz, bana uçan tekme atıyor ne yapmalıyım diye. Perşembe günü ailem darp raporu alma dedi demişsiniz, şimdi de rapor aldım diyorsunuz. Hangisine inanalım? Yoksa bu arada bi uçan tekme daha mı yediniz? Darp raporu aldığınızda devreye hastane polisi girer ve işlemler orada başlar. Şikayetçi olduğunuza inanmıyorum çünkü şikayetçi olsaydınız uzaklaştırma kararları vs çıkartılırdı.
Nasıl kurtulmalıyım bu beladan diyeceğinize cicim ayı var mı diyorsunuz. Neyse ben daha fazla yorum yapmayacağım konunuza.
İyi forumlar.
Şimdi ayirilik asamasimiEvet tabi ama bazı boyutlar insanı cikmaz yola sokuyor bizim evliligimizde hiç olmamıştı merak edip sordum sadece
Evet canim geri dönüşü yokŞimdi ayirilik asamasimi
Çok teşekkür ederim canimAnladım ciddi sorun ozaman sanırım evlilik kolay bisi değil kurması boşanmayla basit değil allah yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?