Cicim ayı var midir?

Yok canım aynı evde değilim savcılığa başvurdum fakat 1 yıl olmadan boşanma davası acıkmıyormuş sadece darp raporu alıp polise şikayetimi belirttim
Bir yıl dolmadan da boşanılır. Şiddet söz konusu burada. Çekiimeli boşanma davası açar ve boşanırsınız. Darp raporu aldıktan sonra sizi her hakim haklı bulacaktır.

Yalnızca anlaşmalı boşanma davası açmak için bir yıl doldurma zorunluluğu vardır.

Gerçekten mi sizin gibi uzun uzun açıklamadılar o zaman en kısa zamanda bu dediğinizi söyleyip bir daha savcılığa giderim

Gerçekten mi sizin gibi uzun uzun açıklamadılar o zaman en kısa zamanda bu dediğinizi söyleyip bir daha savcılığa giderim
Darp raporu aldığınızda hastanedeki polisle görüşmediniz mi? Orada şikayetçiyim dediniz ve uzaklaştırma kararı çıkarttınız mı? Üzgünüm ama inanmıyorum bunu yaptığınıza. Çarşamba günü açtığınız konuda hala eşim ilgisiz yazmışsınız çünkü.

Evet haklısınız darp raporu aldim zaten sadece 1 yıldan önce bosanildigini bilmiyordum geçen haftadan beri ailemdeyim gerçekten nasıl yalan söyleyebilirim ki çok kötü şeyler yaşadım tekrardan gitmem akılsızlık olur çekişmeli boşanma hakkında bir bilgim yoktu sizden öğrendim bunun içinde uğraşıcam

Benim hic cicim ayim olmadi. Evlendigim gunun sabahi kahvalti hazirlamakla basladi evliligim. Hala da oyle devam ediyor. Hic el ustunde tutulmadim. Gelin gibi nazlanamadim nazlansam trip atiyor oldum. Seni seviyorum sozunu bile hala tam icten duyabilmis degilim Nedenini sordugumda ben erkegim cevabini aldim anlayacagin evlenecegin erkege bagli cicim ayi !

Çarşamba günü konu açmışsınız kocam ilgisiz, bana uçan tekme atıyor ne yapmalıyım diye. Perşembe günü ailem darp raporu alma dedi demişsiniz, şimdi de rapor aldım diyorsunuz. Hangisine inanalım? Yoksa bu arada bi uçan tekme daha mı yediniz? Darp raporu aldığınızda devreye hastane polisi girer ve işlemler orada başlar. Şikayetçi olduğunuza inanmıyorum çünkü şikayetçi olsaydınız uzaklaştırma kararları vs çıkartılırdı.

Nasıl kurtulmalıyım bu beladan diyeceğinize cicim ayı var mı diyorsunuz. Neyse ben daha fazla yorum yapmayacağım konunuza.
İyi forumlar.

Evet ailem hala şans verin diyor ama ben mantıklı düşündüğüne inaniyorum zaten darp raporu almak çok zor bir şey değil hayirdir yani yalan söylemem için kimi tanıyorum inanmak zorunda da degil kimse öyle bir uğradım yok benim yaşadığımı sen ne görür ne duyarsın inanmak gibi mecburytn de yok sonuçta 10 yaşında bir çocuk değilim herhangibr hastaneye gidip rapor alınır kim ne derse desin bunu yapacakken aileme danışmadım çünkü aileler her zaman yapıcı olmak ister yalan falan yok hangi anne hemen bisa der acaba

Evet şunu da söylediler onu da söylim yakınına yaklaşamayacak fakat boşanma davası açamazsın ben bu kadarını biliyorum ama sen de o konuda bilmediğim bir şeyi söyledin sagol ne diym yani hee kafadan bir ses bana direkt böyle denildi

Var tatlım hiç merak etme, cicim yılı bile var, ikinci evliliğinde en güzelini yaşarsın, bu sana tecrübe olmuş. Sakın üzülme.

Zaten boşanma kararı aldım demiş. Ailemin yanındayım demiş. Anladığım kadarıyla onun için tamamen bir hayal kırıklığı olan evliliğinin ( resmi olmasa da kafada biten bir evlilik) muhasebesini yapıyor kafasında

Cokomprems yani bunu ne hakla sorguluyorlar ben onu anlamıyorum bugun sana özelden yazdım okula gelmek istediğini söyledi ama gelemedi dedim uzaklaştırma almamışım falan filan ben ne diyorum kendi ne diyor sorulan kendine düştü sanki

Anladım ciddi sorun ozaman sanırım evlilik kolay bisi değil kurması boşanmayla basit değil allah yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…