Cicim ayları kaç aydır?

Amin çok teşekkür ederim. Yazdıklarımı yaparsanız, eşinizin de nasıl desem kavrama, algılama ya da kıymet bilme potansiyeli varsa eminim çok mutlu olursunuz. Daha yolun çok başındasınız. İlk birkaç yıl problemler çıkar diyorlar. Olur da çıkarsa endişelenmeyin. Sevgili olmak başka, aynı evde yaşamak başka.

Ben kenara yine nazar boncuklarımı koyayım, burada çünkü maalesef mutsuz olan arkadaşlarımız çok. İster istemez göz değmesin.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Yapicam önerilerinizi sagolun

Sana katiliyorum .. hepsini yapmamakla birlikte ..:kızgın: ev islerinde kendimi cok paraliyiorum.. trip atmadada bayagi iyiyim galiba ama genede 6 yildir iyiyiz cok sukur
Çok şükür olmadı. Uzun yıllardır evliyiz. 9 sene oldu. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Evde mutluluğu bulur. Odunlaşmak kenarda dursun, bizim evli olduğumuza inanmaz insanlar.

Asla yapMAdıklarım:
1. Vır vır, dır dır, adı ne olursa olsun işte onu yapmam.
2. Ailesini çekiştirmem, ailesinin yanlışı varsa kendisi fark etsin diye uğraşırım. Çok ciddi bir şey değilse direkt bak böyle demem.
3. Ailesinin yanında yüceltirim, sözünden hiç çıkmazmış gibi izlenim veririm. Hatta gülerek "beyim ne derse o" derim (çok hoşuna gidiyor. Evde benim sözüm geçer ama bunu herkesin bilmesine gerek yok. Varsın öyle övünsün, avutsun kendini.
4. Ev işleri için kendimi asla paralamam. Kıymetimin olduğunu, kıymetli olduğumu bunun gibi şeylerle beynine işlerim :KK48:
5. Eften püften şeyler için rest çekmem. Çekersem arkasında dururum. Nadir yaptığım için de durumun ciddiyetini anlar, benim üstüme gelmez. Sürekli yapılsa önemi kalmaz sonuçta.

Ara sıra ya da hep yaptıklarım:
1. Şarkı söyleyerek karşılamak.
2. Öyle sakin sakin otururken sevgi patlaması yaşatmak. (bu karşılıklı)
3. Gün içinde sevgi mesajları ya da sadece sesini duymak için aramak (bunu o da yapar elbette)
4. İş yerine hediye yollarım (bonny food falan) Bu da daha çok erkeklil gururunu okşamak için.

Bu şekilde 9 senedir maşallah diyorum.:nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar:Eve gelmek için sabırsızlanır, benden ayrı kalmak istemez.

Çok uzun geldiyse kısaca bir erkek evinde mutlu olursa, eşiyle mutlu olursa her şey yoluna girer, su akar yolunu bulur.

Evleneli bir bucuk yıl oldu. Eşimi cok seviyorum karşılıklı hicbir sey degil ediyorum. Hatta her gecen gün daha da artıyor. Karşılıklı anlayış cok önemli. Gülerek karşılıyorum sürekli ona güzel seyler söylüyorum. O da sevildiğini hissediyor. Eve gelmek istiyor bir an önce. Normalde evlenmeden böyle değildim ona karsı böyleyim annemler bile şaşırdılar. Cicim aylarımız evliliğe uyum süreciyle gecti. O benim cok kıymetlim. Simdi yavrumuzu bekliyoruz. Hamilelikte ona daha cok bağlandım. Bebek dogdugunda nasıl olur bilmiyorum. :anneadayı::KK60:

K.v bi tavsiyede bulunmustu . Evlilik farklididir demisti . Iki insan birbirini ne kadar iyi tanidigini zannetsede ayni evin icinde yasamaya basladimi ilk baslarda aliskin olmadiklari seyler birbirlerini rahatsiz eder. Onemli olan bu donembirbirinizi yipratmadan atlatmak. Ondan sonra zaten saygi ve sevgi cercevesi icinde birbirinize uyum saglamayi ogreneceksiniz .

Sana katiliyorum .. hepsini yapmamakla birlikte ..:kızgın: ev islerinde kendimi cok paraliyiorum.. trip atmadada bayagi iyiyim galiba ama genede 6 yildir iyiyiz cok sukur
Diğerleri için de kendinizi törpüleyin, bir şekilde yapın.
Değil ev işi, sizin isteğiniz olmayan hiçbir şey için kendinizi hırpalamayın.
Çok affedersiniz bir laf var, insan kendini eşek sanınca semer vuranı çok olurmuş, öyle olmasına gerek yok.
Trip olayına da gerek yok. Sakince kendinizin haklı, eşinizin haksız olduğunu kanıtlarsanız tripten daha etkili olur.

benimki ilk gunden beri odundu :) onceki sevgilim vicik vicik romantik siirler okuyan surekli edebiyat parcalayan bir tipti. ve nasil bunaliyordum anlatamam. o kasinti sovalye ruhlu hallerinden. o yuzden esim karsima cikinca oh be dedim kasmayan oldugu gibi gorunen bir adam :) 4 yildir ayni evdeyiz bir gram degistigini gormedim :) benim tatli odunum :)

Bizde bir degismr olmadi. Fakat odun taraf hep bendim galiba.
Vicik vicik durumlar sergileyemem, Romantik degilim, hatta
Soguk ve kaprisliyimde, zorum baya baya.
Esimde tam tersi, cok romantik, tartusmA bilmez, hep mutlu
Edicem diye ugrasir.
Cok zitiz, belkide o yüzden iyi gidiyor hersey bilmiyorum. Dengeliyor heralde.

Sırf bu evlilikten sonra erkeklerin değişimi, cicim aylarının geçmesi durumlarından dolayı korkuyorum evlilikten:olamaz: Evliliklerinde bunları yaşamayanların da olduğunu görmek gerçekten ümit verici :KK36: Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar:

Eşim odun değildi hala da değil
Ben odundum anne olunca yontmaya başladım kendimi güzel bi heykele az kaldi:)

Neyse odur herkes.. değişim değil de disavurma artar ya da azalır..

Evet hanimlar nazik eşleriniz genel olarak ne zaman odunlasmaya başladı? Bunun olmaması için tavsiyeler neler? Yoksa kaçınılmaz son mu ?
Esimle 6 aydır evliyiz iyiyiz şimdilik ama endişe duyuyorum. Çünkü burada hep esim değişti konulari açılıyor
Hamile kalana kadar.sonra lohusalik igrenc:(cocuk buyunce sevginiz devam ederse tekrar cicim ayi:)
Sevgi saygi olduktan sonra bitmez kolay kolay:)biz 10 yıla bitiremedik.bazen sıkılıyorum dip dibe yaşamaktan:)
Bazen sorguluyorum iyi bir sey mi acaba diye:)

Back
X