Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cicim ayları balayı ile başlar; balayı sonrası iş yoğunluyla biter.. ilk hakarette, ilk kavgada, ilk yılda biter. vs.. türlü türlü cümle okumuştum. Bazısının doğru olduğunu tescilledim kendimce.
Biz iki aylık evliyiz ve olay özeti şöyle;
Haftasonu sevincinin etkisiyle cuma akşamı evi toplarken etrafı süpürürken buldum kendimi. O sırada eşim mutfakta bir şeyler deniyordu ve ısrarla yaptığı şeye bakmamı istedi. Normal şartlarda bakardım ama o gün deli dana gibi o odadan o odaya girip durduğum için odaklanamadım ona. Ben bakmayınca '' iyi, bundan sonra ben de senin söylediklerinle ilgilenmicem.'' dedi. Ki bilir yani ben bir şeylerle uğraşırken bana bir şey gösterme çabasının beyhude olduğunu, bir şeyi uzatırsa buna katkı sağlayacağımı. Ve evet cidden anasınıfı çocukları gibi oluyoruz bazen, o günde olmuştuk.
Neyse , sabahları erken kalkmamız sebebiyle sanıyorum 10 buçuk gibi dalıp gitmişiz o akşam. Cumartesi sabahı kalkıp kahvaltımızı yaptık tabi aramızda bir soğukluk. Ama hani birimiz adım atsa diğerimiz yumuşayacak öyle bir durum. İkimiz de keçi olduğumuz için ilk başta olmadı bu. Sonra gidip sarıldım, tabi içtenlikle karşılık alamayınca üstüne gitmedim. O gün de kadınlar arası bir yere davetliydim, o da evde ders çalışacaktı böyle anlaşmıştık yani gitmeme falan trip yapmaz, sorun yukarda yazdığım durum. Gideceğim yere bıraktı beni, tabi ben bu süreçte normal konuşuyorum falan ama o hala aynı. Tam düzelteceğim aynı temposunda devam ediyor. Neyse, bir kaç saat oturup döndüm ben de. Evdeyken pasta yapmış ev yapımı döner denemiş, ikimiz de konuşmadan yeyip çekildik. Ellerine sağlık diyesim de gelmedi, demedim. evet burda da ben hatalıyım ama içimden gelmedi. Sonra o kitabına gömüldü, ben de bir şeylerle uğraştım oturdum kalktım yattım karşı koltuğunda derken sonra sıkılıp yatmaya gittim. Gece sarıldım içimden gelerek ve karşılık alamayınca devam ettim. Çünkü adım attığım halde ışık göremeyince tüm hevesim kırılıyor. İlla sarılıp onlarca özür dilemem ve peşi sıra kendisinden nutuk dinlemem gerekiyor. Bunu çekemezdim. Ben de onun gibi bireysel takılmaya devam ettim. Pazar sabahı kahvaltı hazırlamayı düşünmüyor musun dedi o malum ses tonuyla. Yatıcam dedim ve ayrı ayrı kahvaltı yaparak haftasonu nasıl zehir edilir onu birbirimize göstermiş olduk. Değiştirmem gereken bir ürün vardı öğleye doğru gidip onu hallettim, umarsızca gezerek zihnimi dağıttım.. Geldiğimde yine ayrı ayrı devam ettik. Ve haftasonunu böylelikle bitirdik. İçimden hiçbir şey gelmiyor şuan. Sanırım cicim aylarını biz çok yanlış anladık.
Bu da değişik bir bakış açısı ve dikkate almaya değer.Bi anlık durum karşısında olmuş bunlar ama siz ilk adımı hatta 2. Adımı atmışsınız hala çocuk gibi nazlanan bi erkek eğer ki hala siz yaklaşmaya çalışırsanız ömrünüzün sonuna kadar hep sizden bekleyecek ilk adımı. Yapmayın gerekirse günlerce konuşmayın ama siz 3. Adımı artık atmayın naz yapmak kadının işidir erkek adamın değil
Esinizin burcu acaba aslan mi?Cicim ayları balayı ile başlar; balayı sonrası iş yoğunluyla biter.. ilk hakarette, ilk kavgada, ilk yılda biter. vs.. türlü türlü cümle okumuştum. Bazısının doğru olduğunu tescilledim kendimce.
Biz iki aylık evliyiz ve olay özeti şöyle;
Haftasonu sevincinin etkisiyle cuma akşamı evi toplarken etrafı süpürürken buldum kendimi. O sırada eşim mutfakta bir şeyler deniyordu ve ısrarla yaptığı şeye bakmamı istedi. Normal şartlarda bakardım ama o gün deli dana gibi o odadan o odaya girip durduğum için odaklanamadım ona. Ben bakmayınca '' iyi, bundan sonra ben de senin söylediklerinle ilgilenmicem.'' dedi. Ki bilir yani ben bir şeylerle uğraşırken bana bir şey gösterme çabasının beyhude olduğunu, bir şeyi uzatırsa buna katkı sağlayacağımı. Ve evet cidden anasınıfı çocukları gibi oluyoruz bazen, o günde olmuştuk.
Neyse , sabahları erken kalkmamız sebebiyle sanıyorum 10 buçuk gibi dalıp gitmişiz o akşam. Cumartesi sabahı kalkıp kahvaltımızı yaptık tabi aramızda bir soğukluk. Ama hani birimiz adım atsa diğerimiz yumuşayacak öyle bir durum. İkimiz de keçi olduğumuz için ilk başta olmadı bu. Sonra gidip sarıldım, tabi içtenlikle karşılık alamayınca üstüne gitmedim. O gün de kadınlar arası bir yere davetliydim, o da evde ders çalışacaktı böyle anlaşmıştık yani gitmeme falan trip yapmaz, sorun yukarda yazdığım durum. Gideceğim yere bıraktı beni, tabi ben bu süreçte normal konuşuyorum falan ama o hala aynı. Tam düzelteceğim aynı temposunda devam ediyor. Neyse, bir kaç saat oturup döndüm ben de. Evdeyken pasta yapmış ev yapımı döner denemiş, ikimiz de konuşmadan yeyip çekildik. Ellerine sağlık diyesim de gelmedi, demedim. evet burda da ben hatalıyım ama içimden gelmedi. Sonra o kitabına gömüldü, ben de bir şeylerle uğraştım oturdum kalktım yattım karşı koltuğunda derken sonra sıkılıp yatmaya gittim. Gece sarıldım içimden gelerek ve karşılık alamayınca devam ettim. Çünkü adım attığım halde ışık göremeyince tüm hevesim kırılıyor. İlla sarılıp onlarca özür dilemem ve peşi sıra kendisinden nutuk dinlemem gerekiyor. Bunu çekemezdim. Ben de onun gibi bireysel takılmaya devam ettim. Pazar sabahı kahvaltı hazırlamayı düşünmüyor musun dedi o malum ses tonuyla. Yatıcam dedim ve ayrı ayrı kahvaltı yaparak haftasonu nasıl zehir edilir onu birbirimize göstermiş olduk. Değiştirmem gereken bir ürün vardı öğleye doğru gidip onu hallettim, umarsızca gezerek zihnimi dağıttım.. Geldiğimde yine ayrı ayrı devam ettik. Ve haftasonunu böylelikle bitirdik. İçimden hiçbir şey gelmiyor şuan. Sanırım cicim aylarını biz çok yanlış anladık.
Esinizin burcu acaba aslan mi?karsilik vermiyorsa ne yapabilirsin sarilmak cözüm degil konusmakla beraber cözüm bulunur aciklanir ayrica esinizin hevesi vardi yemek yapiyor size yardimci oluyor bu konuda sakin uzaklastirma arada bi mutfakla ilgilensin yemek yapmayi ögrensin batirsa bile sakin sorun etme bunu batirdiktan sonra temizligi gösterebilirsin bende öyle yaptim esime arada bazen kendi yemek yapiyor bize batiriyor mutfagi ama olsun diyorum sonucta mutfakta uzaklastirirsam herseyi benden yemek konusunda hazir bekler bu kadar uzatmayin konusun olmuyorsa peki öyle olsun seni kirmak istemedim bi odadan bi odaya kosuyordum farkinda degildim ama bu ufak sorunlar bu kadar uzatilmasi anlam veremedim nasil biliyosan öyle yap deyip kenara cekil fazla da konusma karsilik vermedikten sonra kisa bi aciklama yaparsin
yeterince olgunlaşmadan evlenildiğinde iki taraf da böyle hayatı nasıl karşı tarafa zorlaştırırım testi yapmak için evleniyor.
Çok tatlısınız
ilk zamanlar olur böyle ufak alınmalar. Sizde eşiniz de birbirinizi çok sevdiğinizden olmuştur bu durum.
Bu akşam güzel bir şekilde konuşmayı deneyin lütfen.
Bunlar en zor zamanlar aslında. Zaman geçtikçe her şey yerine oturacak ve asıl o zaman başlayacak cicim ayları .
İstemsizce gulumsedim konumuzu okurken..İkinizde pişeceksiniz..Evliligimin ilk aylarindaki yaptigimiz tripler geldi aklimada ne boş şeylermiş:) sonra hayat telaşesi bebek bakimk,ust uste tasinma,dogu gorevi ve zorluklari vs vs...daha zor şeyleri birlikte atlatinca bu tarz şeyler öyle ufak geliyorki insana:)
bence bugünlerinizin tadini çıkarin sizinde dediginiz gibi daha fazla gunlerinizi heba etmeyin bu şekilde
Bak yemek yapmis pasta yapmis oyle okumustum. Onun kiymetini bil azicik alttan aliver tatlim. Olur bunlar asarsiniz siz.
Kocan haklı
Ayni seyi ben yaptigimda ve gecikerek gelirse alip kafasina indiresim geliyor![]()
Cicim ayı dediğin 2 hafta da sürebilir 2 yıl da.. Bir ömür de.. O ilişkinize bağlı, karşılıklı anlayışa, hoşgörüye, sabıra, sevgiye bağlı bir şey..