Çok ciddi duygusal istismara uğramışsın canımokb den daha başka şeylerde olabilir..bende çocukluğumdan beri çoooook psikolog psikiyatr değiştirdim ve hiçbirinden memnun kalmamıştım taaa ki şuanki terapistimi bulana kadar..turkiyede dogru terapisti bulmak cok zor (ben almanyayı biliyorum orda aşmışlar cidden ) burdakiler komşu/kızı amca oğlu tadında akıl vere vere terapi yapıyor..iyi bir terapist asla akıl veremez yorum yapamaz arada terapötik bağı kurar ve sadece sorular sorarak hastanın kendini çözmesini sağlar..dolayısıyla doğru kişiyi hala bulamamışsın ama bulduğunda inanki tüüüm sorunların çözülcek..eğer ist da yaşıyosan durumunda müsaitse terapist önerisi yapabilirim sana özelden
affedin...onları içinizde affederek kurtulursunuz..salıverin gitsin...sevin Allah bille bizim ne günahlarımızı affederken biz kim oluyoruz ki affedemiyoruz...böyle düşün ve affet kuş gibi hafifliceksin.. Bunu Allahla aranda bir iletişim gizl bir konuşma gibi düşün ve onun sana iyiliğine karsı vereceği cevabı düşün.. tabi inançlara saygımız var inanıyorsan tavsiyem ısıne yarar
Ben bu kadar kötü şeyler yaşamamış olmama rağmen.
Kötü rüyalar gördüğümde anlıyorum çocukluk evremde psikolojimin bozulduğunu.
Rüyalarımda annemle kavga ediyorum.
Babamla kavga ediyorum.
Bağırıyorlar.
Kaç gece anneeeeee diye bağırıp uyandım odadakiler uyandırdım
Daha geçen gün gördüm aynı şekilde bi rüya ne kadar kötüydü.
Gerçekmiş gibi etkiliyor.
Annem çok triplidir.
Herşeyi yanlış anlamaya çok meğilli.
Dediğin şeyin köüsünü alıp trip atar.
Yine o şekilde gördüm uyandığımda bile sinirliydim.
Çok etkiliyor.
Canımıda yakıyor.
Psikolojim kötü onunda farkına vardım.
Ama ne yapabilirim bilmiyorum.
biliyormusun bende aynen babama benziyorum
bu psikolojik bişey
hem nefret ediyorum hem öfkelenmem bağırmam aynı ona benziyor çok üzücü
Allahtan sevdiklerime yapmıyorum
öfke kontrolüm hiç yok
evet ciddi anlamda fikri ve vicdanı olan cevap yazsın,
şayet site kurallarında bu var mı bilmiyorum ama polemikçiler yazmasınlar...
bu tür olaylar sizinde başınıza gelebilir aynı şeyleri tadabilirsiniz bu nedenle ahkam kesmeden düşünün...
kötü bir ailede büyüdüm kötü bir çocukluk gençlik yaşadım kötü bir şekilde evlendim sorumsuz annem çıkarcı şer..siz babam alkolik mendebur abim yüzünden kısaca problemim bu
daha önce neler yaşadım neler çektim yazdım bahsettim ama sonu gelmiyor her dönem aynı konuları açıp 9-10 cevap alıyorum konum derinlere gidip kayboluyor.
dönem dönem hatıralarımı içimde canlandırıyorum saatlerce,tek tek hatırlayıp tekrar yaşıyorum hatırlıyorum olanları sinir oluyorum...
sonra annem babam abim arıyor çok sakin normal konuşup telefonu kapatıyorum
halbu ki içim kan ve katran dolu ahh bir dökülebilsem
içimde başedemediğim bişeyler var
lütfen söyleyin lütfen ne tür bir terapi almama lazım
yok mu eski kötü hatıralarla bağımsız yaşamanın bir yolu?
nasıl baş edeyim nasıl unutayım var mı bir kitap bir yol yordam bişey...
birde babamla annemle konuşmuyorum onlar haftada bir kez ararlar beni öyle konuşurum kendiliğimden aramam hal hatır sormam
babam hala para istiyor benden psikolojik sorunlarım dışında birde bu var
bundanda vaz geçirmem lazım onu
Ayni seyleri soyleyecektim. Bir de meditasyon yapabilirsiniz ben cevremdeki insanlara karsi ofkemi meditasyonla ve aklima onlar geldikce icimden dusuncelerimi ve herkesi affediyorum diyerek azaltabildim biraz olsun. Allah yardimciniz olsun insallah yasadiginiz zor gunler geride kalir ve cok mutlu olursunuz 💖
CAnım benim çok üzüldüm durumuna bebeğin doğduktan sonra terapiye gideceksin bu süre zarfında arkadaşımın tavsiye ettiği bir kitabı önereyim o arkadaşımın da ailevi sorunları psikolojik takıntıları var hatta psikolojik yardım alıyor kitabın çok faydalı olduğundan bahsetmişti nette de araştır kafana yatarsa okursun UĞUR KOŞAR ın kitapları. Dilerim tüm sıkıntıların son bulur en kısa sürede
Gercekleri kabullenerek ve artik eskide olanlari degistiremiyecegini kabullenerek önüne bakmalisin arkadasim.
Bir cok insanin ailesinden gelen problemler var ama bunlar hayatini karartmamali insanin,sende isterdin daha farkli ,huzurlu bir cocukluk fakat öyle degilse bile deki kendine ben farkli olabilir,cocuklarima farkli bir hayat sunabilirim ve bunu basarabilmek icin kendimi gelistirip öne dogru bakmaliyim...
Üzme tatli canini,zaten yeterince üzüldügünü söylüyorsun.
Inanki hersey gelip geciyor,sagligini harap etme.
evet ciddi anlamda fikri ve vicdanı olan cevap yazsın,
şayet site kurallarında bu var mı bilmiyorum ama polemikçiler yazmasınlar...
bu tür olaylar sizinde başınıza gelebilir aynı şeyleri tadabilirsiniz bu nedenle ahkam kesmeden düşünün...
kötü bir ailede büyüdüm kötü bir çocukluk gençlik yaşadım kötü bir şekilde evlendim sorumsuz annem çıkarcı şer..siz babam alkolik mendebur abim yüzünden kısaca problemim bu
daha önce neler yaşadım neler çektim yazdım bahsettim ama sonu gelmiyor her dönem aynı konuları açıp 9-10 cevap alıyorum konum derinlere gidip kayboluyor.
dönem dönem hatıralarımı içimde canlandırıyorum saatlerce,tek tek hatırlayıp tekrar yaşıyorum hatırlıyorum olanları sinir oluyorum...
sonra annem babam abim arıyor çok sakin normal konuşup telefonu kapatıyorum
halbu ki içim kan ve katran dolu ahh bir dökülebilsem
içimde başedemediğim bişeyler var
lütfen söyleyin lütfen ne tür bir terapi almama lazım
yok mu eski kötü hatıralarla bağımsız yaşamanın bir yolu?
nasıl baş edeyim nasıl unutayım var mı bir kitap bir yol yordam bişey...
birde babamla annemle konuşmuyorum onlar haftada bir kez ararlar beni öyle konuşurum kendiliğimden aramam hal hatır sormam
babam hala para istiyor benden psikolojik sorunlarım dışında birde bu var
bundanda vaz geçirmem lazım onu
affedin...onları içinizde affederek kurtulursunuz..salıverin gitsin...sevin Allah bille bizim ne günahlarımızı affederken biz kim oluyoruz ki affedemiyoruz...böyle düşün ve affet kuş gibi hafifliceksin.. Bunu Allahla aranda bir iletişim gizl bir konuşma gibi düşün ve onun sana iyiliğine karsı vereceği cevabı düşün.. tabi inançlara saygımız var inanıyorsan tavsiyem ısıne yarar
Canım ben sana belki psikolojik bir açıdan cevap veremem fakat buradaki arkadaşların yaşadıklarının bezerlerini yaşamış biri olarak nacizane fikir sunabilirim öncelikle dostlarınla veya varsa kız kardeşlerinle dertleş otur yanına ağla doya doya o senin göz yaşlarını silsin ben içime attım yıllarca en yakın dostlarıma bile anlatamadım utandım aile içi meseleller dedim ne oldu?sonunda ben rahatsız oldum dönem dönem hasta oldum vücudum bu huzursuz ve şiddetli ortama adeta tepki gösteriyordu sonra dine yaklaştım dualar filan beni çok rahatlattı . acı çektirenleri Allaha havale ettim herşeye gizli gizli ağlayan ben artık sükunet kazanan biri oldum sana tavsiyem dua et ve unutmaya çalış seni sevenlerin elinden sıkıca tut.
doğumum gerçekleşsin ciddi anlamda gideceğim terapi alacağım
bence terapi psikolog falan iş çözmüyor gidenlerden biliyorum ilaç tedavisiyle insanı uyutuyolar sarhoş gibi geziyosun bi de ilaçların yan etkileri cabası, kalkıp bir başkasıyla da dertleşemiyosun ki güvenip içini açamıyosun bu devirde
bence sen en iyisi günlük gibi bişeyler tut, canın sıkıldığında derdini ona dök, sana özel bişey olsun
unutamazsın zaten yaşananları; ama geride bırakabilirsin zamanla; başka uğraşlar edin kendine dolu olsun hayatın ki onları düşünmeye fırsatın kalmasın
onlar senin denizin de kocaman bir ada ise küçücük deniz kabuğuda olabilir zamanla
Allahı çok seviyorum
o bana lütufta bulundu
ama bir korku var Allaha karşı içimde
sanki beni yine imtihan edecek
bu da huzursuz ediyor dua ederken beni
onu kızdırmaktan çok korkuyorum
inşallah umarım öyle olur..atlatacağımda babamla açık açık konuşsam mı ? bütün içimdekileri desem mi?
Allahı çok seviyorum
o bana lütufta bulundu
ama bir korku var Allaha karşı içimde
sanki beni yine imtihan edecek
bu da huzursuz ediyor dua ederken beni
onu kızdırmaktan çok korkuyorum
Asagidaki yorumu okuyun yeter. Despera cok iyi anlatmis. Tesekkurler
bence terapi psikolog falan iş çözmüyor gidenlerden biliyorum ilaç tedavisiyle insanı uyutuyolar sarhoş gibi geziyosun bi de ilaçların yan etkileri cabası, kalkıp bir başkasıyla da dertleşemiyosun ki güvenip içini açamıyosun bu devirde
bence sen en iyisi günlük gibi bişeyler tut, canın sıkıldığında derdini ona dök, sana özel bişey olsun
unutamazsın zaten yaşananları; ama geride bırakabilirsin zamanla; başka uğraşlar edin kendine dolu olsun hayatın ki onları düşünmeye fırsatın kalmasın
onlar senin denizin de kocaman bir ada ise küçücük deniz kabuğuda olabilir zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?