tipik aile yapısı oğlunu pohpohlayacağına iş bulmadan kadın getiremezsin desin..abinde suç yok onu bu hale getirende kabahat..
Bende benzememek istiyorum biraz daha sakinleştim üniyi kazanınca ama bilmiyorum kız kardeşim çok asi olmaya başladı olur olmadık yerde 'Niye atarlanıyorun be'' diyo napıcam bilmiyorum.
ALLAH yardımcımız olsun
ben benzedim
kendime öyle kızıyorum ki aynı babam gibi ve başkalarına da aynı babam gibi kızıyorum
babamın kendisine de aynı babam gibi küfür ediyorum kimse beni suçlamasın o öğretti küfürü bana bir insanın canı nasıl yakılır o öğretti şimdide tadacak
ben benzedim
kendime öyle kızıyorum ki aynı babam gibi ve başkalarına da aynı babam gibi kızıyorum
babamın kendisine de aynı babam gibi küfür ediyorum kimse beni suçlamasın o öğretti küfürü bana bir insanın canı nasıl yakılır o öğretti şimdide tadacak
yahu senın suçun ne senmi istedın babana benzemeyı?
arkadaşım beterin beteri var eşinle yuvanda mutlu olmaya çalış bebeğin için güçlü olmalısın,yuvayı yapanda dişi kuştur derler,yuvana sahip çık onu zor kazandın..
ben benzedim
Aile çok önemli ya.
Benim annem hep der ''Bizi beğenmiyorsanız siz iyi anne baba olun ''
Sanki ne dedide ben ona.
Onu bi konu için uyarsam hep bunu dile getirir.
Çok sinir bozucu.
Hep dua ederim çocuğumun psikolojisini bozucak gibi davranmam ileride inşALLAH diye.
ALLAH yardımcımız olsun..
yahu senın suçun ne senmi istedın babana benzemeyı?
çantamın kulpu çıkmış tamir ediyorum geldi penseyi aldı elimden çekti aldıı sen b..k yaparsın onu sende o beyin var mı dedi..derken penseyle elini kesti eli kanadı babamın
senin yüzünden oldu b..kmu vardı çantada ne b..k yedinde yapmaya çalışıyorsun Allah b.. versin senin elimi kestim senin yüzünden dedi
bunun gibi milyonlarca örnek
misal bende soda içicem bardak elimden düştü
kendi kendime ne vardı soda içecek
al gördün mü kırdın bardağı iyi mi oldu şimdi ne kadar beyinsizim ben yaaa
yani babam içimde o uzakta ama mirası benimle
şimdilerde farkına vardım yapmamaya çalışıyorum
Hamilelik döneminde daha hassas yaklaşıyosunuz bence normalde de zordur mutlaka ama..
sana kötülük yapan baskaları, ama üzülen yagılanmaktan korkan sen
önce suçluluk duygularından arınman lazım, sonra sana bunları yasatanları affetmen,
en sonda kendini affedip, tesekkur etmen lazım
inan ki geçmişle yasanmıyor, he sen yasıyorsun ama onlar yasamıyor, hayatlarına devam ediyorlar
en güzeli terapi, hipnoz vs ama olanakların neler bilemiyorum
o nedenle kitaplar oku nil gün, aykut oğut vs
netten olumlamalara bak, düzenli onları yap
bilinçaltı muziklerı var, nette ucretsız onları dınle
yani en azından bırseyler yap, adım at
bu yuku omuzlarından at, geçmişten arın
umarım bi an önce iyi hissetmete baslarsın
evet ciddi anlamda fikri ve vicdanı olan cevap yazsın,
şayet site kurallarında bu var mı bilmiyorum ama polemikçiler yazmasınlar...
bu tür olaylar sizinde başınıza gelebilir aynı şeyleri tadabilirsiniz bu nedenle ahkam kesmeden düşünün...
kötü bir ailede büyüdüm kötü bir çocukluk gençlik yaşadım kötü bir şekilde evlendim sorumsuz annem çıkarcı şer..siz babam alkolik mendebur abim yüzünden kısaca problemim bu
daha önce neler yaşadım neler çektim yazdım bahsettim ama sonu gelmiyor her dönem aynı konuları açıp 9-10 cevap alıyorum konum derinlere gidip kayboluyor.
dönem dönem hatıralarımı içimde canlandırıyorum saatlerce,tek tek hatırlayıp tekrar yaşıyorum hatırlıyorum olanları sinir oluyorum...
sonra annem babam abim arıyor çok sakin normal konuşup telefonu kapatıyorum
halbu ki içim kan ve katran dolu ahh bir dökülebilsem
içimde başedemediğim bişeyler var
lütfen söyleyin lütfen ne tür bir terapi almama lazım
yok mu eski kötü hatıralarla bağımsız yaşamanın bir yolu?
nasıl baş edeyim nasıl unutayım var mı bir kitap bir yol yordam bişey...
birde babamla annemle konuşmuyorum onlar haftada bir kez ararlar beni öyle konuşurum kendiliğimden aramam hal hatır sormam
babam hala para istiyor benden psikolojik sorunlarım dışında birde bu var
bundanda vaz geçirmem lazım onu
Dikkat ettim de eşinden fazla bahsetmemişsin
Adem güneşin bi lafi vardır.eş éşin terapistidir diye.
Dogan cuceloglu ve adem günesin kitaplarini tavsiye ederim.
Aaslinda senin gibi belki dahada kötü gunler yaşadim.bahsetmek istemesem de yazmıştim ama telefonun şarjı bitti ve silindi.yani seni çok iyi anliyorum.
Esine daha cok saril.dogacak bebefğini koynuna sar doya doa kokusunu cek icine ve Allah'a sükret.
Ailenle elinden gel
Elinden geldigince babandan uzak kal.sınır koybişeyleri düzeltmek icin ugrasma bu yastan sonra düzelmez.kendi yuvana bak.aklıni boyle seylerle meşgul ederken esine ve cocuğuna ayırrcağin vakitten calıyorsun.çocuğun zaten senin terapistin olacak.
Allah'ın izniyle sağlıkla kucağını alırsın yavrunu
çoook teşekkür ederim
umarım sende atlatırsın...
bebeğimi çok seviyorum hemde çoook
inşallah düzelicem inanıyorum
eşim le aram iyi bir sorunum yok
Asagidaki yorumu okuyun yeter. Despera cok iyi anlatmis. Tesekkurler
evet ciddi anlamda fikri ve vicdanı olan cevap yazsın,
şayet site kurallarında bu var mı bilmiyorum ama polemikçiler yazmasınlar...
bu tür olaylar sizinde başınıza gelebilir aynı şeyleri tadabilirsiniz bu nedenle ahkam kesmeden düşünün...
kötü bir ailede büyüdüm kötü bir çocukluk gençlik yaşadım kötü bir şekilde evlendim sorumsuz annem çıkarcı şer..siz babam alkolik mendebur abim yüzünden kısaca problemim bu
daha önce neler yaşadım neler çektim yazdım bahsettim ama sonu gelmiyor her dönem aynı konuları açıp 9-10 cevap alıyorum konum derinlere gidip kayboluyor.
dönem dönem hatıralarımı içimde canlandırıyorum saatlerce,tek tek hatırlayıp tekrar yaşıyorum hatırlıyorum olanları sinir oluyorum...
sonra annem babam abim arıyor çok sakin normal konuşup telefonu kapatıyorum
halbu ki içim kan ve katran dolu ahh bir dökülebilsem
içimde başedemediğim bişeyler var
lütfen söyleyin lütfen ne tür bir terapi almama lazım
yok mu eski kötü hatıralarla bağımsız yaşamanın bir yolu?
nasıl baş edeyim nasıl unutayım var mı bir kitap bir yol yordam bişey...
birde babamla annemle konuşmuyorum onlar haftada bir kez ararlar beni öyle konuşurum kendiliğimden aramam hal hatır sormam
babam hala para istiyor benden psikolojik sorunlarım dışında birde bu var
bundanda vaz geçirmem lazım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?