ciddi anlamda yardımı olacak kişiler cevap yazsın lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tipik aile yapısı oğlunu pohpohlayacağına iş bulmadan kadın getiremezsin desin..abinde suç yok onu bu hale getirende kabahat..

kız akrabamız dedik

nişan günü onlar odada kıkır kıkır görümcemde diyor ki ne iyi anlaşıyorlar
eminim anladı da işte ...
bunu bana yapmaya hakları yoktu sonradan boşandılar ayrıldılar birsürü mesele oldu hala ahım var helal etmiyorum o kadınada

arkadaşım beterin beteri var eşinle yuvanda mutlu olmaya çalış bebeğin için güçlü olmalısın,yuvayı yapanda dişi kuştur derler,yuvana sahip çık onu zor kazandın..

arkadaşım beterin beteri var eşinle yuvanda mutlu olmaya çalış bebeğin için güçlü olmalısın,yuvayı yapanda dişi kuştur derler,yuvana sahip çık onu zor kazandın..

çok şükür evimde sorunum yok
onlarıda eşimden uzak tutuyorum
eşim kandil günü kutlamak istedi vermedim telefonu zorla aldı
hiç konuşturmam
benim sorunum kafamın içinde kalbimin derinliklerinde

yapacak bir şey yok maalesef herkez güllük gülistanlık yetişmiyor keşke her çocuk mutlu büyüse..kötü yola düşen kadınlar var..sokakta dilenen çocuklar vs..hep şükür edip önümüze bakmamız gerek..

sana kötülük yapan baskaları, ama üzülen yagılanmaktan korkan sen
önce suçluluk duygularından arınman lazım, sonra sana bunları yasatanları affetmen,
en sonda kendini affedip, tesekkur etmen lazım
inan ki geçmişle yasanmıyor, he sen yasıyorsun ama onlar yasamıyor, hayatlarına devam ediyorlar
en güzeli terapi, hipnoz vs ama olanakların neler bilemiyorum
o nedenle kitaplar oku nil gün, aykut oğut vs
netten olumlamalara bak, düzenli onları yap
bilinçaltı muziklerı var, nette ucretsız onları dınle
yani en azından bırseyler yap, adım at
bu yuku omuzlarından at, geçmişten arın
umarım bi an önce iyi hissetmete baslarsın

Hamilelik döneminde daha hassas yaklaşıyosunuz bence normalde de zordur mutlaka ama..

umarım inşallah bunlar sondur.....................................................................

Dikkat ettim de eşinden fazla bahsetmemişsin
Adem güneşin bi lafi vardır.eş éşin terapistidir diye.
Dogan cuceloglu ve adem günesin kitaplarini tavsiye ederim.

Aaslinda senin gibi belki dahada kötü gunler yaşadim.bahsetmek istemesem de yazmıştim ama telefonun şarjı bitti ve silindi.yani seni çok iyi anliyorum.
Esine daha cok saril.dogacak bebefğini koynuna sar doya doa kokusunu cek icine ve Allah'a sükret.

Ailenle elinden gel

Elinden geldigince babandan uzak kal.sınır koybişeyleri düzeltmek icin ugrasma bu yastan sonra düzelmez.kendi yuvana bak.aklıni boyle seylerle meşgul ederken esine ve cocuğuna ayırrcağin vakitten calıyorsun.çocuğun zaten senin terapistin olacak.
Allah'ın izniyle sağlıkla kucağını alırsın yavrunu

çoook teşekkür ederim
umarım sende atlatırsın...
bebeğimi çok seviyorum hemde çoook
inşallah düzelicem inanıyorum
eşim le aram iyi bir sorunum yok

Bi de okudugum bazi seylere göre
Çocuklugunda babasıyla buyuk sorunlar yaşayan kızlarda sonradan kimseye güvenememe, bağlanma sorunu,gelecekten korkma vs.gibi duygular hakim oluyor.

Suçluluk duyma da bence sürekli a§ırı eleştirilmekten kaynaklanabilir. Annemin yaptiği gibi
Seni bu duygulara iten kisilerden mümkün oldugunca uzak kal.
Bunlar annen baban bile olsa.

yapılan bütün yorumlara içten teşekkür ederim geç oldu gitmem gerek...
özellikle yapıcı yorumlar aldığım için yüreğim hafifledi mutluyum
yorum yapan tüm arkadaşlara Allah güzel bir pay versin banada
tüm bebişler mutlu aile içinde büyüsün
ay sevgi kelebeği oldum
geçmişi düşünmek yerine elimden geldiğince ne kadar başarılı olabilirsem çözüme odaklanıcam bundan sonra

,

Konuya Fakıf değilim fakat unutman için yapabileceğin birşey söyleye bilirim

AFFET

Çünkü affetmesen bu seni herzaman üzecektir içindeki bu sıkıntılardan kurtulmak için affetmelisin

çoook teşekkür ederim
umarım sende atlatırsın...
bebeğimi çok seviyorum hemde çoook
inşallah düzelicem inanıyorum
eşim le aram iyi bir sorunum yok

Tsk ederim canim.
Dedigim gibi oglum bana terapi gibi geldi.eşim ve bebegimden baska hiçbisey duşünmuyoorum.biri deseydi ki o günleri hatirlıcan ve icin bi gram sızlamiyacak inanmazdim ama simdi öyle.yasamam gerekiyormus yaşamısim diyorum.
Tabi eşinle olan mutluluğun da onemli.oglum 2 yaşinda.hamilelik de zor bi süreç hormonlar alt ust oluyor.hele bi bebegin doğsun.sen de yeniden doğacaksin
Ama unutma!
İlac gerektiren bi duruum varsa onu da kullanman gerekebilir

Bir uzmana başvurun..
Eşinizin size karşı tavırları nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…