ciddi anlamda yardımı olacak kişiler cevap yazsın lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uzun yıllar okb tedavisi gördüm
belli derecede fayda gördüm
ailem huzurlu olmadığından (eve abimin getirdiği kadınlar, kızkardeşimin evlenip bana hava atması,babamın inanılmaz hakaretleri,annemin bana yaptıkları) ilaç terapi ilaç ilaç sonra ilaç derken evlendim
şimdide eskiyi unutamama gibi bişey oldu
okb mi yab mı bilmiyorum

okb diye gecıyo bence dogumdan sonra tekrar terapıye gıdın sonucta oncekınden fayda gormuşsunuz google yazıncada cıkıyo zaten gecmısı unutamam hastalıgı diye

aslında sein yaşadıkların atlatılmayacak şeyler değilde ,işte aileni bıçak gibi kesip atamıyorsun..onların sorunları senide sıkıyor ister istemez..
Allahtan babamın maddi durumu iyiydi,fakat 11 yıldır evlilik hayatında dikiş tutturamadı ,geçimsiz,memnuniyetsiz ve hep bizi bunalttı..

okb diye gecıyo bence dogumdan sonra tekrar terapıye gıdın sonucta oncekınden fayda gormuşsunuz google yazıncada cıkıyo zaten gecmısı unutamam hastalıgı diye

bu arkadaş ailesi böyle arayıp huzursuzluk verdiği sürece psikoloğun yada psikiyatristin kralına gitse iyi olamaz

beni üzen kişilerden uzaklaşamıyorum
babam barıştı benle ben gönülsüz konuştum
nio benle konuşmuyor demiş bu kezde vicdan yapıyorum konuşmasam olmuyor konuşsam olmuyor
abim aradı bu gün dert anlatacak öyle sinir oluyorum ki
tüm kinimi dökücem de işte olmuyor o biraz takıntılı takar kafayı rahatsız eder ondan hiç açmıyorum telefonunu
annem armaış kızım kaç gündür aramıyorsun merak ettim filan diyor
annem beni merak edecek valla zerre ihtimal vermem
çıkar ilişkisi
birde çevre baskısı var

doğuma mecbur gelecek annem hem bana olan son vazifesini bari yapsın bari bu günümde benimle olsun
hiç sevgi görmedim
küçükken annem hadi kızım bi su ver dese yemin ederim ahhh annem herhlade beni sevecek bana iyi davranacak diye umut ederdim su bardağının altına çay altı koyar peçeteyle getirirdim
öyle umut vadeden bir çocuktum
ama annem hiç sevmedi beni
çıkar için iyi dabranıyor şu an evim var barkım var ya
ben öyle düşünüyorum

pekı napıcak insan bu dusuncelerle yaşayamzkı:44::44:

yapıcak şey kendini meşgul etmeye çalışmak,
ölüm yok ya sonunda herşey olacağına varır..
para sıkıntısı bitse aramasalar düzelir arkadaşın psikolojisi...

destek alın ... :94::94:

evet
belki zamanla normale binerdim ama ailemi eşimin ailesinden saklamaya çalışıyorum
sorular sorular neden gelmiyorlar abin iş buldu mu kızkardeşin bilmem ne Allahım sabır ver bana
birde dediğin gibi bıcak gibi keserim zaten hiç aramam ben onları annem çaldırır ben ararım yoksa 1 ay aramadığım olur
onlar bulaşıyor bana
birde babam dışarıda hakaret ederdi kolu komşu balkondan beni izlerdi
babam ekmek düşmanııııı diye bağırıdı bu çok onur kırıcı
o... nun doğurduğu diye
sebep ne??
kapıyı geç açtım
yani öyle kolay atlatılacak şeyler değil

bu arkadaş ailesi böyle arayıp huzursuzluk verdiği sürece psikoloğun yada psikiyatristin kralına gitse iyi olamaz

sen olsan ne yapardın??? nasıl bir yol izlemeliyim?

yapıcak şey kendini meşgul etmeye çalışmak,
ölüm yok ya sonunda herşey olacağına varır..
para sıkıntısı bitse aramasalar düzelir arkadaşın psikolojisi...

kesin kararlıyım birdaha para mevzu olursa insan gibi uyarıcam bak sana küfür ederim diycem
bakalım anlıycak mı

giderim terapiye
eşim zaten teklif etti
ben istemedim hazır değildim
sonra bebeğim geldi

sen olsan ne yapardın??? nasıl bir yol izlemeliyim?

arkadaşım,hastayım de rahatsızım de,doğum için para lazım de,eşim bir işe girdi para yatırdı batırdı de,onlardan baskın çık yani..
herkezin ailesi arkasında sanma,yanlız çok insan var,şanslısın eşin iyi sana karşı,ona karşıda tabiiki açık olacaksın bir ömrü geçireceksiniz allahın izni ile..sonra sabah kalktığında şükret herkez ve kendinin iyiliği için dua et..pozitif insanlarla olmaya çalış yada güzel şeyler izle yada dinle..hayatı mutlu yaşamaya çalış..

giderim terapiye
eşim zaten teklif etti
ben istemedim hazır değildim
sonra bebeğim geldi

bardağa dolu tarafından bakın ne kadar guzel sıze destek olan eşiniz var belkı cektıklerınızın odülü oydu?

aslında düşündükçe farkına varıyorum,
benim hissettiğim bir tür çaresizlik kendini savunamama durumundan korkma kaçınma duygusu
geçmişten ziyade,
eşimle flört ettik sonra nişan yapmaya karar verdik
20 saatlik yoldan geliyorlar beni istemeye ve nişan takılacak
abimde o gün kadın kaçırıyor (!)
daha doğrusu kadına sen çık gel bizim eve diyor
ben bunu duydum babama dedim ki
baba bak cmartesi benim nişanım var uzaktan geliyor bu insanlar
bize ne derler bu kadın bu çocuk kim derlerse ? (kadının çocuğuda vardı ,kınamıyoru minsanın başına herşey gelir ama o kadında ben sonra geleyim sisin nişanınız var demedi çıktı geldi)
bak pzarttesi gideceler Allah aşkına pazartesi gelsin kız diye yalvardım 3 gün
tam üç gün yalvarmak ne demeek???
sen babasın dağ gibi arkamda dursana
ben ne yapım dedi babam kız gelsin sana ne zararı var diyor
abim çıktı odasından o kız buraya gelmesse içerim o o..çocuğunu da ailesini de ....................................................... yaparım
ama nasıl küfürler
babamda dedi ki bak adam gibi dur yoksa seni rezil eder ben karışmama
böyle bir çaresizlik var mı??
babam ya babam müdahale edemedi
anneme dedim yok
birgün idare edemediler beni
şimdi ben bunlar para ister geri vermezler eşimle armaı bozarlar diye korkuyorum
yani başa çıkamamktan
çok şükür 3 seneye yakındır baş ettim

kesin kararlıyım birdaha para mevzu olursa insan gibi uyarıcam bak sana küfür ederim diycem
bakalım anlıycak mı

küfür falan etme..geri teper böyle şeyler..eşile anlaş..eşim altınlar borsaya yatırdı kaybetti çok sıkıntıdayız,sizede demek istemedim de

tipik aile yapısı oğlunu pohpohlayacağına iş bulmadan kadın getiremezsin desin..abinde suç yok onu bu hale getirende kabahat..

küfür falan etme..geri teper böyle şeyler..eşile anlaş..eşim altınlar borsaya yatırdı kaybetti çok sıkıntıdayız,sizede demek istemedim de

etmedik hakaret bırakmadım sen ne biçim babasın dedim...nafile
öyle yalan da söylmez eşim hayatta
ben onunla yüz yüze çarpışıcam yalanla olmaz adam diyor ki eşin abisinden borç alsın bana versin yani ciddi ve sert durmassam geri püskürtemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…