ciddi beraberliklerde cinselliğin sınırı ne olmalı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaslar.ben kotu bisey yapmadim yani evlenmeden once kimseyle birliktelik yasamam.ama ciddi bir iliskim var ve beni benden cok koruyor ve dusunuyor hatta benden daha dikkatli bu konuda ama gecenlerde opusurken biraz ileri gittik :(ve surtunme yoluyla....tabi belli bir sinirda biraktik.ve sonra ikimiz de utandik kendimizden yani doru deildi ama yasandi ve ben simdi kendimi cok gunahkar ve gurursuz hissediyorum.onun bana davranisi deismedi hala beni birgun beyaz gelinlikle gormek istediini soyluyor ve o zamana kadar sabredecegini soyluyor ama ben yaptiimdan utandim ve pismanim ama o pisman olmamami soyledi kafam cok karisik yardim edin fikirlerinizi merak ediyorum cunku o kadar salaklastim ki anlatamam ve en onemlisi kesinlikle az da olsa birdaha ileri gitmeyecegimi biliyorum hatta artik opmem bile :( cevaplarinizi bekliyorum ben kotu birimiyim boyle olduu icin

arkadaslar sizce ben kotu bisey mi yaptim sevdigim insanla yakinlasmakla...lutfen bi cevap yazin.vicdanim yakami birakmiyor ya .yazik bana yazik:(

ben hiçbişekilde tasvip etmiyorum tabi karr sizin :delphin:

madem piişman olucaksınız neden ileri gidiyorsunuzz?? biliyosunuzki ateşle barut yanyana durmaz elbet uygun bir ortamdaa patlamaya hazır volkan gibi olurlar.bu birazda bayanda bitiyo çünkü bayan istemesse karşı taraf zorakiye saldırıcakmı?? sınırı bayan koymalı diye düşünüyorum..ne yani ciddi bir beraberliğim var diye fazla ileri gitmeden herşeyi yaşicakmıyım anlamına geliyor kesin evlenicem diye?? bende yakında sözleniyorum ben sınırımı koydum benim kurallarımı çok iyi bilir neler yapıp yapamicağını çok çok iyi bilir. belki size çok geri kafalılık gelebilir ama hep söylediğim şey vardır erkek arkadaşıma " 3 tane kız kardeşin var onlara yapılmasını istemediğin birşeyi sakın bana yapma bazı zamanlarda bana yaklaşırken kız kardeşlerini gözünün önüne geitr ve anlık zevkin için bana yaklaşma" DEMEM O'Kİ YARINA ÇIKACAĞIMIZIN GARANTİSİ YOK KİMSE SENET YAPMADI VE CİDDİ BİR BERABERLİĞİM VAR DİYE KESİN EVLENİCEZ HELALİ OLUCAM DİYE KUSURA BAKMASIN KİMSE AMA NE ONUNLA YATARIM NEDE SÜRTÜNME YOLuYLADA OLSA BiŞEYLER YAŞARIM.. ( Lütfen kimse yanlışan alnamasın bu benim kendi düşüncem kısacası bana ters).

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar.ben kotu bisey yapmadim yani evlenmeden once kimseyle birliktelik yasamam.ama ciddi bir iliskim var ve beni benden cok koruyor ve dusunuyor hatta benden daha dikkatli bu konuda ama gecenlerde opusurken biraz ileri gittik :(ve surtunme yoluyla....tabi belli bir sinirda biraktik.ve sonra ikimiz de utandik kendimizden yani doru deildi ama yasandi ve ben simdi kendimi cok gunahkar ve gurursuz hissediyorum.onun bana davranisi deismedi hala beni birgun beyaz gelinlikle gormek istediini soyluyor ve o zamana kadar sabredecegini soyluyor ama ben yaptiimdan utandim ve pismanim ama o pisman olmamami soyledi kafam cok karisik yardim edin fikirlerinizi merak ediyorum cunku o kadar salaklastim ki anlatamam ve en onemlisi kesinlikle az da olsa birdaha ileri gitmeyecegimi biliyorum hatta artik opmem bile :( cevaplarinizi bekliyorum ben kotu birimiyim boyle olduu icin

canım sen sen ol asla vicdanını anlık da olsa rahatsız eden şeylerin alışkanlık haline gelip ruhunu yıpratmasına, sıradanlaşmasına, yüzünü kızartmayacak hale gelmesine izin verme...
bunları insanın sevdigi adamla paylaşması cok guzel fakat asla aşırıya kaçma...
şimdi tatlı gelen o anlık zevklet gelecegini ipotek altına alabilir, dikkatli ol Şeniz

Herkes senmi hafif meşrepli kermit:delphin:

keşke benim tırnaam kadar olabilsen mahallenin fatoşu hihoyyyt-tatlicadiarzu-

ya arkadaslar hepinize hak veriyorum haklisiniz da ama benim demek istediim bi kez yakinlastik simdi benim hakkimda kotu mu dusunucek ya da eskisi kadar sevmeyecek mi onu dusunuyorum malesef .....gerci bisey olmadi biliyor o zaten olamaz da ama gene de icim rahat deil ki...

ya arkadaslar hepinize hak veriyorum haklisiniz da ama benim demek istediim bi kez yakinlastik simdi benim hakkimda kotu mu dusunucek ya da eskisi kadar sevmeyecek mi onu dusunuyorum malesef .....gerci bisey olmadi biliyor o zaten olamaz da ama gene de icim rahat deil ki...

Peki ben sana bi soru sorim canım.... " BİR ERKEK OLSAN VE KIZ ARKADAŞINLA YAKINLAŞSAN KIZ ARKADAŞIN İZİN VERSE BİŞİLER YAŞASINIZ İLERİ GİTMEDEN.."" İKİNİZDE EVLERİNİZE DÖNDÜKTEN SONRA KENDİNLE BAŞBAŞA KALSAN KIZ ARKADAŞIN İÇİN NELER DÜŞÜNÜRSÜN??

ya arkadaslar bi dinleyin size soruyom heeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy duyan var mi sesimi ablalarim fikir danistim cevap bekliyom saygilar

çoğu kişi burda kafa buluyor..sen kendi kalbini dinle vicdanını önce Allah sonra ailen sonra kendin için yapma..erkek miletine güven olmaz..töbe et..yapma asla böle bişey....

ya ablacim yukarda yazdim ne yaptiimi ve simdi pismanlik icindeyim gerci bisey olmadi ama insan kendini kotu hissediyo simdi beni eskisi gibi sevmezse diye korkuyor insan sence ben kotu birimiyim ya.........

ya ablacim yukarda yazdim ne yaptiimi ve simdi pismanlik icindeyim gerci bisey olmadi ama insan kendini kotu hissediyo simdi beni eskisi gibi sevmezse diye korkuyor insan sence ben kotu birimiyim ya.........

odadar kendine yuklenme canım ..bu zamanda evli kadınlar yapıyor akşam olunca kocalarının koynuna giriyorlar..ama gene diyorum bir daha ama ..ama takma kafanaa bu kadar

Peki ben sana bi soru sorim canım.... " BİR ERKEK OLSAN VE KIZ ARKADAŞINLA YAKINLAŞSAN KIZ ARKADAŞIN İZİN VERSE BİŞİLER YAŞASINIZ İLERİ GİTMEDEN.."" İKİNİZDE EVLERİNİZE DÖNDÜKTEN SONRA KENDİNLE BAŞBAŞA KALSAN KIZ ARKADAŞIN İÇİN NELER DÜŞÜNÜRSÜN??

ya ben ne yaptim bisey yapmadim ya sadece sevdigim insanla yakinlastim idam edilecek bi durum mu bu ben olsam kotu dusunmezdim

iliskiye girmek farkli sadece sevismek farkli oyle deil mi

ben evlenmeden kimseyle iliskiye girmem kendime olan saygimdan

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatlım , herkes sevgilisi ile az çok birşeyler yaşar..

Ben asla yaşamam diyenler varsa da, geçicekler o lafları..Sarılmalar öpüşmeler vs.olacak tabii..

Ama ilişki ne kadar ciddi olsa da , sınırı bilmek lazım..

Ne demiş ninelerimiz; gelin ata binmiş ya nasip..

Ayyh neden sevmesin seniii....zaten böyle şeylere takık erkeklerden nefret ediyorum...cinsellik aşkın bi parçasıdır...bazen olur bazen olmaz...olunca ya da olmayınca sana larşı fikri değişen adamdan ne koca olur ne sevgiliiikötükedihüso

ya ben ne yaptim bisey yapmadim ya sadece sevdigim insanla yakinlastim idam edilecek bi durum mu bu ben olsam kotu dusunmezdim

iliskiye girmek farkli sadece sevismek farkli oyle deil mi

mesajlarımızı tek seferde yazalım, flood yapmak yasak....kaydirigubbakcemile4
hayatım kimse kimseyi idam etmemiş
kendi kendine kurgulama bişiyleri
adı üstünde sevdigin adam, yoldan geçen herhangi biriyle yaşamamışsın ki bişiyleri
ama bak ne demiş deniz ablan;

Tatlım , herkes sevgilisi ile az çok birşeyler yaşar..

Ben asla yaşamam diyenler varsa da, geçicekler o lafları..Sarılmalar öpüşmeler vs.olacak tabii..

Ama ilişki ne kadar ciddi olsa da , sınırı bilmek lazım..

Ne demiş ninelerimiz; gelin ata binmiş ya nasip..

yani, geleceğini ipotek altına alacak şeyler yapmaktan kaçın.
çok seviyo olabilirsiniz birbirinizi
evlilik de düşünüyo olabilirsiniz
hatta nişanlı sözlü vs. de buna dahil
ama garantisi yok ki o kişiyle evleneceginizin
yok mu sözden nişandan ayrılanlar
var elbet...
yaşa, aşkın sevginin anın tadını çıkar ama aşırıya kaçmadan
ki Allah muhafaza yarın o adamla ayrıldıgında yüzün yere bakmasın...
sevgiyle kalŞeniz

haklisin dedim ya kafam karisik noldu bana ya...affola gercekten.neyse tesekkurler yorum yapan herkeze

şunu çok iyi oku​

İNCİTMEYECEK KADAR UZAK..ÜŞÜMEYECEK KADAR YAKIN OLABİLMEK...

Eski zamanların dondurucu bir kışından bütün hayvanlar çok
etkilenmiş,büyük kayıplar vermişler.
Ama en çok kayıp veren kirpilermiş.
Çünkü onların pek çok hayvan gibi kalın kürkleri yok, kendilerini sıcak tutması zor olan dikenleri var.
Bu durumdan en az zararla kurtulmak için kirpiler meclisi
toplanmış, çözüm aramaya başlamış.
Tartışa tartışa, nihayet gece olunca tüm kirpilerin bir araya
toplanmasına, birbirlerine yakın durarak geceyi geçirmelerine karar verilmiş.
Böylece kirpiler birbirlerinin vücut sıcaklığından
yararlanacak, aralarındaki hava tedavülünü önleyerek donmaktan
kurtulacaklarmış.
İlk geceki deneyimlerinde bunun işe yaradığını görmüşler.
Ama başka bir problem çıkmış ortaya.
Üşüyen kirpiler birbirlerine fazla yaklaştıklarından yaralanmalar gerçekleşmiş.
Daha sonraki gece yaralanma korkusundan birbirlerinden uzak durmuşlar ama bu seferde donmalar meydana gelmiş.
Ne var ki, her gece kah uzaklaşa kah yakınlaşa, deneye yanıla
birbirlerinin vücut sıcaklığından yararlanacak kadar yakın,ancak
birbirlerini incitmeyecek kadar uzak durmayı öğrenmişler.

KISACA ;

Bizim de uzun dikenlerimiz var.
Bunlar hayata karşı filtrelerimiz.
Bazen faydalı, bazen de zararlı.
Çoğu zaman, kimseleri yaklaştırmıyoruz yanımıza.
Filtrelerimizden elemeden kimseleri sokmuyoruz özel dünyamıza.
Ne var ki, sıcaklık ancak yakınlaşmakla mümkün.
Birbirini incitmeyecek kadar uzak, hayatın soğuk zamanlarında üşümeyecek kadar da yakın olmayı öğrenmeliyiz.
Aynen kirpiler gibi..

şu 29 yıllık hayatımda üç katlı integral bile çözdüm, ama herşeyi yaşadım da ilişkiye girmedim kendime saygımdan sözünün anlamını bir türlü çözemedim...
o nasıl bir saygıdır bilemedim hiç...
neyse...bilemeyecem de galiba...

evlilik öncesi cinsellik erkeklerin kızlara attığı bir yemdir , eğer kabul edersen yukardaki bi arkadaşın dediği gibi senin hakkında kötü düşünebilir , aklında acaba bu kız daha önceki erkek arkadaşlarıylada bunu yaptı mı der kendi kendine , isteyen alınsın isteyen kızsın ama böyle :)

yaşasın kız önceki sevgilisi ile ne olacak
dünyanın sonumu
evlilik 2 damla kana sığdıramayacak kadar önemli bir kurumdur
nasıl böyle sığ düşünülüyor
kadın adeta kadının cellatı başında bekliyor
ah ahhh şöyle konuları okuyunca erkek olasım geliyor allama

evlilik öncesi cinsellik erkeklerin kızlara attığı bir yemdir , eğer kabul edersen yukardaki bi arkadaşın dediği gibi senin hakkında kötü düşünebilir , aklında acaba bu kız daha önceki erkek arkadaşlarıylada bunu yaptı mı der kendi kendine , isteyen alınsın isteyen kızsın ama böyle :)

neden böyle düşünürler acaba? neden korkarlar yoksa kendilerinin kusur olarak gördüğü bir cinsel yetersizlikleri mi var bu erkeklerin?

Ne düşünceli ,iyi niyetli erkekler varmış...kaydirigubbakcemile3
Belki kız yem atıyordur,nerden biliyorsunuz?kötükedihüso

Back
X