Ciddi bi sorunum var

Nedir bu kadınların çektiği, vallahi pes. Zorla kapansınlar, zorla açılsınlar... Sanki hayat, beden, tercihler onların değil de kamu malı. Eşiniz çok ayıp ediyor, bunu şaka yollu söylemiş olması da durumu değiştirmiyor. Sizinle evlenirken kör değildi herhalde, kiminle evlendiğini, evlendiği kişinin değer yargılarını biliyordu. O zaman saygı duymasını da bilmeli. Öyle yumuşak yumuşak da olsa yaptığı büyük saygısızlık.

Açık olmak çok güzel, sen de açıl diyen arkadaş, sana da pes. Burada söz konusu olan bir kadının açık ya da kapalı olabilme özgürlüğü, dilediğince yaşayabilmesi... Bu konuda tek söz sahibi bir kadının kendisidir. Erkeklerin diktatörlükleriyle yeterince boğuşurken, bari biz kadınlar birbirimizi anlayalım.

Aslinda olayin geneline bakinca ortada bir sorun yok ama detaylar sacma seyleri ortaya cikariyor:
1. evlenmeden oncede kapili bir kadinsan esinin bu tavri cok sacma. Sonrada kapandiysan da sacmada ilk durumda daha da sacma. Kimse karisamaz bu tarz seylere bence.
2. kv ve kp israrida cok sacma onlar senin anne baban degiller kocani calisirken ankarada yanliz birakip gidip onlarin hizmetini yapacak halin yok herhalde. Hemde denize bile girmeyecekmissin o sicakta bunalirsin kocanda yok kv kp ile tum gun burun buruna cok sacma bence.
3. Kocanin imalari cidden cocukca ne derdi varsa acikca soylesin, ellerin kocalari bikini giyme mayo giy, yok mayonun sortlusunu al yok eteklisini al diye kivirir kivirir seninki tam tersi kapali kadini acmaya calisiyor. Kac yasinda bu koca dedigimiz insan ?
28 inde eşim bi kadının örtünmesinin tek şalla olmayacağı kanaatinde günah dediğim zaman ablam günahkar mı yani diyo bende Allah bilir ben günah biliyorum diyorum

Size açık halinizi beğendiğini söylerdi.Açılmanızı isterdi o zaman baştan konuşmuş olurdunuz.Siz de evet veya hayır derdiniz olay netleşirdi baştan.Sonradan da böyle bi talep veya imayla gelemezdi.Ne kendi mutsuz olurdu ne sizi mutsuz ederdi.
İsteyemezdi çünkü benle olmak istediğinde ben böyleydim çekinirdi çünkü kaybetmek istemezdi şimdi kaybetmesi daha zor ve şöyle düşünüyo boşanacak kavga etcek hali yok ya birazdaha baskıyla açılır diyo belki kalbini bilemem

28 inde eşim bi kadının örtünmesinin tek şalla olmayacağı kanaatinde günah dediğim zaman ablam günahkar mı yani diyo bende Allah bilir ben günah biliyorum diyorum

simdi bir soru soracagim ama yanlis anlasilmak istemem , lutfen sende yanlis anlama. Tam tesettur bir kadinmisin hani uzun pardesulu, asla pantolon giymeyen bol giyinen , iste makyajina ojesine falan dikkat eden uzak duran. Yoksa biraz daha rahat mi yani kot/patolun ustune tunik tarzi mi. Simdi kocanin tek salla ortunme olmaz demesindeki manayi anlamaya calisiyorum o yuzden.
Yani ortada tuhaf tuha giyinio dolasanlar var ki bence hic ortmeseler daha iyi ayip ediyorlar basortusune bence, altindan skinny-jean ustunde tam vucuda oturan bir ust basinda da aksesuar vari bir sal..

Şaplak mı Ciddi misin peki kocan naptı sen onu şamarlıyınca? Kocanız acaba sizi deniyor olabilir mi diye düşündüm bir an. Genelde kadınlar bikini giymeme izin wermiyor der ama sizde tersi olmuş hem kapalısın hem eşin bikini giy diyor ısrarla kafamda deli sorularo_O

simdi bir soru soracagim ama yanlis anlasilmak istemem , lutfen sende yanlis anlama. Tam tesettur bir kadinmisin hani uzun pardesulu, asla pantolon giymeyen bol giyinen , iste makyajina ojesine falan dikkat eden uzak duran. Yoksa biraz daha rahat mi yani kot/patolun ustune tunik tarzi mi. Simdi kocanin tek salla ortunme olmaz demesindeki manayi anlamaya calisiyorum o yuzden.
Yani ortada tuhaf tuha giyinio dolasanlar var ki bence hic ortmeseler daha iyi ayip ediyorlar basortusune bence, altindan skinny-jean ustunde tam vucuda oturan bir ust basinda da aksesuar vari bir sal..
Kot pantolon giyerim converse tunik gömlek giyerim ama üzerine spor trençlerim var uzun trençsiz çıkmam eyeliner rimel kullanırım ruj sürmem ojeyi düğünümde dahi sürmedim sürenler var asla kısa bluz giymem kalçam görünmeyecek onun dediğinden kastı bi kadın orasını burasını açmıyosa şala gerek yok o manada diyo

Şaplak mı Ciddi misin peki kocan naptı sen onu şamarlıyınca? Kocanız acaba sizi deniyor olabilir mi diye düşündüm bir an. Genelde kadınlar bikini giymeme izin wermiyor der ama sizde tersi olmuş hem kapalısın hem eşin bikini giy diyor ısrarla kafamda deli sorularo_O
Şakacı bi tip zaten güldü bidaha açma bu konuyu sinirlendirme beni gelmem başlarım tatilinden dedim uzamadan aldı gönlümü işte ama yüne açılacak bu konu eminim

Kot pantolon giyerim converse tunik gömlek giyerim ama üzerine spor trençlerim var uzun trençsiz çıkmam eyeliner rimel kullanırım ruj sürmem ojeyi düğünümde dahi sürmedim sürenler var asla kısa bluz giymem kalçam görünmeyecek onun dediğinden kastı bi kadın orasını burasını açmıyosa şala gerek yok o manada diyo

Anladim da bikini olayi yinede sacmaymis , bence kocanla acik acik konus bu olayi herkes niyetini belli etsin birdaha da acilmasin konu madem.

Niye takıyorsun ayol zorla giydirecek hali yok ya git tatilini yap gel bikini giymek zorunlu değil sonuçta :KK66:

Benimki de aynı espriyi yaptı :KK48: ben güldüm geçtim ama. Ben bir iki ay önce kapandım (bu terim hala garip geliyor :confused:) haşema bakıyordum nette eşim görünce bunla mı gireceksin denize, ya boşver bir haftalık mayo giyersin dedi güldüm geçtim valla. Hayır bu adam saçım açıkken de , kotun çok dar üstüne uzun giy, göğsün açılıyo dikkat et, zıbın giy belin görünüyor diyen adam :-)
Saçım açıkken de giyimime karıştığında büyük kavga koparırdım, saçımı örttükten sonra da şaka değil gerçek anlamda açılı ima ederse büyük kavga koparırım. Benim bedenim benim kararım. Hiç kimse karışamaz. Uymuyorsa yolu açık olsun her türlü:KK59:

Ama eşin de espri yapmış bence, hiç dikkate alma derim gül geç. Sen ciddiye aldıkça o oluyor galiba diye üstelemeye başlar gerçekten böyle bir niyeti varsa. Kapanırken ben eşimin fikrini sordum isteksizliğini farkettim, ama direk istemiyorum diyemedi. Ya işte uzun tunik giysen kalçanı örtsen yeter kapanmayı yapamazsın sen , tanıyorum seni falan dedi. Ben de kendimi tanıyorum yaparım ve gerçekten istiyorum dedim iyi sen bilirsin dedi kapanıp öyle çıktım.

Hadi benimki ummuyordu da bocaladı senin eşin baştan beri biliyormuş, bence şakalar komiklikler olsun diye yapmıştır Hoppa

Ne alakası var benimkide evlendikten sonraki goruntumden mi utanıp keske kapansan diyor haha :KK70: Bence baska birşey var. " Erkekler eşlerine başkalarinin bakmasini istemez genelde " Eşim güzel diye dur milletinde gozu gonlu açılsin diyerek kapalı eşini açmaya hiç calismaz. Evde kendi bol bol acik halini goruyordur zaten derdi buysa. Bence yanlış dusunuyorsun.

aynen katılıyorum size.. tamamen eşinizin istekleriyle alakalı bir durum bu..

sadece eşinizin gördüğü güzel hallerinizi, herkesin görüp takdir etmesini bekliyor demek ki.

benim düşünceme göre böyle bir düşünce hele ki erkekte normal degil tabi ki. ama esinizin tek kusuru buysa bu işin önünü tamamen kesmeniz gerekir. ömür biyu bu böyle devam edecek gibi kesin bir dille...
sanki onceden cok farklıydınız da.

Ah canım benim empati yaptım işin içinden çıkamadım, önce bi sorum olacak eşinin ailesindeki kadınlar yani annesi kizkardesi vs. Tesettürlü mü? Çünkü hani insanlar zamanla özüne döner,bi kadın açık olur algısı var mı diye soruyorum

Bunla ilgili yazan bi kaç kişi olmuş o yüzden sırf merakımdan sorucam konu sahibi deniz sevmiyorum demiş o yüzden sorum ona değil.

Haşema vs şeyler alıp denize giden bayanlara soruyorum.Siz eyvallah kendinizi kapatıyosunuz da.Orda bikinili kadnlar, şort mayolu üstü çıplak erkekler görmekten rahatsız olmuyo musunuz?kendini kapatınca tamam ama bahsettiğim gibi erkeklerin olduğu yerlerde denize giriyosunuz o nası olucak sırf merakımdan soruyorum.Bence çok saçma çünkü.

Ah canım benim empati yaptım işin içinden çıkamadım, önce bi sorum olacak eşinin ailesindeki kadınlar yani annesi kizkardesi vs. Tesettürlü mü? Çünkü hani insanlar zamanla özüne döner,bi kadın açık olur algısı var mı diye soruyorum
Ailesi hacı canım ablası açık sarışın güzel elti de açık onlarla bi ilgisi yoktur heralde bilmiyom ki sen beni gördün biliyosun

Ben anlayamadım açıkçası, bu adam zaten evde senin her türlü halini görüyor açık görüyor yani. Neden açılmanı istiyor ki? Seninle insanlara hava atmak istiyor galiba. Çok saçma.

Ailesi hacı canım ablası açık sarışın güzel elti de açık onlarla bi ilgisi yoktur heralde bilmiyom ki sen beni gördün biliyosun

Evet canım aynen gördüm maşallah gayet hoş ve şıksın..

Ne bilim ya bana eşim birden öyle söylese çok bozulurdum. Mutlaka konuşurdum o konuyu etraflıca

Back
X