Ciddi bir karar vermek üzereyim, yardım eder misiniz?

Ayrılırken bana en çok koyan şey bana sen hiç beni sevmedin hiç emek vermedin. Tüm herşeyi ben yaptım dedi. Şimdi de barışalım özür dile diyor
Özgüvene bak barışacak ama özürdilersen. Bulunmaz hint kumaşı mı bu

Merhaba, benim neredeyse bir yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla genel olarak iyi anlaşıyoruz ama birtakım sorunlar var. Size üç olay anlatıp fikrinizi almak istiyorum. Bu kişiyle ayrıldık, barışalım dedi ama üç konu benim için önemli. Uzun oldu biliyorum ama okursanız minnettar kalırım.

1-) Sevgilim ailesiyle rakı sofrası kuracağı bir günün öğleninde beni çağırdı haberim yoktu viski götürdüm. İçtik, ben ondan biraz daha içtim ve sarhoş oldum. Sonrasında gitmem lazım ailem bekliyor diyerek beni ofisinden çıkarttı. Ayakta bile duramıyordum. Taksi tutar falan diye bekledim ama gelmedi. Arkamdan bir süre yürüyüp evine gitti. Ben arkadaşımın yardımı ile zar zor eve ulaştım. Bana senin yüzünden soğuk yemek yedim, abi sözü dinleseydin böyle olmazdı dedi.

2-) Sevgilim sabahın altısinda ofisine çağırdı tüm gün beraber geçirelim diye. Gittim ve dedi ki ailemle pazar kahvaltısı vardı gitmem lazım. 1 saat kalmak için o kadar taksi parası verdim ve o kadar mesafeden geldim katilmasan olmaz mı dedim tüm gün surat yaptı.

3-) Ben bacağımdan ameliyat olacaktım. Zor ve riskli bir şey. İlk öğrendiğimde çok korktum. Genç bir kız için bacakta iz olması ve birkaç ay yuruyememek zor. Onun desteğini yanımda istedim. Doğu'da yaşıyorum öğretmenim. O yüzden o haftasonu kar vardı. Yine de daha karlı zamanlarda buluşmuştuk. Taksi yollayayim yanıma gel ya da ben sana geleyim yerimde duramıyorum sadece senin sarılmana ihtiyacım var dedim ve bana bir sürü hakaret etti. İşte bu havada ne dışarısı, çocuk gibi ısrar ediyorsun, Allah belanı versin vb. Oysa ki ben sadece destek bekledim. Sonraki günlerde de ameliyat olmadan önce beni benim için özel olan bir yere götürmesini istedim. Sen veletsin, git yat başıma iş çıkarma falan dedi. Bir ara yumuşadı ama sonra da zor bir zaman geçiriyorsun yanında olmak istiyorum ama kıymetimi bilmeyeceksin bu yüzden ayrılmak istiyorum dedi. Ayrildik. Henüz ameliyat olmadım, dediğim yere tek gittim. Bana çok kıymet verdiğini söylüyor ama ben hissedemiyorum. Onu gerçekten çok seviyorum.

İyi olduğumuz da çok güzel zamanlar oldu ama bu davranışları tüm güzel şeyleri sıfırlıyor. Sizce böyle biriyle olur mu? Güzel zamanları hatırlayıp bunları arka plana atıyorum ama yine de aklımı kurcalıyor.
Olur hemen bas nikahi yap bir cocuk.

Merhaba, benim neredeyse bir yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla genel olarak iyi anlaşıyoruz ama birtakım sorunlar var. Size üç olay anlatıp fikrinizi almak istiyorum. Bu kişiyle ayrıldık, barışalım dedi ama üç konu benim için önemli. Uzun oldu biliyorum ama okursanız minnettar kalırım.

1-) Sevgilim ailesiyle rakı sofrası kuracağı bir günün öğleninde beni çağırdı haberim yoktu viski götürdüm. İçtik, ben ondan biraz daha içtim ve sarhoş oldum. Sonrasında gitmem lazım ailem bekliyor diyerek beni ofisinden çıkarttı. Ayakta bile duramıyordum. Taksi tutar falan diye bekledim ama gelmedi. Arkamdan bir süre yürüyüp evine gitti. Ben arkadaşımın yardımı ile zar zor eve ulaştım. Bana senin yüzünden soğuk yemek yedim, abi sözü dinleseydin böyle olmazdı dedi.

2-) Sevgilim sabahın altısinda ofisine çağırdı tüm gün beraber geçirelim diye. Gittim ve dedi ki ailemle pazar kahvaltısı vardı gitmem lazım. 1 saat kalmak için o kadar taksi parası verdim ve o kadar mesafeden geldim katilmasan olmaz mı dedim tüm gün surat yaptı.

3-) Ben bacağımdan ameliyat olacaktım. Zor ve riskli bir şey. İlk öğrendiğimde çok korktum. Genç bir kız için bacakta iz olması ve birkaç ay yuruyememek zor. Onun desteğini yanımda istedim. Doğu'da yaşıyorum öğretmenim. O yüzden o haftasonu kar vardı. Yine de daha karlı zamanlarda buluşmuştuk. Taksi yollayayim yanıma gel ya da ben sana geleyim yerimde duramıyorum sadece senin sarılmana ihtiyacım var dedim ve bana bir sürü hakaret etti. İşte bu havada ne dışarısı, çocuk gibi ısrar ediyorsun, Allah belanı versin vb. Oysa ki ben sadece destek bekledim. Sonraki günlerde de ameliyat olmadan önce beni benim için özel olan bir yere götürmesini istedim. Sen veletsin, git yat başıma iş çıkarma falan dedi. Bir ara yumuşadı ama sonra da zor bir zaman geçiriyorsun yanında olmak istiyorum ama kıymetimi bilmeyeceksin bu yüzden ayrılmak istiyorum dedi. Ayrildik. Henüz ameliyat olmadım, dediğim yere tek gittim. Bana çok kıymet verdiğini söylüyor ama ben hissedemiyorum. Onu gerçekten çok seviyorum.

İyi olduğumuz da çok güzel zamanlar oldu ama bu davranışları tüm güzel şeyleri sıfırlıyor. Sizce böyle biriyle olur mu? Güzel zamanları hatırlayıp bunları arka plana atıyorum ama yine de aklımı kurcalıyor.
Ateşe atlıyorsun yapma
Not:Atladığım ateşten bildiriyorum 😁

Gereken hic 1 aninizda kendi istegiyle yaninizda olmamis ki. Adami zorla tutmussunuz sanki. Devam etseniz yine ciktiginiz bu sozum ona 2 kisilik yolda, bugun veya yarin tek birakilacaginiz gun gibi ortada.
Zorla tuttuğumu nerden çıkardın
Ateşe atlıyorsun yapma
Not:Atladığım ateşten bildiriyorum 😁
Nasıl bir ateşte kaldın

İşte sana böyle bir muamelede bulunamazlar zaten. İnsan kendisine yapılacak muameleyi kendi belirliyor aslında. On yıllık evliyim, eşimden önce de erkek arkadaşlarım oldu ben hiç böyle bir muamele görmedim. Yanımda argo bile konuşmazlardi neredeyse, bırakın hakaretleri densiz tavırları. İnsanlar birbirlerini her zaman ölçüp tartar. En denyo bile inanın kime nasıl davranacağını bilir. Ben konu sahibini yargılamak için söylemiyorum. Sadece silkinip kendine gelmesi gerek. Adam isterse altın sıçsın, kendisine böyle davranmasına asla izin vermemeli. Adam bela okuyor ya. Benim için küfürden daha ağır. İnsan sevdiği birine bela okur mu?
Daha bir de özür dile de barışalım diyormuş. :olamaz: Her çağırdığında gitmiş, ne isterse yapmış, daha da yaranamamış. Hakareti bedduayı yemiş, hala karar vermekten bahsediyor, ikilemde kalabiliyor. Ayyy :deli:

Bana hep ömrümüz bir, gelecekte birlikte olacağımıza %100 eminim dedi. Ama nişan isteyince de biraz beraber yaşayalım, hayatı yaşayalım bakarız dedi. Benim ailem doğulu yani mümkün değil. Sensiz uyuyamıyorum, sensiz nefes alamıyorum diyor ama en ufak bir kavgada s* git, ayrıldık bitti diyor sonra özür diliyor.
Bu yaptıklarının yanında sözlerinin bir değeri varmı... Erkeklerin sözlerine değil davranışlarına bakın lütfen... Hani şiddet gören kadınlarda diyor ya eşim dövüyor ama seviyor diye... Sizde fiziksel değil ama ruhsal şiddet görüyorsunuz...Erkekler söz ebesi olduğu için sözlerde işlemiyor davranışlarınızla rest çekin sınır koyun size karşı bir hissiyatı varsa hatasını anlar döner yoksa kısır döngüye döner hep şiddete maruz kalırsınız ve artarak devam eder...Geri döndüğünde pışpış yapıp kapıya koyarsınız

Doğuda yaşıyorum demişsiniz. Bir süredir doğuda yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim. Eğer sizi seviyor ve değer veriyor olsa idi. Sizinle çoktan evlenmek için adım atardı. Maalesef işi gücü olan zamanında ufak yatırımlarla para sahibi olmuş 35-45 yaş erkekler ise av peşinde. Bana siz avmışsınız gibi geldi. Hele aktif cinsel hayatınız var ise başka açıklaması yok. Lütfen uzak durun.

Doğuda yaşıyorum demişsiniz. Bir süredir doğuda yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim. Eğer sizi seviyor ve değer veriyor olsa idi. Sizinle çoktan evlenmek için adım atardı. Maalesef işi gücü olan zamanında ufak yatırımlarla para sahibi olmuş 35-45 yaş erkekler ise av peşinde. Bana siz avmışsınız gibi geldi. Hele aktif cinsel hayatınız var ise başka açıklaması yok. Lütfen uzak durun.
ofise pazar sabahı 1 saatliğine sevişmek için bile çağırmış olabilir

ofise pazar sabahı 1 saatliğine sevişmek için bile çağırmış olabilir
Ben üstü kapalı anlatmaya çalıştım. Maalesef öyle olduğunu düşünüyorum. Ailesinin de kabul edeceği bir ilişki olsa idi çoktan evlenmişlerdi. Ailesi ve kendisi köylerindeki en güzel en mutaassıp kızın 18 yaşına gelmesini bekliyordur.

Eğitimli meslek sahibi bir gençsiniz kendinize bu öküzleri reva görmeyin sakın.Yazacağım sadece bu ...

Ben üstü kapalı anlatmaya çalıştım. Maalesef öyle olduğunu düşünüyorum. Ailesinin de kabul edeceği bir ilişki olsa idi çoktan evlenmişlerdi. Ailesi ve kendisi köylerindeki en güzel en mutaassıp kızın 18 yaşına gelmesini bekliyordur.
Kendisi İstanbullu doğuda görev yapıyor o da. Genel olarak belli bir sene gezip tozmadan,beraber yaşamadan istemiyor evlenmeyecek. Dört yıl geçsin otuz olayım diyor. Bir ara ailenin gönlü olsun diye sozleniriz dedi diye nasıl havalara uçup hayaller kurdum ama ailesi beni muhafazakar görüşlü doğulu buluyordu. Onlar biraz rahat ve geniş.

Back
X