- 23 Nisan 2022
- 705
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.058
- 43
- 34
Bu sevgililik değil kiMerhaba, benim neredeyse bir yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla genel olarak iyi anlaşıyoruz ama birtakım sorunlar var. Size üç olay anlatıp fikrinizi almak istiyorum. Bu kişiyle ayrıldık, barışalım dedi ama üç konu benim için önemli. Uzun oldu biliyorum ama okursanız minnettar kalırım.
1-) Sevgilim ailesiyle rakı sofrası kuracağı bir günün öğleninde beni çağırdı haberim yoktu viski götürdüm. İçtik, ben ondan biraz daha içtim ve sarhoş oldum. Sonrasında gitmem lazım ailem bekliyor diyerek beni ofisinden çıkarttı. Ayakta bile duramıyordum. Taksi tutar falan diye bekledim ama gelmedi. Arkamdan bir süre yürüyüp evine gitti. Ben arkadaşımın yardımı ile zar zor eve ulaştım. Bana senin yüzünden soğuk yemek yedim, abi sözü dinleseydin böyle olmazdı dedi.
2-) Sevgilim sabahın altısinda ofisine çağırdı tüm gün beraber geçirelim diye. Gittim ve dedi ki ailemle pazar kahvaltısı vardı gitmem lazım. 1 saat kalmak için o kadar taksi parası verdim ve o kadar mesafeden geldim katilmasan olmaz mı dedim tüm gün surat yaptı.
3-) Ben bacağımdan ameliyat olacaktım. Zor ve riskli bir şey. İlk öğrendiğimde çok korktum. Genç bir kız için bacakta iz olması ve birkaç ay yuruyememek zor. Onun desteğini yanımda istedim. Doğu'da yaşıyorum öğretmenim. O yüzden o haftasonu kar vardı. Yine de daha karlı zamanlarda buluşmuştuk. Taksi yollayayim yanıma gel ya da ben sana geleyim yerimde duramıyorum sadece senin sarılmana ihtiyacım var dedim ve bana bir sürü hakaret etti. İşte bu havada ne dışarısı, çocuk gibi ısrar ediyorsun, Allah belanı versin vb. Oysa ki ben sadece destek bekledim. Sonraki günlerde de ameliyat olmadan önce beni benim için özel olan bir yere götürmesini istedim. Sen veletsin, git yat başıma iş çıkarma falan dedi. Bir ara yumuşadı ama sonra da zor bir zaman geçiriyorsun yanında olmak istiyorum ama kıymetimi bilmeyeceksin bu yüzden ayrılmak istiyorum dedi. Ayrildik. Henüz ameliyat olmadım, dediğim yere tek gittim. Bana çok kıymet verdiğini söylüyor ama ben hissedemiyorum. Onu gerçekten çok seviyorum.
İyi olduğumuz da çok güzel zamanlar oldu ama bu davranışları tüm güzel şeyleri sıfırlıyor. Sizce böyle biriyle olur mu? Güzel zamanları hatırlayıp bunları arka plana atıyorum ama yine de aklımı kurcalıyor.
El altı olmak, başka bişeyler için kullanılıp üstüne saçma sapan muamele görmek.
Ayrıca taksi yollayayım falan ne demek aşırı özverilisiniz ve bu yüzden kaybedersiniz.
Sizin için bişey yapması gereken yalnızca bu konular kalmış olarıda yapmamış gerisini de siz halletmişsiniz zaten.
Barışmayın.