- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Bütün aşıları oldu zaten bu son 2 yaş aşısı ve çok korkuyorum yanlışmı yaptım diye bir anne olarak tedirginliğimi anlamanızı bekliyorumEğer aşı yaptırmayacaksanız çok rica ediyorum gidip insanlıktan uzak bir yaylada falan yaşayın. Bizimkilerin günahı ne ?
Son 2 yaş aşısı hangi aşı olduğunu bilmiyorum sadece okuduklarım kafamı karıştırdı ve çocuğum için endişelenmeye başladımÇocuğunuz kaç aylık?Karma aşı herhalde öylemi?Ben her iki çocuğuma yaptırdım.Biri hafif,diyeri biraz zor geçirdi.Hastalığın vereceyi zararlar aşının zararlarından daha çoktur.Ama anne ve ya babada herhangi birşeye karşı alerjik durum varsa,aşı yapılmamalıdır.
Araştırdım ama beni ikna edemedi çok arada kaldım çocuğuma iyilikmi ettim kötülükmü bilemedimYukarıdaki yorumları okumadan yazdım.İlk aşı deyilmiş,şimdiye kadar olanları yaptırmışsınız zaten neden korkuyorsunuz ki?Bence bir araştırın aşı yaptırmamanın zararlarını
Ben özel aşıları da yaptırmış bir anne olarak sizi anlıyorum da kaydınız nedir ? Sanırım savcıydi bahsettiğiniz kişi devlet aşıyı mecburi kılmıştı buna dava açtı. Bana büyük risk olarak geliyor. Keşke her hastalığa çare olsa aşılar hepsini yaptırsak. Herkes aşı karşıtı olsaydı şu an dünyadan silinmiş olan onlarca hastalıkla uğraşacaksın.Bütün aşıları oldu zaten bu son 2 yaş aşısı ve çok korkuyorum yanlışmı yaptım diye bir anne olarak tedirginliğimi anlamanızı bekliyorum
Araştırdım ama beni ikna edemedi çok arada kaldım çocuğuma iyilikmi ettim kötülükmü bilemedim
Yaptırarak iyimi ettim kötü mü çünkü uzun vadede hastalıklara sebep olduğu söyleniyor2 yaşına kadar aşılarını olması gerektiği gibi yaptirmissiniz daha neyin korkusu bu
Hangisi neye sebep oluyormuş ?Yaptırarak iyimi ettim kötü mü çünkü uzun vadede hastalıklara sebep olduğu söyleniyor
Yaptirmadiginda da başka çocuklarla birlikte yine hasta oluyorYaptırarak iyimi ettim kötü mü çünkü uzun vadede hastalıklara sebep olduğu söyleniyor
Yaptırmayınca kısa vadede hastalık ve ölümlere yol açabilir, hangisini tercih edersiniz?Yaptırarak iyimi ettim kötü mü çünkü uzun vadede hastalıklara sebep olduğu söyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?