Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Ciddi bir konu aşı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Thes ise saff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
229
184
103
37
İki gün sonra çocuğumun aşısı var ve kafam çok karışık herkes çok zararlı diyor hatta kazanılmış bir dava var adam ikizlerine aşı yaptırmamış mahkemeye vermişler adam aşının zararlarını anlatınca kazanmış davayı napacaz biz şimdi aşı yapmalı mı yapmamalı mı sonuçta yavrularımız bizim herşeyimiz ona zarar vermek istemiyorum ne yapmalı bir fikir verin

Çocuğunuz kaç aylık?Karma aşı herhalde öylemi?Ben her iki çocuğuma yaptırdım.Biri hafif,diyeri biraz zor geçirdi.Hastalığın vereceyi zararlar aşının zararlarından daha çoktur.Ama anne ve ya babada herhangi birşeye karşı alerjik durum varsa,aşı yapılmamalıdır.

Son 2 yaş aşısı hangi aşı olduğunu bilmiyorum sadece okuduklarım kafamı karıştırdı ve çocuğum için endişelenmeye başladım

Yukarıdaki yorumları okumadan yazdım.İlk aşı deyilmiş,şimdiye kadar olanları yaptırmışsınız zaten neden korkuyorsunuz ki?Bence bir araştırın aşı yaptırmamanın zararlarını

Yukarıdaki yorumları okumadan yazdım.İlk aşı deyilmiş,şimdiye kadar olanları yaptırmışsınız zaten neden korkuyorsunuz ki?Bence bir araştırın aşı yaptırmamanın zararlarını
Araştırdım ama beni ikna edemedi çok arada kaldım çocuğuma iyilikmi ettim kötülükmü bilemedim

Bütün aşıları oldu zaten bu son 2 yaş aşısı ve çok korkuyorum yanlışmı yaptım diye bir anne olarak tedirginliğimi anlamanızı bekliyorum
Ben özel aşıları da yaptırmış bir anne olarak sizi anlıyorum da kaydınız nedir ? Sanırım savcıydi bahsettiğiniz kişi devlet aşıyı mecburi kılmıştı buna dava açtı. Bana büyük risk olarak geliyor. Keşke her hastalığa çare olsa aşılar hepsini yaptırsak. Herkes aşı karşıtı olsaydı şu an dünyadan silinmiş olan onlarca hastalıkla uğraşacaksın.

Bence daha önce aşı yapılanlar bile tekrar incelenip yeniden aşılanmalı (öyle bir durum oluyorsa tabi), ülkeye giren çıkanın haddi hesabı yok, on yıllardır ilmek ilmek uygulanıp başarı sağlanan aşıların ülkeye kontrolsüz girişler yüzünden allak bullak olduğu, yıllar önce ortadan kalktığı düşünülen hastalıkların yakın zamanda yeniden ülkede görülmeye başladığıyla ilgili bir rapor yayınlanmıştı drlar tarafından.

Ben de aşı taraftarıyım, aşı zayıflatılmış hastalık mikrobu içerir bağışıklık sisteminin hazırlıklı olmasını sağlar, hastalığın kendisi aşıdan daha mı az zararlı?

Yaptırarak iyimi ettim kötü mü çünkü uzun vadede hastalıklara sebep olduğu söyleniyor
Yaptirmadiginda da başka çocuklarla birlikte yine hasta oluyor
bencillik yüzünden niye çocuklar zarar görsün
Bizim çocukların suçu ne

Asi kartında yer alan tüm aşılar yapılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…