- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
İş ciddiye binince kaç hemenGece gece ergen çekemicem siz devam edin.
Bekar bekar konuşmaGece gece ergen çekemicem siz devam edin.
Ciddili işleri sevmem. Flörtten bir adım ötesi toz bulutu kalır benden geriyeİş ciddiye binince kaç hemen
Evli evli hiç konuşmam. Eltimle saç yolsam hepiniz bayram ederdinizBekar bekar konuşma
Ahhh o günleri görür müyüz ki?Evli evli hiç konuşmam. Eltimle saç yolsam hepiniz bayram ederdiniz
dün gece 3te üye olup sevgili olma istekli 2 konu açmış, yazdıkları da bi garip ne bileyim ben mi çok şüpheciyim fake geliyo banaHem eğlenmek istiyon hem ciddi ilişki istiyon hem yaşın 19ne cddiisi ya gez toz keyfine bak derdin mi yok cok adam tanı ki en iyisi karsına cıktıgında kıyaslayabil.. bak ben az adam tanıdım beni cook seviyo diye evlendm noldu adam aldattı bosandım ama accık gözü acık cok flörtü olan biri olsaydm ne mal oldugunu anlardm bence
Yav fake geliyosa da sus daaa… bi gidiyon dönemiyon istemiyorm banlanmanı sensiz sevmiyorum buralarıdün gece 3te üye olup sevgili olma istekli 2 konu açmış, yazdıkları da bi garip ne bileyim ben mi çok şüpheciyim fake geliyo bana
ldhskshs ya seni yerim, sinir oldum napayım, tamam biz konumuza dönelimYav fake geliyosa da sus daaa… bi gidiyon dönemiyon istemiyorm banlanmanı sensiz sevmiyorum buraları
Aslında tam da hormonların tavan yaptığı dönem. Ben o yaşlarda hamama gitsem curuna aşık olurdumHa birde 17 yaşında mısın? Ben o yaşta üniversite tercihlerinden duygularımın varlığından bile bi haberdim ya..
Akışına bırak ne acelen var. Uzun ilişki olsa ne olacak bu yaşta evlenecek değilsin ya. Sevmiyorsan neden zorluyorsun kendini. Elbet bir gün karşına sevebileceğin birisi çıkar. Daha önünde uzuuun bit zaman varİşte ilişki yapmayı bilmiyorum ben karsımdaki kisi ciddi gelmiyor bana hani hoslanır eder falan ama hoslanamıyorum saçma geliyor muhabbetimiz samimi gelmedileri icin konusmaktan zevk alamıyorum yani
Anlaşılan o dönemleri kezban gibi yaşayan bi benmişimAslında tam da hormonların tavan yaptığı dönem. Ben o yaşlarda hamama gitsem curuna aşık olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?