Ciddi ilişki?

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
Beraber oldugum kişiyle üç hafta yalniz kalma süremiz oldu,tekrar konustugumda ciddi iliskisinin oldugunu artik konusmamiz gerektigini soyledi.Ben de bana kotu davranışlarını ona soyledim ve her yerden engellendim 🤷🏻‍♀️ Ciddi iliskiden kasti ne demek olabilir ? Henuz ikimizde 22 yasindayiz ve bu yaslarda evlilik dusunen biri degildi.Ben sevgilisi oldugu anlamında anladim.Bana yardimci olursaniz sevinirim.Ve ayni anda üç dort kizla beraber gorusen biriydi.Ben onunla olduğum halde kizlarla mesajlasiyordu.Normal karsiliyordu.Bazen yalanlar soyluyordu.Bundan da ara vermek istemiştim

Ciddi ilişkim var demek değer verdiğim, önemseyerek birlikte olduğum,(takılmak amaçlı değil) uzun süreli hatta olursa ileride farklı adımlar atabileceğim(nişan söz düğün) biri var demek. Çok açık aslında. Bu kişi ile bir daha iletişime geçmemeniz gerekir.

@Coconotchan seninle evlenmek istiyorum ciddiyim, ben ciddi ilişki istiyorum. Bakın bunları diyince ne değişti hiçbir şey.
İcraat sözlerden önce gelir. Boş konuşmuş karşınızdaki.
Ayrıca "ciddi ilişki" demek evleneceğiz demek değildir her zaman. Bu şekilde özdeşleştirmeyin. Ciddi olup evlenmeyi düşünmeyebilir de insan. Ama birden fazla kişiyle konuşmaz tabi

Şimdi ilişkisi olunca seninle iletişimi kesmek istedigine göre normal karşılamıyormuş demek ki. Seninle ilişkisi senin sandıgın gibi değilmiş takılmış.
Ya gorusmemek icin bahane ya da dediğiniz gibi sadece takılmak içindi.Memnun değildim olanlardan ve bir sure yalniz kalmak istemiştim

Siz adamın dediğini nasıl anlamadınız bende onu anlamadım.
Benim ciddi ilişkim var demiş üstüne 3 4 kızla daha gorusuyormus.
Ne bekliyorsunuz bu adamdan?
Ben onunla görüşürken 3 4 kizla da gorusuyordu.Büyük ihtimalle devam ediyor cunku her gün istisnasız sabahlara kadar WhatsApp da, hatta bana kızları anlatiyordu .Bende o yuzden ara vermek istemistim.Simdi oyle diyince cok sasirdim.Bir sey beklemiyordum ve ondan ciddi iliski sozunu duymak garip geldi.

Back
X