ciddi ilişki !!

sen önden yürü ben seni izliycem diyen bir adamın herhangi bir sapıktan farkı yok bence. nereni izleyecekmiş arkandan bakarken, saçlarının güzelliğini değil herhalde. mide bulandırıcı gerçekten. üzgünüm ama bu adamın niyeti ciddi falan değil. evlenip ayrıldığın için bakire olmadığını biliyor ve seni bazı şeyleri yaşamak için uygun bir aday olarak görmüş. bu libido yüksekliği falan değil, bu resmen seni yatağa atma isteği. hala birlikte olmanıza şaşırdım böyle bir adam(!) la.

evlilik öncesi cinsellik ilişkiyi sogutablir sıradanlaştırabilir bu şekilde istemıyorum dedim ona ama onun kafasındaki düşüncede birlikte olmazsak sogurum benım için önemli cinsellik dedi ...

Siz bir adım geride durdukça, sevgiliniz laf altından tehditle geliyor farkında mısınız: "Sevişmezsek beni kaybedebilirsin"

Siz ilişkinizi kendinizce daha temkinli yaşamak isteğindesiniz anladığım kadarıyla. Karşınızdaki kişinin buna saygı duyması gerekiyor, öbür türlü faydalanmaya çalışıyor izlenimi uyandırıyor çünkü.

Kimsenin ne dediği önemli değil, kimsenin kimseyi yargılamaya da hakkı yok ok tamam da, bizim toplumumuzun kadını yeren, erkeği yücelten türden çarpık değer yargıları var maalesef cinsellik konusunda. Biliyorsunuz...
Başınızdan daha önce bir evlilik de geçmiş, insanların saçma tutumları da olur ekstradan bu halde.
Kendimi sizin yerinize koyayım:
Bu şartlarda, hayatıma giren erkek kişisinin, ben talep etmeden, bana olan sevgisi ve saygısı adına daha dikkatli davranmasını beklerdim toplum içinde açıkçası. İnsanların beni incitmesinden çekinebilmeli... Ben daha girişken kalmalıyım hatta onun yanında. Kaldı ki önden yürü izleyeyim nedir? Değil sevimli, komik bile bulmadım bu tutumu.

1 ayda aile ile tanışılması da erken ayrıca.
Bu sanki biraz abazanlık gibi geldi bana çok affedersin.

olgun bayanım demıyorum elbette yanlış yapabilirim diye bu konuyu açtım buraya , ben sıcakkanlı biriyimdir sert bir mizacımdır yoktur bundan cesaret alarakmı cinsellik muhabbetini yapıyor kestiremedim, cok inceliyorum cinsellik konusundan haric hal hareketlerini , mesela üşümeyim diye yollarda perişan olmayım diye hergün işten alıyor benı , gecikiyorum 1 saat ama sıkıntı bile yapmıyor , ev eşyasını satan mağazanın önünden geçerken burdan alalım eşyaları diyor, taşınacağımz ev sıfır olsun, böcek olmaz sıfır evlerde diyo böcekten tiksiniyor. Yani bunları demesi zor değil elbette, bir parmak bal çalıyor ağzına diye bakılabilirde bende bazen bu düşünceyi getiriyorum aklıma yalan yok ama o anki ciddiyetini de hissedebiliyorum ,o yüzden kafam karışıyor ne doğru ne yanlış kestiremiyorum artık

Cinselliği konuşmak için 1 ay çok erken değil mi yahu
Herşey dökülmüş ortaya yürü endamını görüm falan
Bilemedim aşırı hızlı ilerliyor sevgilin
Herşeyin bir vakti var neticede !
birde demişsiniz ya aşırı istekli diye yaşına vuruyorum hak veriyorum kendisine
Bu konuda hangi erkek isteksiz ki zaten
Yaşla başla alakası yok yani ,tedbirli ilerleyin siz gene de

Bana bu adam ciddi middi gelmedi.
Hem evlenmek istiyor hem de cinsellik olmazsa soğuyor.
Sen de buna maalesef inanmak istiyorsun.
Evli olup da hastalıkla uğraşan kadınlar var eşleri sabırla bekliyor. Seninki ise beklemeye bile tahhammülü yok. Baya ciddiymiş gerçekten.Düşme bu sıradan geyiğe..

Yo herhangi bir ilişkisi yok ondan eminim, sürekli iletişim halindeyiz, akşamları beni işten alır, hafta sonları muhakkak görüşürüz sabahtan akşama yani boş günümüz yok denilecek kadar az, görüşmediğimiz zaman direk eve gecer mesajlaşırız ,görüşmek istemediğim gün ne yapacağını şaşırıyor, çok özlüyor her daim birlikte olmak istiyor, çok düşkün bana karşı

soğurum demese iiymiş ama
o daha evvel evlenmıs mı

Ben olaya çok da masumane bakamadım açıkçası.
Çok mu fesadım bilemedim ama.
Bu tarz şeylere karşı değilim ama bu adam bana güven vermedi.
Evliliklerde bile cinsellikle tehdit edilmeye aşırı derecede uyuzum.
O ne demek ya?
Sevişmezsek soğurum.
Sevişeceğim varsa da tutarım yani kendimi

Benden sana tavsiyem hic dusunme bile adamin niyeti belli . Sana ciddi gibi gorunmeye calisiyor cunku evlenmis bir bayansin . Elde ettigi an bitecek bir iliski sju anda seni elde edemedigi icin devam ediyor. Ben beklemek istemiyorum evlenelim de bak nasil kaciyor.

Erkek milletinin sırf sevişmek için yapabileceği şeylerin sınırı yok. Sen onunla sevişmediğin halde 6 ay bir sene sonra da böyle davranabiliyorsa o zaman inan yaptıklarına. Daha bir aydan bahsediyorsun. Neler yapar neler.

Burda mesele senin isteyip istememen bence. Yani sevişmek istiyorsan ve sonrasında bu adamın çekip gitmesi seni rahatsız etmeyecekse problem yok. Kesin gidecek demiyorum ya da seviştiğin için gidecek de demiyorum asla. Sedece olur da ilişki yürümezse sen seviştiğin için pişmanlık duyacak mısın duymayacak mısın, mesele bu. Çünkü daha çok taze bir ilişki, hayatın ne getireceği belli olmaz.

Hayır evlilik yada nişan olmamış

birseyler yasamadan dene bakalım
genelde dısarıda vakıt gecırmeye calıs
ama bunu ona bellı etme cinsellık yonunden dısarıda olmak ıstedıgını
senı gercekten sevıyor ıse sabırlı olacaktır.

bana birisi arkamdan , seni keseceğim dese KOCAMAN BİR SAPIK etiketi elimde hazır olurdu alnına yapıştırmak için ,,,
önce birini tanıma evresinden geçirki,, sonra evlilik olgusunu sorgulaaa ciddi düşünebileceğini düşünürsün
eğerki 1 ayda bu evreyi tamamladıysan , ciddi mertebesine ulaştıysan

bu adamdan sana hayır yok derimmm,,,(fikrim)

Ciddi dusunen insan evlenecegi kadinin haysiyetini dusunur. Evlenmeden dokunmaz bakire olsun olmasin dokunmaktan kastim elini tutmak opmek degil sizin gorustugunuz adamin istedigi sekilde bir dokunmadan bahsediyorum. Evlenecek insan kendini belli eder . Biz esimle tanistigimizda ilk annesini gonderdi tanismamiz icin niyetlerini belli ettiler sonra gorustuk ciddiyet budur. Biz gorusurken ailelerimizde tanisti . Eminim onun ailesinin hic bi seyden haberi yok canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…