- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
evlilik öncesi cinsellik ilişkiyi sogutablir sıradanlaştırabilir bu şekilde istemıyorum dedim ona ama onun kafasındaki düşüncede birlikte olmazsak sogurum benım için önemli cinsellik dedi ...
1 ayda herhangi bir erkeğin olgun olduğuna karar verebilmek için buna karar verecek kişinin kendisinin oldukça olgun olması gerekir. Siz kendiniz daha küçüksünüz bence. Daha önce bir evlilik yaşamış olmanız sizi bir anda olgun bir bayan yapmaz. Ha bu arada bahsettiğiniz adam da ne olgun, ne düzgün. Cinsellik herkes için önemlidir. Ama bununki baya baya "uçkuruna düşkünlük". 1 ayda bu konuyu bu kadar açık konuşabiliyor olması çok saygısızca. Ha birbirinizi ister ve bir şeyler yaşarsınız o ayrı ama muhabbetini yapmak için erken değil mi? Bir de her "evlilik düşünüyorum" diyen insan ciddi olmaz. İnsanın evlilik düşünüp düşünmemesi değil "evliliği nasıl yürüteceği" önemlidir. Bence siz bu adamla bir gün dahi geçirmeyin.
Bana bu adam ciddi middi gelmedi.Arkadaşlar selam. daha önceki konulardan da bilen varsa ben seneler önce evlenıp ayrılmıştım tekrardan evlilikte açıkçası zor bir ihtimal gibi duruyordu ama rafada kaldırmadım tabii 26 yaşındayım malumm :) Şimdiye gelecek olursak 1 aydır hayatımda ciddi niyetle başlayan bir ilişki var 30 yaşında düzgün işi olan olgun bir insan , yani açıkçası goy goy yapacak bir tavır sergilemedim ona da , o da bunun farkında ve dile getirdi evlilik düşüncesini ve konuşma aralarında da bunu belirtiyor , burda okeyiz sıkıntı yok. Ama gel gelelim beyimiz fazla arzulu ve istekli , bunu cok belli ediyor , bana karşı fazlaca bir ilgisinin oldugunu cok fazla ona çekici geldigimi karşı koymakta zorlandıgını söyluyor...yaşından dolayı belki hak veriyorum ona amaaaa yanii kızlar cok fazla bununkiii anlayamazsınız yani , evet bu güzel birşey bende istekli biriyim ama henuz daha birbirimizi tanıma aşamasında göruyorum bu ilişkiyi , evlilik öncesi cinsellik ilişkiyi sogutablir sıradanlaştırabilir bu şekilde istemıyorum dedim ona ama onun kafasındaki düşüncede birlikte olmazsak sogurum benım için önemli cinsellik dedi ... yani ciddiyetine az inanmasam ayrılma pozisyonuna gidicem ama ciddiyetini de gercekten belli ediyor , e bu şekilde davranmasıda rahatsızlık veriyor bazen . Yani en ufak örnek vereyim daha dün oldu bu durum , avm de aracı park ettik yürüyoruzz sen önden yürü izlicem seni dedi .. Kafam allakpullak oldu benım .. Siz ne düşünürsünüx bu konuda , birde ailemden biri ile tanışma faslı sizce erkenmi şu durumda onu da bir söyleyiverin banaaa
not : evlenıp ayrıldıgımı söyledimm ona 3.görüşmemizde , cunki ona göre bir adım atmak istedimm sorun olacaksa hiç başlamayalım gibisinden ve problem etmedi bu konuyuu
ben soğurum demesi hiç hoş değil
e bir de sen önden yürü seni izleyeceğim demesi biraz garip
benim de ıkıncı evlılıgım eşimle 3. bulusmada falan beraber kaldık ama öyle öpüşme koklaşma falan oldu, hatta ben adam benı hıc mı ıstemıyor dıyordum oysaki o benım de hazır olmamı istemış ve benı kacırmamak için bu konuları hep ertelemiş zamanını beklemıs
siz bu sekılde davrandıkca karsınızdaki adam , ya siz soğursanız bunu dusunebılıyorm mu
ve bir de evli veya ciddi bir ilişkisi olmadıgından emın mısınız bunu ıyıce sorgulayın
bir ayda ciddi ilişki olur bu arada , olmaz dıyenlere de dip not...
soğurum demese iiymiş amaYo herhangi bir ilişkisi yok ondan eminim, sürekli iletişim halindeyiz, akşamları beni işten alır, hafta sonları muhakkak görüşürüz sabahtan akşama yani boş günümüz yok denilecek kadar az, görüşmediğimiz zaman direk eve gecer mesajlaşırız ,görüşmek istemediğim gün ne yapacağını şaşırıyor, çok özlüyor her daim birlikte olmak istiyor, çok düşkün bana karşı
soğurum demese iiymiş ama
o daha evvel evlenmıs mı
Yo herhangi bir ilişkisi yok ondan eminim, sürekli iletişim halindeyiz, akşamları beni işten alır, hafta sonları muhakkak görüşürüz sabahtan akşama yani boş günümüz yok denilecek kadar az, görüşmediğimiz zaman direk eve gecer mesajlaşırız ,görüşmek istemediğim gün ne yapacağını şaşırıyor, çok özlüyor her daim birlikte olmak istiyor, çok düşkün bana karşı
Hayır evlilik yada nişan olmamış
bana birisi arkamdan , seni keseceğim dese KOCAMAN BİR SAPIK etiketi elimde hazır olurdu alnına yapıştırmak için ,,,Arkadaşlar selam. daha önceki konulardan da bilen varsa ben seneler önce evlenıp ayrılmıştım tekrardan evlilikte açıkçası zor bir ihtimal gibi duruyordu ama rafada kaldırmadım tabii 26 yaşındayım malumm :) Şimdiye gelecek olursak 1 aydır hayatımda ciddi niyetle başlayan bir ilişki var 30 yaşında düzgün işi olan olgun bir insan , yani açıkçası goy goy yapacak bir tavır sergilemedim ona da , o da bunun farkında ve dile getirdi evlilik düşüncesini ve konuşma aralarında da bunu belirtiyor , burda okeyiz sıkıntı yok. Ama gel gelelim beyimiz fazla arzulu ve istekli , bunu cok belli ediyor , bana karşı fazlaca bir ilgisinin oldugunu cok fazla ona çekici geldigimi karşı koymakta zorlandıgını söyluyor...yaşından dolayı belki hak veriyorum ona amaaaa yanii kızlar cok fazla bununkiii anlayamazsınız yani , evet bu güzel birşey bende istekli biriyim ama henuz daha birbirimizi tanıma aşamasında göruyorum bu ilişkiyi , evlilik öncesi cinsellik ilişkiyi sogutablir sıradanlaştırabilir bu şekilde istemıyorum dedim ona ama onun kafasındaki düşüncede birlikte olmazsak sogurum benım için önemli cinsellik dedi ... yani ciddiyetine az inanmasam ayrılma pozisyonuna gidicem ama ciddiyetini de gercekten belli ediyor , e bu şekilde davranmasıda rahatsızlık veriyor bazen . Yani en ufak örnek vereyim daha dün oldu bu durum , avm de aracı park ettik yürüyoruzz sen önden yürü izlicem seni dedi .. Kafam allakpullak oldu benım .. Siz ne düşünürsünüx bu konuda , birde ailemden biri ile tanışma faslı sizce erkenmi şu durumda onu da bir söyleyiverin banaaa
not : evlenıp ayrıldıgımı söyledimm ona 3.görüşmemizde , cunki ona göre bir adım atmak istedimm sorun olacaksa hiç başlamayalım gibisinden ve problem etmedi bu konuyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?