ciddi ilişki !!

Ismarlama hayatlar... Seviş gitsin yaa. Ne ciddiyetinden bahsediyorsun sapır sapır ölüyoruz. En ciddisi reelde kac gun sürüyor? Evlenince boy kac cm uzuyor? Bu kadar düşünme bence. Hayatının orgazmını belki de o yaşatacak sana. Zevk ve ölüm varken evlilik ne ki yani

ben eşimle evlenmeden önce cinsellık yasadım

şimdi eşim bana baglı değil mi=))))
bebek gbi sever beni

Valla şu forumda ilk kez bu kadar açık olacağım ama çok pis gaza geldim sanırım hele ki in vino veritas 'nın yorumundan sonra.

Valla dibine kadar yaşadım hemde, bazen düşünürdüm ne yalan söyliyim, ilk gecemiz özel olmayacak falan derdim kendi kendime, valla gayette özel oldu. Hala da aynı istek,arzu sürüyor. Bu da şey gibi oldu "sevişin" çağrısı falan yapmıyorum yanlış anlaşılma olmasın, konu sahibinin durumu biraz farklı,bu işler tehditle olmaz.

Önceki ilişkisi 3 yıl sürmüş ve cinsellikte varmış tabi, hatta ilişkinin ilk gününden başlamış cinsellik.. ama karşı tarafın hataları yüzünden bitmiş, kız eğlenceye çok düşkünmuş kulüp felan, benim erkek arkadaşımda aksine sevmiyor o tür şeyleri, arkadaşı çağırıyor gitmiyor hayatta sevmem öyle şeyleri diyo, çay bahçesidir, restaurant felan takılıyoruz biz de genelde . Kafa yapımız uyuşuyor amaa cinsellik konusu bi sıkıntı işte

evlilik öncesi cinsellik yaşayanlar! konu sahibinin erkek arkadaşının söyledikleri gibimiydi ilşkileriniz ? yani birebir aynısımıydı,tamam cinsellik yaşanır ama bu konuda ki gibi de kimse ilişki yaşamamıştır heralde.bu tavrı onaylayanlar için yazıyorum.

ne yorum yapacağımıı bilemedim

Kullanmak nedir ya??? Siz sevişmeyi erkeğin kadını kullanması olarak mı algılıyorsunuz. Karşılıklı olur duygular, zevkler karşılıklıdır. Eğer söz konusu yaşanan şey birinin diğerini kullanmasıysa ,her iki tarafta birbirini kullanıyor o zaman.

Taaa ilk sayfadaki yorumumda ben böyle bir adama güvenmem dedim zaten. Bence cinsellik konuşulmamalı, helek ki ilişkinin başlarında hiç konuşulmamalı, sevişeceksen seviş niye dile getiriyorsun ki. Beni uyuz eden kısım dile getirmesi, arkadan izlicem falan demesi. Yoksa sevişmek istemesi gayet normal.

Hergün hergün görüşüyoruz, aramızda ki ilişki soğuk değil samimiyiz doğal olarak, akşam konuşucam bu cinsellik meselesini, bakalım ne kadar saygı duyacak

Ya kusura bakma ama ahahahahhaah yürü de izleyeyim ne demek ya Nasıl fantazileri var bu adamın
Bir Chirstian Grey e denk gelmiş olmayasın kız Evlenmeden seviş bari, kırmızı odalar, kırbaçlar filan çıkarsa şaşırmaz, istemezsen kaçarsın

onun kafasındaki düşüncede birlikte olmazsak sogurum benım için önemli cinsellik dedi
tamam işte cinsellik olmuş soğumuş kızın barı eğlenceside bahane olmuş,sizlede yaşasa başka şeyi bahane edecek ozaman.bakın olur yada olmaz bu sizin hayatınız ama siz bir evlilik geçirmişsiniz ve işi ciddiyete taşımak istiyorsunuz ,ama karşınızda cinsellik olmazsa soğurum diyen bir adam var ,ve tekrar üzülmeniz çok yakın

Bizimkiler naylon evlilik şekerim.

hayır zaten dedik sevişmek pazarlıkla olmaz kendiliğinden gelişir.. sevişmezsek senden soğurum zihniyetindeki bir adam kesinlikle sevgilim olamaz..

:) olabilir de gerçekten fantazik bir yapısı var, dinlediği müzikler bile erotizmi çağrıştırıyo

Adam belki sadece bilal karakterin de
Meytap ını arayan bir tiptir Olamaz mı yaniii

Önden yürü de azıcık yükseleyim agzından bal çaldığımının kızıııı

Son düzenleme:
Terketmezse kullanmak olmaz ama siz bu bayana bunun garantisini veremezsiniz . Bence ahlak dusmanisiniz beyninizin sag lobunuda arada kullanmanizo tavsiye ediyorum. Bunu daha bir aydir tanimadigin biryle (ustelik yapmazsan sogumakla tehtit ediyor) yapmak var birde seni sevdiginden emin oldugun biriyle yapmak var. Bu bayan o adamla bunu yapti diyelim adam terkettiginde kalbi daha fazla kirilacak hayal kirikligi daha buyuk olacak . Sadece konusmak icin konusmayin .

bebişim evlenip ayrıldın ya seni kullanmasın ona dikkat et niyeti ciddi mi sonra incilme

Iliskiyi iki tarafta isterse olur onceden ayarlanan bisey olmaz. Sen istemememissin dile getirmissin bunu. Onun hala israr etmesi sacma ozellikle sen onden yuru arkadan izleyeyim demek nedir ya. Izliceksin madem bir sey demeden izle. Namus bekcileri zaten konuya yetismisler hemen. Namus iki bacak arasinda olmuyor sadece bunuda unutmamak lazim. Bir seyler yasamaya karar veriyorsan sonrasinida dusunceksin pisman olcagin seyleri yapma.

tatlım dul da neymiş bekarsın benim kuzenim de boşandı evleniyor ama kendiini kullandırtma

değildi , ben ilk mesajlarımda yazdım zaten
eşim konusunu dahı yapmadı ama bız 3 haftadan snr beraber kalmaya basladık
eşim benım rencıde olmamam ya da tedırgın olup kaçmamam için bunun konusunu bana etmedi
zamanı gelınce yasandı

ben de dıyorum kı benım eşim etmedı ama belkı bu arkadasınkı edıyor , belkı cıdden nıyetı kotu değil ,öylesıne konusuyor ıste

sadece denesın dıyorum baksın izlesin
seven adam bu sebepten dolayı sogumaz zaten
soğurum da demez bunu ılk mesajlarımda da belırttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…