ciddi ilişki !!

Tek takıldığım nokta "sevişmezsek senden soğurum" kısmı oldu.... İnsan sevdiği ile sevişir, zamanı yoktur benim için fakat sizin mesafeli tavrınıza onun anlayış değilde tehditle yaklaşması kafa karıştırıcı. Temkinli olun, zaman verin bence.

Sen de bu adamla birşeyler yaşamak istiyorsan seviş de gör, gidiyor mu gitmiyor mu.. Senin için o yaptıkları çok yapilamicak şeyler değil. Zaten bir ay yani bir yıldır yapıyor desen neyse. Adam baskı yapıyor bildiğin ayrıca çok itici. Kendini tutan adamları seksi buluyorum ben yani şeyi beynine değil beyni şeyine hükmedenleri. Bu adam ciddi falan da değil net.

Ne alakası var allah aşkına? Bazı insanlar sevişmeyi namuzsuzluk ya da haysiyet falan olarak görmüyor. Bu iki kişinin arasındaki ilişkinin dinamiğine bağlıdır. Kendi hayatınızla kıyaslamayın hiç bir hayatı. Bu yönde de cevaplamayın bence. Farklılıkları da gözetin.

Biz de eşimle ilk buluşmada seviştik. Bulduğumuz her fırsatta da seviştik. Ailemle de uzun bir süre tanışmadı, ben de onunkiyle tanışmadım. Ne yani biz ciddi değil miydik, naylon evlilik mi bizimki? Şimdi ben bu kıza kendi hayatımı kendi eşimi örnek vererek seviş yauuuw falan mı deseydim?

Böyle bir isteği varsa bile daha 1 aylık flort bunu dile getir me haddini nereden buluyor.
asla taviz ver me o kadar niyeti ciddiy se gelsin ailenle tanissin seni ailesiyle tanıştır sin.
sonra beni kullandı sonra terk etti diye konu acarsin.yinede seçim senin

sen bu konudan bu tavırlardan rahatsız oldugunu söyle ona bakalım hala ciddi düşündüğünü söyleyecek mi ozaman anlarsın oynayp oynamadıgını

bu ilişki de bir ciddiyet göremedim adamın niyeti başka
hem ciddi diyorsun hem ailesiyle tanıştırmasını söylesem mi diyorsun sen de bir tuhafsın

Bişey demek istemiyorum ama 1 ayda sen önden yürü izlicem diyecek samimiyeti nerden buluyor. 1 ay ya 30 gün. 1 ayda her gün işten alma işe bırakma haftasonları görüşme falan, hizli giden at çabuk yorulur demedi deme.

Evlenmeden cinsellik yaşayıp yaşamamak sizin kararınız. Genç ve bekar bir erkek birlikte olduğu kadınla sevişmek istemesi normal, anormal değil.
İlle de "kullanmak istiyor" yorumu yapmaya gerek yok ama burada durum biraz farklı sanki. Ben sizi baskı altına aldığını, sizi cinselliğe fazla iteklediğini hissettim, anlattıklarınızdan
ki anormal olan bu.
Eğer sizin için uygun değilse, onun ne düşündüğü çok da önemli değil. İlişkinin normal seyrinde cinsellik gelişir ona bir lafım olmaz ama ben böyle pazarlık usulü zorlamayı anlamıyorum.
Bence karakterini biraz daha tahlil etmeye çalışın, sonra üzülmeyin.

birseyler yasamadan dene bakalım
genelde dısarıda vakıt gecırmeye calıs
ama bunu ona bellı etme cinsellık yonunden dısarıda olmak ıstedıgını
senı gercekten sevıyor ıse sabırlı olacaktır.

Akşamları aldığı zaman dışarıda vakit geçiriyoruz genelde, sinemadir yemektir alışveriştir vs. Kısıtlama yok sosyal aktivitelerde, yani olabildiğince birlikte olmak istiyor o, tabi bende öyle devamlı görüşmek hoşuma gidiyor ama mesela araba içinde sarılınca hemen off fena oluyorm diye başlıyor, adama dokunmaya gelmiyor açıkçası, benimde garibime gidiyor, çünki tamamen benim çekim alanımla ilgili olduğunu söylüyo, tenimin sıcaklığı bile onun için o kadar müthiş bir ayarda ki buna bile dikkat ediyor, işten en dağınık halimle çıktım hatta görüşmek bile geçmiyordu o derece berbattım ama durduk yere ne kadar cezbedicisn bugün diyo, yani dalga yâda kafa bulma amaçlı değil bu ciddi ciddi söylüyor, yolda giderken en güzel sevgili benim sevgilim diye söylüyor, dışarı da bir tek bayana baktığını görmedim ilgisi hiç yok, yada sosyal ağlarda hiç takılmıyor, Telefonu elime rahatça verebiliyor.

önceki ilişkisi de bu sebeplerden dolayı bitmiş olmasın sakın?ne bileyim evli bile olsam bu tür yılış yılış sıkar insanı yani, bende bu tür davranışlardan soğuyorum deyin,siz sesinizi çıkarmazsanız adam her geçen gün işi sapıklık boyutuna kadar götürür yani

bilemedim
gerçekten bi çok kişi evlenmeden önce cinselliğin evlilikte sıkıntıya sebep olmadığını söylese de bu heves kaçma olayına ben inanıyorum
sanki evlenmeden önce cinsellik olmayınca karşıdaki sana daha bağlı daha çok seviyor gibi geliyor
o yüzden bekle derim..

ben cok olumsuz bulmadım ama ıste sadede soğurum kelımesıne takıldım
samımıyetınzıın derecesıne gore de konusmus olabılır
bazıları demıs ya bu kadar kısa surede nasıl samımı oldunuz dıye
o o anlarla alakalı bır durum
bır ınsanla değişik bir ortamda bır sohbet edersınız
ambiyans cok farklıdır yanı bunu bılemezsınız kendınızı yıllardır tanıyor gbı hıssedebılırsınız

dediği gbi ben sadece soguum kelımesıne takıldım
siz yıne de temkınlı davranın

Adamin evlilik istediginden nasil bu kadar eminsiniz? Evlilik hayali kuruyor, evlilik konuşuyor diye mi bundan bu kadar emin oldunuz. 28 yasindada degilsiniz. 26 yasinda ve ustelik basinizdan bir evlilik gecmis nasil bu kadar sacma sapan hareket edip, sacma sapan dusunebiliyorsunuz sasirdim. Cinsellik yasanassak sogurum ne demek? Sen yuru arkani izleyecegim nedir?
Çok fazla terbiyesizlik yapiyor sizde buna izin veriyorsunuz.

ben eşimle evlenmeden önce cinsellık yasadım

şimdi eşim bana baglı değil mi=))))
bebek gbi sever beni

Hanfendi herkes sizin adam degil kulanip terk etmicegi ne malum masallah sizinkide iyi cesaret ilk gunden . Ben sizin gibi ilk gunden boyle bi sey yapmadim ama esimle evlendigimde birbirimizi bir haftadir taniyorduk ve internette tanistik . Ama herkes benim esim senin esin gibi degil adaminda niyeti belli ciddi degil. Resmen ben snden sogurum olmazsa diyor bu kadin evlense bu adamla hamileliginin son ayinda bide lohusalikta iliski yasayanadiginda da soguyacak demekki adamin aski uckuruna bagli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…