- 25 Ocak 2011
- 1.221
- 972
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
adam senimi deniyor napıyor birde evlenip boşandığın için normal geliyosa sana hiç hoş değil falanmı desen kesinlikle kabul etme değerli olduğunu ulaşamayacığını kolaylıkla hissetir.rahatsız olduğunu belli et gideceksede gitsin bu sebepten.Arkadaşlar selam. daha önceki konulardan da bilen varsa ben seneler önce evlenıp ayrılmıştım tekrardan evlilikte açıkçası zor bir ihtimal gibi duruyordu ama rafada kaldırmadım tabii 26 yaşındayım malumm :) Şimdiye gelecek olursak 1 aydır hayatımda ciddi niyetle başlayan bir ilişki var 30 yaşında düzgün işi olan olgun bir insan , yani açıkçası goy goy yapacak bir tavır sergilemedim ona da , o da bunun farkında ve dile getirdi evlilik düşüncesini ve konuşma aralarında da bunu belirtiyor , burda okeyiz sıkıntı yok. Ama gel gelelim beyimiz fazla arzulu ve istekli , bunu cok belli ediyor , bana karşı fazlaca bir ilgisinin oldugunu cok fazla ona çekici geldigimi karşı koymakta zorlandıgını söyluyor...yaşından dolayı belki hak veriyorum ona amaaaa yanii kızlar cok fazla bununkiii anlayamazsınız yani , evet bu güzel birşey bende istekli biriyim ama henuz daha birbirimizi tanıma aşamasında göruyorum bu ilişkiyi , evlilik öncesi cinsellik ilişkiyi sogutablir sıradanlaştırabilir bu şekilde istemıyorum dedim ona ama onun kafasındaki düşüncede birlikte olmazsak sogurum benım için önemli cinsellik dedi ... yani ciddiyetine az inanmasam ayrılma pozisyonuna gidicem ama ciddiyetini de gercekten belli ediyor , e bu şekilde davranmasıda rahatsızlık veriyor bazen . Yani en ufak örnek vereyim daha dün oldu bu durum , avm de aracı park ettik yürüyoruzz sen önden yürü izlicem seni dedi .. Kafam allakpullak oldu benım .. Siz ne düşünürsünüx bu konuda , birde ailemden biri ile tanışma faslı sizce erkenmi şu durumda onu da bir söyleyiverin banaaa
not : evlenıp ayrıldıgımı söyledimm ona 3.görüşmemizde , cunki ona göre bir adım atmak istedimm sorun olacaksa hiç başlamayalım gibisinden ve problem etmedi bu konuyuu
Bir ayda karar veriliyor mu ya ciddi ilişkiye? Ailesi sizi biliyormuymuş ?
Abimiz de pek bir fantezik,yürü de endamı göreyim falan filan
bilemedimm gerçektenn bilemedimm cok fena kafamı kurcalıyorDiyecek laf bulamadım.
Sizce de her şey ortada değil mi ?
bilemedimm gerçektenn bilemedimm cok fena kafamı kurcalıyor
bu adamin neresinde gordunuz ciddiyeti anlamadim .ha iki tarafta ister biseyler yasanir onu bilemem ama bununki bildigin abaza tarzi
O daha önce evlenmiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?