• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi ilişkiye adım atarken aklıma takılan konu, Nasıl aşarım ?

Sağlam karakterli dürüst düzgün birini bulursun inşallah. .
Sen artık evlenmek istiyorsun bunu hissediyorum. .
Acele etmeyin. .

e
Sağlam karakterli dürüst düzgün birini bulursun inşallah. .
Sen artık evlenmek istiyorsun bunu hissediyorum. .
Acele etmeyin. .
evet Eses evlenmek istiyorum yani ciddi, düzenli bir ilişki istiyorum ama gene de acele etmek değil niyetim.
Karşı taraf hemen olsun istiyor ama ben de en azından 1 sene içinde olsun ben de onu tanıyayım istiyorum

Sen ve zeholll zeholll aynı yoldan gectiniz sayılır,o da düğünden döndü, ve sınava girdi inşallah kazanacak evliliği erteledi, bence senin için de erken ciddi ilişki falan ye iç gezmene bak
Haklısın ama babam gezmeme müsade etmez iş dışında evden çıkmama izin vermez belki de bu yüzden evlenmek istiyorum bilemiyorum,
keşke ben de bekar ama özgür olabilseydim.

Kaçış için evlenme ama sakın
aslında çocuktan etkilenmeye çalışıyorum etkilenmeden evlenemem çünkü hoşlanmadığım kişiye dokunamam bile
ama bir nevi kaçış da var sürekli karısını aldatan bir adam ve bu durumu kabullenen bir kadın
yani iyice sinirlerim bozulmaya başladı
kaçış olarak evlenip hata yapmakta istemiyorum.
Zamanla bakıcam sevemezsem uzatmam. Ama haklısın kaçış için yapılan evlilikler hep hüsran..

aslında çok bahsetmiyorum ama şey demiştim buluştuğumuzda annem ve kız kardeşim benim hakkımda her şeyi bilir ilişkilerimi de onların görüşlerine çok önem veririm olumsuz bir şey söylerlerse soğuyorum karşı taraftan bazen konuşmayı kesiyorum dedim ondan mı soruyor acaba
canım ailene onem verdıgını gosterdıysen cocukda onem verdıgını gostermeye calısıyordur emın ol..

Hadi eskisi sormuş etmiş ona sözüm yok.

Yeni sevgilin kardesini ne ara gördü beğendi ikgi duydu.

Bence sen işi takıntı haline getirdin. Biran önce bundan kurtul çünkü yakında görüşecekler şakalaşacaklar bunlar sana daha ağır gelecek. Ama bana baldıza enişteye ikgi duymak garip geliyor. Onlar artık evin oğlu kızı oluyırlar.

Kardesini sevdiğine inanıyorum ama bence kardeşini kıskanıyorsun. Yani bunun hangi erkek olduğu fark etmiyr

Eğer eşine güvenirsen atlatırsın
Ama biraz içinin rahat olması lazım
Kız kardeşini kardeşi gibi gördüğünü hissedene kadar bari yavaş yavaş yürüt ilişkini

Sen ve zeholll zeholll aynı yoldan gectiniz sayılır,o da düğünden döndü, ve sınava girdi inşallah kazanacak evliliği erteledi, bence senin için de erken ciddi ilişki falan ye iç gezmene bak
Adam olacak kiz tum bu evrelerimde yanimda oldugun icin sana minnettarim. Yeri geldi fircani yedim:KK16: yeri geldi sinava gidiyorum dedim duani aldim. Hersey icin cok tesekkur ederim:KK19:

Konu sahibi arkadasim yasadigin seyleri az cok anliyorum. Bende zorlu bir surec sonunda cok aci bir sekilde kina gecesi nisan attim. Allaha sukur 1 kere dahi goz yasi dokmedim. Yepyeni yemyesil bir yol onumde duran hayat. Tabi kolay atlatmadaki en onemli etken midemin fazlaca bulanmis olmasiydi. Iyi yani cok kolay atlattim. Kotu yaniysa benim de bir suru takintilarim fobilerim olustu.

Gorumce fobisi gibi. Elinden dilinden herseyinden %100 emin oldugum insan bile karsima "gorumce" olarak gelse suan benim icin o kotu. Bu sifati bana karsi alan herkese kil olacagim sanki. Hatta bir sure sonra benim "gorumce" olmam ihtimali -bir erkek kardesim var- bile kendi kendime gicik kapmami saglayacak derecede:KK14:

Sizin icin de "kiz kardeşiniz" boyle bir konumda. Cunku les bir adam sizin ruhunuzu boyle yipratmis. Ikimizin de bu takintilari guzel insanlarla karsilastikca yok olacak. O yuzden karsinizdaki beyefendiye sans verin ama tanima amacli. Suan bence de ciddi birseyler icin cok erken. Tekrar asil meseleye donecek olursam evde olup olmadigini sormasi cok cok normal. Bu sizin gecmisteki aci hadiselerinizi sarmaniz vakit alacaktir zaten. Yasadiginiz bu gel gitler acabalar normal.

Burda sik sik sorunlarinizi paylasin. Hepimize iyi geliyor. Dilerim hayatinizda hersey gonlunuzce hayirlisiyla olur.:KK54:

Hadi eskisi sormuş etmiş ona sözüm yok.

Yeni sevgilin kardesini ne ara gördü beğendi ikgi duydu.

Bence sen işi takıntı haline getirdin. Biran önce bundan kurtul çünkü yakında görüşecekler şakalaşacaklar bunlar sana daha ağır gelecek. Ama bana baldıza enişteye ikgi duymak garip geliyor. Onlar artık evin oğlu kızı oluyırlar.

Kardesini sevdiğine inanıyorum ama bence kardeşini kıskanıyorsun. Yani bunun hangi erkek olduğu fark etmiyr
kıskanmak değil de korkuyorum
çok zor günler geçirdim işten gelip de servisten inip eve gidene kadar yol ortasında herkesin içinde ağladığım günler var
gördüğüm kabuslar ne bileyim atlatmak zaman alıyor
umarım aşarım bana da ilgi duymak garip geliyor ama ne bileyim
en olmadı bunda da öyle bir şey hissedersem kendi karaktersizliği der ayrılırım

kıskanmak değil de korkuyorum
çok zor günler geçirdim işten gelip de servisten inip eve gidene kadar yol ortasında herkesin içinde ağladığım günler var
gördüğüm kabuslar ne bileyim atlatmak zaman alıyor
umarım aşarım bana da ilgi duymak garip geliyor ama ne bileyim
en olmadı bunda da öyle bir şey hissedersem kendi karaktersizliği der ayrılırım
Canım bak bence sen henüz gerçeği kabul edemiyorsun. Eski sevgilim, yeni sevgilim diyorsun. Yani 2 farklı kişi de aynı şeyden korkuyorsun kardesine ilgi duymasından. Hani sokakta birine baktı yada telefonda manken baktı değil. 2 sininde kardesine.

Tamam kardesini seviyorsun bunu herkes biliyor anlıyor. Sanırım zamanında kardesini rakip hissettin.

Herneyse eğer sevgilin karakterli biriyse zaten korkman için hiç gerek kalmaz

Canım bak bence sen henüz gerçeği kabul edemiyorsun. Eski sevgilim, yeni sevgilim diyorsun. Yani 2 farklı kişi de aynı şeyden korkuyorsun kardesine ilgi duymasından. Hani sokakta birine baktı yada telefonda manken baktı değil. 2 sininde kardesine.

Tamam kardesini seviyorsun bunu herkes biliyor anlıyor. Sanırım zamanında kardesini rakip hissettin.

Herneyse eğer sevgilin karakterli biriyse zaten korkman için hiç gerek kalmaz
sokaktakilere bakıyor diye de aklımdan geçiyor ama sonra onları unutur diyorum ama kardeşimle sürekli beraber olucaz

Adam olacak kiz tum bu evrelerimde yanimda oldugun icin sana minnettarim. Yeri geldi fircani yedim:KK16: yeri geldi sinava gidiyorum dedim duani aldim. Hersey icin cok tesekkur ederim:KK19:

Konu sahibi arkadasim yasadigin seyleri az cok anliyorum. Bende zorlu bir surec sonunda cok aci bir sekilde kina gecesi nisan attim. Allaha sukur 1 kere dahi goz yasi dokmedim. Yepyeni yemyesil bir yol onumde duran hayat. Tabi kolay atlatmadaki en onemli etken midemin fazlaca bulanmis olmasiydi. Iyi yani cok kolay atlattim. Kotu yaniysa benim de bir suru takintilarim fobilerim olustu.

Gorumce fobisi gibi. Elinden dilinden herseyinden %100 emin oldugum insan bile karsima "gorumce" olarak gelse suan benim icin o kotu. Bu sifati bana karsi alan herkese kil olacagim sanki. Hatta bir sure sonra benim "gorumce" olmam ihtimali -bir erkek kardesim var- bile kendi kendime gicik kapmami saglayacak derecede:KK14:

Sizin icin de "kiz kardeşiniz" boyle bir konumda. Cunku les bir adam sizin ruhunuzu boyle yipratmis. Ikimizin de bu takintilari guzel insanlarla karsilastikca yok olacak. O yuzden karsinizdaki beyefendiye sans verin ama tanima amacli. Suan bence de ciddi birseyler icin cok erken. Tekrar asil meseleye donecek olursam evde olup olmadigini sormasi cok cok normal. Bu sizin gecmisteki aci hadiselerinizi sarmaniz vakit alacaktir zaten. Yasadiginiz bu gel gitler acabalar normal.

Burda sik sik sorunlarinizi paylasin. Hepimize iyi geliyor. Dilerim hayatinizda hersey gonlunuzce hayirlisiyla olur.:KK54:

teşekkür ederim çok tatlısın
umarım sen de görümce fobini atlatırsın :)
belki de görümcen olmaz ve atlatmana gerek kalmaz :))
bende de vardı sinsi bir görümce neyse şimdi görümcem yok devam ederse yani hayırlısı ;)

Back
X